Schokolaade @ 14.04.2026 15:51
Atslābsti vienkārši, izskatās, ka šī tēma tev laikam kaut kādu personīgu traumu ir pacēlusi 😀
Piekabina man vēl kaut ko par izstumšanu, ko es neesmu minējusi nekur 😂😂😂 atpakaļ uz sākumskolu, tekstpratība jāmācās, bet vislabāk vienkārši aizveries
Annie @ 14.04.2026 13:49
Pasaule tiešām jūk prātā. Pēc vairāk nekā 30 gadiem laulībā šķirties no sievas citas sievietes dēļ un 70 gados kļūt par tēvu. Cerams, ka sieviete ir pietiekami izturīga, ja bērns būs jāaudzina vienai.
Labi gan tie dēli, ja turpina kontaktu ar tēvu, jo es noteikti neko tādu nepiedotu.
Annie @ 14.04.2026 14:2230 gadi nozīmē kopā piedzīvotu dzīvi — bērnus, grūtības, sasniegumus. To nevar “aizstāt" ar neko jaunu. Tā ir cieņa pret savu partneri, bērniem, mazbērniem.
Nav kaisles? Varbūt, bet mīlestībai, cik dzirdēts, ir arī citas formas. Tāpat arī jebkuras attiecības var atdzīvināt. Diezin vai viņu laulība bija tik slikta, lai nevarētu. Parasti tad tas ir jau krietni agrāk.
cory @ 14.04.2026 18:29
Man liekas tajā vecumā daudzi no pāriem ir vēl kopā tīri finansiālu apsvērumu dēļ. Ir grūti uzsākt patstāvīgu dzīvi, ja vienīgais ienākumu avots ir valsts piešķirtā pensija. Tapēc jau arī KP tēvs var darīt, ko viņš grib, jo piķis domājams nav problēma. Un nez cik lielai ir jābūt mīlestībai, lai pie standarta apstākļiem 39. gadīga sieviete izdomātu taisīt bērnu ar 69.gadus vecu vīrieti, ja viņa vienīgais ienākumu avots ir pensija. Tā kā domāju, ka te pieejamās finanses, noteikti spēlē lomu.
tu spried pēc sevis?Fargerike @ 14.04.2026 23:04
Dāma visnotaļ gudra un apsviedīga, bet jāteic, ka patīk ģērbties ar šiku, tad arī vienīgais varētu izskaidrot, kāpēc ar 30 gadus vecāku vīrieti jārada bērns, vēl pie tam apzinoties, ka vidrīzāk tēvs bērna pilngadību nesagaidīs. Patiesībā tas IR traģiski. Bet var jau būt izvērtēja, ka materiālais nodrošinājums bērnam būs svarīgāks pat tēvu...
LabaDabaDa @ 14.04.2026 10:43
Jā, par kaut kādam finansu mahinācijām. Lera sēž mājas arestā par šo pašu lietu ar kuņģa vēzi 4. stadijā un jaundzimušo no nākamā bojfrenda. Izklausās pēc pilnīga kosmosa, bet tā viņas instagramā rakstīts.
Vispār Didrihsonei ir, ko pamācīties. Didra gadiem nevar tikt pie otrā bērna, bet šitā uzražo 4. vai 5. ar vēzi galējā stadijā un mājās!!!
zakeec @ 14.04.2026 23:28
Es viņiem sekoju līdzi jau sen.. bija forša ģimene. Apsūdzība ir par nodokļu nemaksāšanu un naudas izvešanu/atmazgāšanu ārzemēs. Par to arī Artjomam iedeva 7 gadus. Abi atzina vainu nodokļu nemaksāšanā, samaksāja gan nesamaksātos nodokļus, gan sodus; bet otru apsūdzību abi noliedz un vainu neatzīst. Pret Leru lieta ir pilnībā apturēta līdz viņas atveseļošanās brīdim. Tīri mans personīgais viedoklis, domāju ka Lera apzināti palika stāvokli, kā vienīgo iespēju tikt pie ārstiem, jo lietas atbildīgais izmeklētājs viņai neļāva apmeklēt ārstus gadu (!!!!), kaut gan viņai sūdzības par veselību jau bija sen. Grūtniecības laikā arī tikai vienu vai divus usg atļāva veikt. Dzemdībās ārsts pamanīja vizuālas izmaiņas placentā, tā tika nosūtīta uz biopsiju, pēc kā tad arī diezgan ātri atklāja viņas smago stāvokli... paraugprāva, nekas vairāk... tik cik saulaztas dzīves aiz tā visa un, visticamākais, dzīvības cenā...
Njā. Es varu daudz ko saprast. Bet radīt bērnu ar tik vecu vīrieti visvairāk izskatās pēc garantēti nodrošinātas nākotnes.Fargerike @ 14.04.2026 23:04
Dāma visnotaļ gudra un apsviedīga, bet jāteic, ka patīk ģērbties ar šiku, tad arī vienīgais varētu izskaidrot, kāpēc ar 30 gadus vecāku vīrieti jārada bērns, vēl pie tam apzinoties, ka vidrīzāk tēvs bērna pilngadību nesagaidīs. Patiesībā tas IR traģiski. Bet var jau būt izvērtēja, ka materiālais nodrošinājums bērnam būs svarīgāks pat tēvu...