IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 370
Reģ: 11.12.2014
sandrute @ 15.03.2026 23:21
Kāpēc Gobzems bez pamatojuma raksta, ka Endija Miku pazudinās? Ko viņa tādu sliktu dara? Viņš jau dzēra pirms Endijas.
Pazudinās, jo viņa nepalīdz viņam tikt ar to galā, tikai velk dziļākā purvā. Tas tāpat kā ērkšķu dāmas, izvelk stāsta, māca, bet ja nenomaina vidi un turpina būt kur dzeršana, tusiņi un narkotikas ir norma, tad no tās cilpas nav iespējams tikt ārā. Paies laiks un abi būs tik pat prasti kā Kiviču pāris. Šeit alkaholiķis ir saticis otru tādu pašu, saki ko gribi tā ir slikta kombinācija.
16.03.2026 09:08 |

Reitings 5115
Reģ: 10.04.2022
sandrute @ 15.03.2026 23:21
Kāpēc Gobzems bez pamatojuma raksta, ka Endija Miku pazudinās? Ko viņa tādu sliktu dara? Viņš jau dzēra pirms Endijas.

Endija ir nenormāla šņaucēja..un kas tur labs var būt..pilnīgi piekrītu par to, ka Mikam sen bija laiks pamest Endiju un dzīvot veselīgu dzīvi, kaut vai māsas dēļ. Mika bērni grib redzēt veselīgu, laimīgu, dzīvu tēti.
Un kāzu tur nebūs, jo abi ir max nesaderīgi, IG nav tas, kas realitātē, toxic attiecības. Un tas, ka Endijai riebjas Mika bērni ir šausmīgi🫣
16.03.2026 09:12 |

Reitings 4
Reģ: 13.03.2025
sauliiite.paula @ 16.03.2026 09:12

Endija ir nenormāla šņaucēja..un kas tur labs var būt..pilnīgi piekrītu par to, ka Mikam sen bija laiks pamest Endiju un dzīvot veselīgu dzīvi, kaut vai māsas dēļ. Mika bērni grib redzēt veselīgu, laimīgu, dzīvu tēti.
Un kāzu tur nebūs, jo abi ir max nesaderīgi, IG nav tas, kas realitātē, toxic attiecības. Un tas, ka Endijai riebjas Mika bērni ir šausmīgi🫣

Ja, ir baigaa snauceja. Protams, ka neviens ar varu nespiez otru, bet tada vide ir toksiska. Ja otram ir nosliece uz atkaribu, tad liekas, ka partnerim butu jaatbalsta, nevis jagremdee.
Man stastija, ka Katrines Saulietes grupa kaut kadaa stastija, ka Endija meginaja izskirt vinus ae Perteri, laikam sev gribeja savakt bezbernu veci, kam pikis ir. Noskanoja
Peteri pret Katrini, meloja par kaut kadu afeeru.
Aldim taisniba, Endija pazudinas Miku. Vins tak ari nedzera ilgi pirms vinas. Saaka atkal dzert ar Endiju kopa. Nu skaidrs tacu, bernus nenem pie sevis, abi freelanceri bez kaut kadiem grafikiem, var nodzerties un nonarkoties jekubra laika. Skaidrs, ka berni tur trauce. Un nonarkots, nodzeries vecis blakus arii vieglak ietekmejams.
16.03.2026 09:26 |

Reitings 410
Reģ: 01.04.2023
LoteLabuten @ 16.03.2026 09:26

Ja, ir baigaa snauceja. Protams, ka neviens ar varu nespiez otru, bet tada vide ir toksiska. Ja otram ir nosliece uz atkaribu, tad liekas, ka partnerim butu jaatbalsta, nevis jagremdee.
Man stastija, ka Katrines Saulietes grupa kaut kadaa stastija, ka Endija meginaja izskirt vinus ae Perteri, laikam sev gribeja savakt bezbernu veci, kam pikis ir. Noskanoja
Aldim taisniba, Endija pazudinas Miku. Vins tak ari nedzera ilgi pirms vinas. Saaka atkal dzert ar Endiju kopa. Nu skaidrs tacu, bernus nenem pie sevis, abi freelanceri bez kaut kadiem grafikiem, var nodzerties un nonarkoties jekubra laika. Skaidrs, ka berni tur trauce. Un nonarkots, nodzeries vecis blakus arii vieglak ietekmejams.

Ārprāts, tad šis ir iemesls, kāpēc Katrīne ar Dukuru vairs neseko viens otram, jo Endija gribēja izjaukt viņas laulību? Tāpec visi te brīnījās kāpēc Katrīne neietur klusuma pauzes par Mika māsu. Bet Katrīnei ar Pēteri taču bija jābūt vedējiem Dukuru kāzās!
16.03.2026 09:55 |

Reitings 5115
Reģ: 10.04.2022
LoteLabuten @ 16.03.2026 09:26

Piekrītu, dzirdēju to pašu, ka abi esot parazīti un Endija Pēterim kko par Katrīni pastāstija, kā rezultātā vedēji nebūs un diez vai tik toksiskām attiecībām būs arī kāzas.
Bet ja tā aizdomājas, ja jau Endija runāja, tad ko tik Katrīne nedara, kamēr Pēteris ir prom..
16.03.2026 10:09 |

Reitings 20617
Reģ: 21.09.2023
Zelta aproču koķiks jau sūdzās par Jeļas sporta nometni. Šis kadrs nevēlas nekādas grūtības savā dzīvē. Tas jau ir skaidrs, jo savus bērnus atstājis sieviešu aprūpē.
16.03.2026 10:36 |

Reitings 419
Reģ: 21.12.2024
sauliiite.paula @ 16.03.2026 10:09

Piekrītu, dzirdēju to pašu, ka abi esot parazīti un Endija Pēterim kko par Katrīni pastāstija, kā rezultātā vedēji nebūs un diez vai tik toksiskām attiecībām būs arī kāzas.
Bet ja tā aizdomājas, ja jau Endija runāja, tad ko tik Katrīne nedara, kamēr Pēteris ir prom..

Lai cik vulgāra un lēta man Katrīne neliktos, neticu, ka viņa kaut ko dara Pēterim aiz muguras. Uzvedība un kaut kāds flirts gan jau, bet tā, ka laiž pa kreisi, neticas.
16.03.2026 10:57 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 45968
Reģ: 06.11.2022
sauliiite.paula @ 16.03.2026 09:12

Nav ko te Miku žēlot. Ja man būtu tāds vīrietis, es arī sāktu šņaukt. :D
Tāpēc jau viņš nomainīja sievu pret tusiņu meiteni, jo pats negrib būt skaidrā.
16.03.2026 11:04 |

Reitings 464
Reģ: 07.04.2025
Mathilde @ 15.03.2026 22:32

Rutulis izdzēra pudeli šņabja?
Franči dzer diezgan daudz. Vīns, šņabis, konjaks ir atšķirība? Tur, kur ziemas ir bargas, dzer stipros dzērienus, kur siltāk- spiež uz mazāg grādīgiem, bet tilpumos iet vairāk. Bet, ja Jūs brauciet pa Franciju, vai esiet par to aizdomājušies? Principā daudzās vidusjūras valstīs daudzi pie stūres vēlos vakaros ir zem promilēm.
Es neatbalstu alko lietošanu, bet tāds kategorisms!!! Bez alko valstī ir šausmīgs vadīšanas stils un līmenis.

Murgs. Beidziet žēlot Rutuli. Viņš ļoti labi zināja, ko dara, sēžotie pālī pie stūres. Un video var redzēt, ka šmiga pamatīga. Visi alkoholiķi ļoti labi apzinās, ko dara, kad vada auto reibumā. Tā ir totāla bezatbildība un dažu rievu trūkums smadzenēs. Cerams visus dzērājšoferus noķers un sodīs, lai neapdraud pārējos satiksmes dalībniekus. Pretīgi. Esi slims ar alkoholismu, nekāp mašīnā. Lai Rutulis kalpo kā piemērs kā nevajag darīt un arī viņam pašam tā būs labāk, kad izcietīs sodu, nekad vairs nesēsties autoo, esot dzērumā. Un tās influenceres, kuras kvasī un pēc tam vada auto, cerams arī viņā,m pienāks tā diena, kad tiks atņemtas tiesības. Nulle sapratnes.
16.03.2026 11:05 |

10 gadi
Reitings 10962
Reģ: 17.09.2009
Hermiine89 @ 16.03.2026 10:36
Zelta aproču koķiks jau sūdzās par Jeļas sporta nometni. Šis kadrs nevēlas nekādas grūtības savā dzīvē. Tas jau ir skaidrs, jo savus bērnus atstājis sieviešu aprūpē.
Izskatās, ka narciss konkrētais. Tikai ja viņš ir bagāts - vai tiešām žēl bērnus atbalstīt??? 🫣 Kurš normāls cilvēks vispār tā dara?
16.03.2026 11:05 |

10 gadi
Reitings 10962
loija @ 16.03.2026 11:05

Murgs. Beidziet žēlot Rutuli. Viņš ļoti labi zināja, ko dara, sēžotie pālī pie stūres. Un video var redzēt, ka šmiga pamatīga. Visi alkoholiķi ļoti labi apzinās, ko dara, kad vada auto reibumā. Tā ir totāla bezatbildība un dažu rievu trūkums smadzenēs. Cerams visus dzērājšoferus noķers un sodīs, lai neapdraud pārējos satiksmes dalībniekus. Pretīgi. Esi slims ar alkoholismu, nekāp mašīnā. Lai Rutulis kalpo kā piemērs kā nevajag darīt un arī viņam pašam tā būs labāk, kad izcietīs sodu, nekad vairs nesēsties autoo, esot dzērumā. Un tās influenceres, kuras kvasī un pēc tam vada auto, cerams arī viņā,m pienāks tā diena, kad tiks atņemtas tiesības. Nulle sapratnes.
Es vispār nesaprotu kur problēma Rīgā taxi paņemt?
16.03.2026 11:10 |

Reitings 2818
Reģ: 19.05.2022
GlorijaGrevcova @ 16.03.2026 06:40

Cilvēk mīļo, Tavā dārgajā Francijā arī jau pēc 0,8 promiļu pārsniegšanas var konfiscēt auto. Ja Francijā par katru alkānu neraksta ziņu portāli, tas nenozīmē, ka policija tur katram dzērājam novēl laimīgu ceļu. savukārt no puspudeles vīna jeb 2 vīna glāzēm, labi paēdot, plus vēl pēc vakariņām nosēžot stundu ar kafiju, nevienam vecim nebūs puspromile. Tas arī dod to iespaidu par to, ka visi dienvidos dzer un brauc. Jēgu pārdzēris Rutulis, kurš vairs nekontrolēja ne savu gaitu, ne auto, nav 2 vīna glāžu dzērājs, bet gan primitĩvs mērkaķis, kurš turklāt parādīja, kā runā ar sievietēm, gan jau tāda pati valodiņa ir ar sievu, kad vafelē ierāpo mājās.

Jebkuru, kurš kļūdās labāk ir nolinčot, novēlēt palikt bez naudas, vēl ielikt cietumā!!!
Es FRA diezgan mēnešus gadā dzīvoju, tur visi ir relaksēti, iesmej, ja problēma, padod roku, nevis paši savējos gatavi noēst.
Tik maz latviešu valstī palikuši, un tos pašus totālais kategorisms gatavs nolinčot.
Manas domas, jā, nebija ok, bet… laikam FRA siltums un laipnie cilvēki uz mani ir iedarbojušies, bet jūs variet visiem vēlēt sliktu, pašas dievgosniņas būdamas.
16.03.2026 11:15 |

10 gadi
Reitings 10962
Mathilde @ 16.03.2026 11:15

Jebkuru, kurš kļūdās labāk ir nolinčot, novēlēt palikt bez naudas, vēl ielikt cietumā!!!
Es FRA diezgan mēnešus gadā dzīvoju, tur visi ir relaksēti, iesmej, ja problēma, padod roku, nevis paši savējos gatavi noēst.
Tik maz latviešu valstī palikuši, un tos pašus totālais kategorisms gatavs nolinčot.
Manas domas, jā, nebija ok, bet… laikam FRA siltums un laipnie cilvēki uz mani ir iedarbojušies, bet jūs variet visiem vēlēt sliktu, pašas dievgosniņas būdamas.
Ko Tu piesējies ar savu Franciju? Braukt tādā reibumā tas nav pieļaujams nevienā valstī un tas nopietni apdraud citu dzīvību. Atbalstīt dzērājšoferi ir slimi.
Paldies Dievam, ka visi sveiki un veseli un Rutulim būs cerams mācība.
16.03.2026 11:30 |

Patīk
Reitings 3361
Reģ: 03.11.2023
LabaDabaDa @ 16.03.2026 11:04

Nav ko te Miku žēlot. Ja man būtu tāds vīrietis, es arī sāktu šņaukt. :D
Tāpēc jau viņš nomainīja sievu pret tusiņu meiteni, jo pats negrib būt skaidrā.

Njā, ņirdzīgi, dažas te mātes glābējas :D Nabaga Mikiņš, sliktā Endija. Nabaga Rutilītis, kā viņam tā sagadījās braukt pilnīgā pizģec pārpālī. :D Būtu sieviete tādā pālī pie stūres tad gan nolamātu 3stāvīgos vārdos. :D
16.03.2026 11:39 |

Patīk
Reitings 3361
Reģ: 03.11.2023

Tu vispār saproti, ko tu runā? :D
16.03.2026 11:40 |

Reitings 2029
Reģ: 17.06.2024
Ariete @ 16.03.2026 11:30
Ko Tu piesējies ar savu Franciju? Braukt tādā reibumā tas nav pieļaujams nevienā valstī un tas nopietni apdraud citu dzīvību. Atbalstīt dzērājšoferi ir slimi.

Es vispār nesaprotu kāpēc ir pieļaujamās promiles, līdz kādām var sēsties pie stūres.
16.03.2026 11:48 |

Reitings 744
Reģ: 13.02.2024
Hermiine89 @ 16.03.2026 10:36

Tas Kokjiks ir kusls, nedomāju, ka viņu interesē kaut kādi pārgājieni vai sporta nometnes. Cerams, ka ar sirdi neaizies no slodzes, ņemot vērā, ka vēl ex pilskundze jāapmierina pēc viņas 7 gadu gavēņa.
16.03.2026 11:58 |

10 gadi
Reitings 370
Reģ: 11.12.2014
Džinga @ 16.03.2026 11:39

Njā, ņirdzīgi, dažas te mātes glābējas :D Nabaga Mikiņš, sliktā Endija. Nabaga Rutilītis, kā viņam tā sagadījās braukt pilnīgā pizģec pārpālī. :D Būtu sieviete tādā pālī pie stūres tad gan nolamātu 3stāvīgos vārdos. :D
nežēloju, var redzēt, ka patīk, ka neviens nezāģē par dzeršanu. Tāds tādu atradis, vienkārši žēl, jo abi kaitē viens otram. Un ja runa ir par Katrīni, tad es nebrīnos, ja krāpj Pēteri. Kasparu arī krāpa, GADIEM, arī tad kad viss bija "labi". Nebrīnītos arī par Pēteri, viņiem tie "draugi" krāpj savas sievas ar maukām, šņauc, dzer. Kāpēc lai viņš būtu citādāks?
16.03.2026 11:59 |

Reitings 464
Reģ: 07.04.2025

Un, ja Rutulis būtu nobraucis kādu, arī jprojām to pašu rakstītu? Itālijā, Spānijā, Francijā, visi iedzer. Reti kurš brauc pie stūres pālī un dzēris. Ja brauc, un tiek pieķerts, soda bargi. Nevajag te dzērājšoferus aizstāvēt. Tu arī dzer un vadi auto reibumā?
16.03.2026 12:11 |

Reitings 2818
Reģ: 19.05.2022
Ariete @ 16.03.2026 11:30

nepiesējos, bet pastāstu. Paskaties statistiku, cik tad vēl valstī ir iedzīvotāju un visi nedrīkst kļūdīties, jo tad publiski noličos.
Da jums visi slikti- krievi, indiešie, iedzērušie latvieši. Tai vietā, lai domātu, kurš jums slimības lapas un pensijas maksās.
16.03.2026 12:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits