IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 2874
Reģ: 19.05.2022
Schokolaade @ 14.04.2026 15:51

Atslābsti vienkārši, izskatās, ka šī tēma tev laikam kaut kādu personīgu traumu ir pacēlusi 😀
Piekabina man vēl kaut ko par izstumšanu, ko es neesmu minējusi nekur 😂😂😂 atpakaļ uz sākumskolu, tekstpratība jāmācās, bet vislabāk vienkārši aizveries

cik toleranta atbilde cilvēkam, kurš pretargumentē!
Labāk vispār Tev nerakstīt, jo soctīkli nav miskaste, kur izvemt savu rupjumu.
14.04.2026 16:02 |

Patīk
Reitings 2180
Reģ: 08.09.2025
Pārsvarā sievietes iniciē šķiršanos, nevis vīrieši. Pārsvarā iniciē šķiršanos no ne visai labiem vīriešiem. Ja bērni ir mazi, tad parasti sievietei vajag ļooooti spēcīgu motivāciju, lai šķirtos no viņu tēva.
To es domāju par situācijām, kurās šķiras salīdzinoši jaunāki vīrieši.
Es nevienu nenosodu pašas šķiršanās dēļ. Cita lieta, ka, ja normāla sieviete grib šķirties no savu bērnu tēva, kad bērni vēl mazi, tad praksē parasti tas vīrietis ir pamatīgs sūdabrālis.
Ja kopīgais bērns ir tikai viens, tad tur vēl ir izņēmumi. Mēdz būt pēc bērna piedzimšanas attiecības mainījās un cilvēki saprata, ka jāiet katram uz savu pusi. Tā mēdz nolemt arī normāli cilvēki. Taču tādi cilvēki parasti kopā nerada nākamos bērnus.
14.04.2026 16:42 |

10 gadi
Reitings 5045
Reģ: 25.05.2009
Annie @ 14.04.2026 13:49

Pasaule tiešām jūk prātā. Pēc vairāk nekā 30 gadiem laulībā šķirties no sievas citas sievietes dēļ un 70 gados kļūt par tēvu. Cerams, ka sieviete ir pietiekami izturīga, ja bērns būs jāaudzina vienai.
Labi gan tie dēli, ja turpina kontaktu ar tēvu, jo es noteikti neko tādu nepiedotu.

Man liekas tajā vecumā daudzi no pāriem ir vēl kopā tīri finansiālu apsvērumu dēļ. Ir grūti uzsākt patstāvīgu dzīvi, ja vienīgais ienākumu avots ir valsts piešķirtā pensija. Tapēc jau arī KP tēvs var darīt, ko viņš grib, jo piķis domājams nav problēma. Un nez cik lielai ir jābūt mīlestībai, lai pie standarta apstākļiem 39. gadīga sieviete izdomātu taisīt bērnu ar 69.gadus vecu vīrieti, ja viņa vienīgais ienākumu avots ir pensija. Tā kā domāju, ka te pieejamās finanses, noteikti spēlē lomu.
14.04.2026 18:29 |

Patīk
Reitings 3463
Reģ: 03.11.2023
Annie @ 14.04.2026 14:22
30 gadi nozīmē kopā piedzīvotu dzīvi — bērnus, grūtības, sasniegumus. To nevar “aizstāt" ar neko jaunu. Tā ir cieņa pret savu partneri, bērniem, mazbērniem.
Nav kaisles? Varbūt, bet mīlestībai, cik dzirdēts, ir arī citas formas. Tāpat arī jebkuras attiecības var atdzīvināt. Diezin vai viņu laulība bija tik slikta, lai nevarētu. Parasti tad tas ir jau krietni agrāk.

Nu diez vai tajā vecumā šķirās tikai tāpēc, ka nav kaisles. Visticamāk, viens otram tā izbesījuši, ka vairs ciest nevar. Kādus 10 gadu novilka un tad pielika punktu.
Es pilnīgi atbalstu šķiršanos jebkurā vecumā, ja abi visu laiku rīvējas, strīdās, bļaustās. Tad palikt kopā nav veselīgi ne pašiem, ne iesaistītajiem bērniem.
Kāpēc mocīties, kam to vajag?
14.04.2026 18:41 |

Reitings 4165
Reģ: 30.01.2022
Mans viedoklis ir tāds, ka jāšķiras kaut pēc 50 kopā nodzīvotiem gadiem- ja nav, tad nav, sevišķi, ja jauna mīla un savādāk nevar (labāk izšķirties, nekā laist pa kreisi). Bet radīt bērnu 70 gados gan šķiet nepieņemami. Bērnam ir vajadzīgi abi vecāki, bet te tētis jau pēc 10 gadiem var jebkurā brīdī nomirt, un nav pat vajadzīga slimība… vnk no vecuma. Atceros sevi 10 gados un cik ļoti man bija bail, ka mamma vai tētis nomirs (un viņi ne tuvu nebija mirstamajā vecumā), bērnam būs reāla trauma.
14.04.2026 20:35 |

10 gadi
Reitings 11453
Reģ: 17.09.2009
Cik smieklīgi- Jeļa sevi filmē kautrīgi svešā virtuvē. Laikam baidās ka kāds izlamās.😃🤣
14.04.2026 22:03 |

10 gadi
Reitings 11453
Viktorija Kazanovska Dubajā eskorto?
14.04.2026 22:22 |

10 gadi
Reitings 11453
Vecais Porziņģe varēja Jelinsku ņemt labāk, tā arī grib bērnu 🤣😃🤣
14.04.2026 22:55 |

Reitings 981
Reģ: 16.02.2022
cory @ 14.04.2026 18:29

Man liekas tajā vecumā daudzi no pāriem ir vēl kopā tīri finansiālu apsvērumu dēļ. Ir grūti uzsākt patstāvīgu dzīvi, ja vienīgais ienākumu avots ir valsts piešķirtā pensija. Tapēc jau arī KP tēvs var darīt, ko viņš grib, jo piķis domājams nav problēma. Un nez cik lielai ir jābūt mīlestībai, lai pie standarta apstākļiem 39. gadīga sieviete izdomātu taisīt bērnu ar 69.gadus vecu vīrieti, ja viņa vienīgais ienākumu avots ir pensija. Tā kā domāju, ka te pieejamās finanses, noteikti spēlē lomu.

Dāma visnotaļ gudra un apsviedīga, bet jāteic, ka patīk ģērbties ar šiku, tad arī vienīgais varētu izskaidrot, kāpēc ar 30 gadus vecāku vīrieti jārada bērns, vēl pie tam apzinoties, ka vidrīzāk tēvs bērna pilngadību nesagaidīs. Patiesībā tas IR traģiski. Bet var jau būt izvērtēja, ka materiālais nodrošinājums bērnam būs svarīgāks pat tēvu...
14.04.2026 23:04 |

Reitings 1922
Reģ: 04.07.2024
Fargerike @ 14.04.2026 23:04

Dāma visnotaļ gudra un apsviedīga, bet jāteic, ka patīk ģērbties ar šiku, tad arī vienīgais varētu izskaidrot, kāpēc ar 30 gadus vecāku vīrieti jārada bērns, vēl pie tam apzinoties, ka vidrīzāk tēvs bērna pilngadību nesagaidīs. Patiesībā tas IR traģiski. Bet var jau būt izvērtēja, ka materiālais nodrošinājums bērnam būs svarīgāks pat tēvu...
tu spried pēc sevis?
14.04.2026 23:09 |

Reitings 56
Reģ: 20.02.2022
LabaDabaDa @ 14.04.2026 10:43

Jā, par kaut kādam finansu mahinācijām. Lera sēž mājas arestā par šo pašu lietu ar kuņģa vēzi 4. stadijā un jaundzimušo no nākamā bojfrenda. Izklausās pēc pilnīga kosmosa, bet tā viņas instagramā rakstīts.
Vispār Didrihsonei ir, ko pamācīties. Didra gadiem nevar tikt pie otrā bērna, bet šitā uzražo 4. vai 5. ar vēzi galējā stadijā un mājās!!!

Es viņiem sekoju līdzi jau sen.. bija forša ģimene. Apsūdzība ir par nodokļu nemaksāšanu un naudas izvešanu/atmazgāšanu ārzemēs. Par to arī Artjomam iedeva 7 gadus. Abi atzina vainu nodokļu nemaksāšanā, samaksāja gan nesamaksātos nodokļus, gan sodus; bet otru apsūdzību abi noliedz un vainu neatzīst. Pret Leru lieta ir pilnībā apturēta līdz viņas atveseļošanās brīdim. Tīri mans personīgais viedoklis, domāju ka Lera apzināti palika stāvokli, kā vienīgo iespēju tikt pie ārstiem, jo lietas atbildīgais izmeklētājs viņai neļāva apmeklēt ārstus gadu (!!!!), kaut gan viņai sūdzības par veselību jau bija sen. Grūtniecības laikā arī tikai vienu vai divus usg atļāva veikt. Dzemdībās ārsts pamanīja vizuālas izmaiņas placentā, tā tika nosūtīta uz biopsiju, pēc kā tad arī diezgan ātri atklāja viņas smago stāvokli... paraugprāva, nekas vairāk... tik cik saulaztas dzīves aiz tā visa un, visticamākais, dzīvības cenā...
14.04.2026 23:28 |

10 gadi
Reitings 5045
Reģ: 25.05.2009
zakeec @ 14.04.2026 23:28

Es viņiem sekoju līdzi jau sen.. bija forša ģimene. Apsūdzība ir par nodokļu nemaksāšanu un naudas izvešanu/atmazgāšanu ārzemēs. Par to arī Artjomam iedeva 7 gadus. Abi atzina vainu nodokļu nemaksāšanā, samaksāja gan nesamaksātos nodokļus, gan sodus; bet otru apsūdzību abi noliedz un vainu neatzīst. Pret Leru lieta ir pilnībā apturēta līdz viņas atveseļošanās brīdim. Tīri mans personīgais viedoklis, domāju ka Lera apzināti palika stāvokli, kā vienīgo iespēju tikt pie ārstiem, jo lietas atbildīgais izmeklētājs viņai neļāva apmeklēt ārstus gadu (!!!!), kaut gan viņai sūdzības par veselību jau bija sen. Grūtniecības laikā arī tikai vienu vai divus usg atļāva veikt. Dzemdībās ārsts pamanīja vizuālas izmaiņas placentā, tā tika nosūtīta uz biopsiju, pēc kā tad arī diezgan ātri atklāja viņas smago stāvokli... paraugprāva, nekas vairāk... tik cik saulaztas dzīves aiz tā visa un, visticamākais, dzīvības cenā...

Interesanti. Viņa bija jau iepriekš mājas arestā pirms diagnozes un dzemdībām? Vienkārši interesanti, kā un pa kuru laiku starp visām šitām peripētijām viņai izdevās atrast to jauno sirdsāķīti un bērna tēvu?
15.04.2026 00:03 |

10 gadi
Reitings 11453
Fargerike @ 14.04.2026 23:04

Njā. Es varu daudz ko saprast. Bet radīt bērnu ar tik vecu vīrieti visvairāk izskatās pēc garantēti nodrošinātas nākotnes.
15.04.2026 04:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits