Mrs.True @ 01.03.2026 16:06Uzjautrina Fiļa storijs, kur sola pavāram Jurijam 8.martā iet palīgos. Tik ļoti jātaupa uz personālu, ka pašam īpašniekam jārosās virtuvē, nevis jāsagaida viesi zālē? Grūti nolīgt uz 1 dienu pavāra palīgus vai virtuves strādniekus?
GlorijaGrevcova @ 01.03.2026 16:18
Nu viņš varbūt vismaz reāli tur ko darītu, ja tiešām brauktu, nevis izlaktu divas pudeles šampja (kā Jeļa) un liktu pavāram dejot.
Bet, jā, tas storijs taču nav nopietns.
Tasnaviespejams @ 01.03.2026 16:09
Nu tāda klukste :) Pēc Bernālas intervijas arī Jelinska atbildi parādā nepalika, izsakoties skarbi par Santu savos sociālajos tīklos: "Ko lai saka, iemaņas rakstīšanā un makaronu karināšanā uz ausīm neesi zaudējusi, tāpat kā atmetusi dzeršanu.'''
Viņa laikam nemāk lietot citas vietnes, izņemot insta :))
https://www.apollo.lv/7782103/olegs-fils-sola-atturet-miloto-jelinsku-no-publiskiem-komentariem-par-bijuso-sievu-bernalu
bilde varbūt veca?!Dovana @ 01.03.2026 15:28Tādēļ jau kundze dzīvoja viesnīcā ne pie koķika. Ig bildi dēļ tā arī likt nedrīkst.
👏🏻😂Cīlija @ 01.03.2026 16:50
Ir jau cilvēki, kuriem vienkārši patīk rosīties un kaut ko padarīt pašiem, un tam nav nekāda sakara ar skopumu. Tas viņiem lielāks retrīts, nekā gulēšana kā sprāgoņiem uz kaut kāda paklājiņa un mistērisku skaņu klausīšanās
Hermiine89 @ 01.03.2026 17:40Esmu droša, ka Jeļa Koķikam nav vienīgā. Tāpēc jāslapstās ar aizklātu seju. Jeļa, protams, ir pārliecināta, ka ir pati svarīgākā sieviete dieviete koķika dzīvē. Nu redzēsim. Vīrietis ar tik daudz rokassprādzēm apriori nevar būt uzticīgs.
Hermiine89 @ 01.03.2026 17:40Esmu droša, ka Jeļa Koķikam nav vienīgā. Tāpēc jāslapstās ar aizklātu seju. Jeļa, protams, ir pārliecināta, ka ir pati svarīgākā sieviete dieviete koķika dzīvē. Nu redzēsim. Vīrietis ar tik daudz rokassprādzēm apriori nevar būt uzticīgs.
Krizdole @ 01.03.2026 16:18
A tev pauris tikai matiem domāts? Nedalec, ka tas humors un saistībā ar storija bildi, kur Oļegs pats smuki pagatavojis brokastis?
He730 @ 01.03.2026 17:19
Kristīne vēl piebilst: "Vienīgais, kas mani uztrauc, – man nepatīk, ka cilvēki par Oļegu domā nepatiesības, ka tiek bojāta viņa reputācija. Jo viņš tiešām ir ļoti, ļoti labs cilvēks."
Man principā nepatīk tādas frizūras, bet varbūt vienkārši starpposms, kā attīrīšanās no pagātnes.pradacandy @ 01.03.2026 18:17Kā Jums Vidauskas jaunā frizūra? Ir kam piestāv, bet nezinu vai viņai
GlorijaGrevcova @ 01.03.2026 16:18
Nu viņš varbūt vismaz reāli tur ko darītu, ja tiešām brauktu, nevis izlaktu divas pudeles šampja (kā Jeļa) un liktu pavāram dejot.
Bet, jā, tas storijs taču nav nopietns.
pradacandy @ 01.03.2026 18:17Kā Jums Vidauskas jaunā frizūra? Ir kam piestāv, bet nezinu vai viņai