IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 10226
Reģ: 17.09.2009
Jeļkai laimes pilnas bikses. Tā ir īsta mīlestība, wow. 😂 Un jā, nav draudzenes vīrs. Nu tāda švabra ka šausmas. Viss ko viņa ir pelnījusi arī ir tie dārgie grabuļi, jo īstu mīlestību viņa nespētu nedz saprast, nedz novērtēt. Cerams ka grabuļi nesīs mūžīgu laimi. 😂
18.02.2026 12:19 |

Reitings 1857
Reģ: 17.06.2024
Elemelekaramele @ 18.02.2026 12:05
Tur nav starpības, kādu mērķi kurš no abiem raksta storijos, kam tieši lūdz ziedot. Mērķis ir paredzēts Tevis uzrunāšanai, tas ir mārketings. Viens tikai vairāk spiež uz jūtām, otrs - es pūlos jūsu labā, enerģijas apmaiņai. Neredzu vispār nekādu atšķirību. Un kā jau teicu, arī Origo ubagi sēž ar plakātiem, kam lūdz ziedojumus. Dažādi veidi, bet mērķis pilnīgi visiem ir vienāds.

Ka nedalec cilvēka, tad nedalec un neko nepadarīs😁😁😁😁😁😁😁😁
18.02.2026 12:20 |

Reitings 3170
Reģ: 17.08.2024
Visiem ir skaidrs, kad Kristinkas mīlestības valoda ir nauda, veču nauda, protams! Ja nav dāvanas un baseina, ko atrādīt, nav mīlestības, nav jūtu. Bet, protams, jo tas ir attiecību modelis-es Tev dāvanas, Tu man.. zinam ko! Vīrieši paši sev meklē pērkamas sievietes un tādas nav grūti atrast. Bet ir naivi un stulbi saukt to par mīlu. Izskatās, ka cits galamērķis par Dubaju nebūs. Jāatstrādā dāvaniņas. Dubaja ar šīm ekskortniecēm pilna. Mainās tikai cena.
18.02.2026 12:23 |

Reitings 457
Reģ: 29.11.2022
Šovakar Karadžana būs Zilonis studijā TV3, garā rozā paltrakā un baltiem matiem 😂
18.02.2026 12:24 |

Patīk
Reitings 3285
Reģ: 03.11.2023
Elemelekaramele @ 18.02.2026 11:30
Gobzis manās acīs ir tāds pats ubagotājs kā Modris. Ne ar ko neatšķiras.

Modris vismaz par to naudu atpūšās, Gobzis nodirš un apmelo cilvēkus :D
18.02.2026 12:33 |

Reitings 3170
Reģ: 17.08.2024
Bet par to diedelēšanu-ziedošanu internetā. Cilvēku bezkaunībai nav robežu. Un ticiet man, viņi-tie tur lūdzēji, uzskata Jūs ziedotājus par pamuļķiem. Jo tādi arī Jūs esat! Ziedojat viņu iegribām. Jo bezkaunīgāks, jo vairāk saņem no šiem ziedojumiem. Pilnīgi vienalga vai to pabāž zem enerģijas apmaiņas vai “cēliem merķiem”. Vienīgā ziedošana ir ziedošana caur organizācijām, kas ir dibinātas šadiem mērķiem. Arī gadījumos, kad notikusi nelaime un zinam, kad tas ir īsts gadījums. Kāda var būt ziedošana viriešiem, kuriem viss ir vislabākajā kārtībā-veselība, mājas utt. Nebrīnos, kad tik lielas izkrāptās summas Latvijā no krāpnieku kantoriem. Jūs instā labprātīgi ziedojat 😁😁😁 lol
18.02.2026 12:33 |

Reitings 457
Reģ: 29.11.2022
Džinga @ 18.02.2026 12:33

Modris vismaz par to naudu atpūšās, Gobzis nodirš un apmelo cilvēkus :D

Gobzis apmaksā bērnu izglītību.
18.02.2026 12:34 |

10 gadi
Reitings 3188
Reģ: 26.03.2010
krixis3 @ 18.02.2026 10:39
bet tev taču neviena neliek ziedot . Tie ir tikai jūsu pieņēmumi . Nu aizlidoja uz Bali . Atpūtīsies ,atbrauks ,turpinās iesākto . Kur teikts ,ka viņš necīnīsies pat dzīvnieku tiesībām? Pēc visas suņu sāgas varbūt labāk ir atpūsties ,uzņemt spēkus un doties tālāk stiprākam . Es arī šito nesaprotu , nu lūdza cilvēks ziedot , viņam saziedoja . Vēl jau nav nekur teikts ,ka neko nedarīs . Arī par Amuna un Jāni . Es saprotu ,ka visi grib atskaiti un čekus ekrānā ,bet atkal ,kur teikts ,ka to naudu viņš nedod Jānim rehabilitācijai ? Vai ,ka nemaksā par dzīvokli Jānim ,nepērk produktus .Jo to nerāda ?
Es varu teikt tikai to, ka ,ja tu neziedo ,tad nečīksti. Ja tu ziedo ,arī nečīksti . Gribēji ziedot ziedo , bet pēc tam nemeklē konspirācijas teorijas ,ka tavus 20 eiro Iztērēja Bali .

Šī frāze "Es varu teikt tikai to, ka ,ja tu neziedo ,tad nečīksti. Ja tu ziedo ,arī nečīksti . Gribēji ziedot ziedo , bet pēc tam nemeklē konspirācijas teorijas ,ka tavus 20 eiro Iztērēja Bali ."
Reāli tad šo ubagošanu normalizēsim līdz neaizskaramo kārtai?
18.02.2026 12:56 |

Reitings 16
Reģ: 13.09.2025
Man par Modra ceļojumu pretenziju nav, bet sāk personīgi rasties nepatika pret šo sistemātisko ziedošanu, kurai līdz šim neesmu redzējusi vai esmu palaidusi garām atskaites. Man tas šķiet būtu tikai normāli, ka viņš to darītu. Un ceru, ka par šo pēdējo ziedojumu naudu atskaitīsies kā tas pienāktos, citādāk sanāk tā, ka pieņēmumi rodas daudz par šo viņa saziedoto ienākumu izlietojumu. Un atkal - ok, tā ir personīga izvēle, to darīt vai nē, bet Latvijā ir tik daudz līdzjūtības patiesībā iedzīvotājos, ka viņi ir gatavi ziedot pat tad, kad pašiem ir ļoti ierobežoti brīvās naudas līdzekļi. Un ja publiski spēj lūgt ziedot vai finansiāli iesaistīties, ir publiski jāspēj pierādīt izlietojums.
18.02.2026 13:05 |

Patīk
Reitings 3285
Reģ: 03.11.2023
Maltā gaļa @ 18.02.2026 12:34

Super, tāds malacītis
Ja nevar atļauties bērniem izglītību tad, lai iet un strādā normālu darbu nevis tēlo gossip girl un prasa atmest kapeigas.
18.02.2026 13:08 |

10 gadi
Reitings 1435
Reģ: 29.01.2009
Maltā gaļa @ 18.02.2026 12:34

gada stulbākais komentārs 👍😎
18.02.2026 13:17 |

Reitings 7212
Reģ: 05.02.2022
Džinga @ 18.02.2026 13:08

Super, tāds malacītis
Ja nevar atļauties bērniem izglītību tad, lai iet un strādā normālu darbu nevis tēlo gossip girl un prasa atmest kapeigas.
interesanti vai vins vispār strādā?!
18.02.2026 13:20 |

Reitings 273
Reģ: 03.08.2024
Ak mans dievs, ko jūs tam Modrim uzklupāt? Man arī kaitina dažreiz tā viņa žēlošanās, tad raud, tad paziņo, ka beidzot guvis apskaidrību un nu tik būs dzīve un nekādas depresijas, tad atkal raud. Bet atdot vai neatdot savu naudu kādam, kas prasa, ir katra paša izvēle. Tur nav nekādu līgumu un solījumu. Mani interesē, kas notiek ar nodokļiem, bet tam Latvijā ir VID, nevis visvarenās izmeklējošās dievietes. Cilvēkiem, kuri ar savu naudu atbalsta Gobzemu, lai uz dibena sametas pumpas! ir cilvēki, kuri ar savu naudu atbalsta alimentu nemaksātāju un varmāku Kiviču. Vai bagāta krieva villas ārzemēs, pērkot dažādus “veselīgus” pulverīšus. Alkohola ražotājus un azartspēļu biznesus. Uz tā fona neliels atbalsts čalim, kurš emocionāli ir izgājis cauri diezgan lielam murgam, ir pupu mizas. PAT JA VIŅŠ PA TO NAUDU AIZBRAUC UZ BALI man baigi liekas, ka viņa ziedotāji par to neapvainojas. Ja apvainojas, citreiz neziedos. Viss.
18.02.2026 13:24 |

Patīk
Reitings 1350
Reģ: 08.09.2025
No kurienes ziņas, ka Kivičs varmāka?
18.02.2026 13:34 |

10 gadi
Reitings 13749
Reģ: 29.01.2009
Law9 @ 18.02.2026 13:34
No kurienes ziņas, ka Kivičs varmāka?

Tak visi vina, ka sita vienu no sievām (publiski pats atzina). Arī Lieni sita, ko nenoliedza. Jo viņas taču pašas uzprasās.
18.02.2026 13:37 |

Reitings 330
Reģ: 22.06.2023
Hermiine89 @ 18.02.2026 11:32
O, koķiks tomēr ir patērējies uz dāvanām. Un, protams, tas mums ir jāatrāda, jo kā gan citādi mēs noticēsim šim mīlas stāstam. Bez dārgām dāvanām tas taču nav iespējams, Jeļasprāt. Gaidu Rolex zelta pulksteni un Hermes Birkin somu, citādi neticēšu :)

Neticu. Varbūt pati sev nopirka? Visiem skaidrs, ka viņa lasa forumu. Skauģēm par prieku domā, nopirkušu pati sev Cartier, un pateikšu, ka tas no koķika 😁😁 Nesen tieši redzēju reels, ka 90% gadījumos instasamkas pašas sev visu apmaksā, bet instagramā dalās it kā ar super bagātu dzīvesbiedru un super laimīgu ģimeni. Patiesība ir nožēlojama.
18.02.2026 13:38 |

Reitings 2579
Reģ: 26.12.2021
Džinga @ 18.02.2026 13:08

Super, tāds malacītis
Tikai tas saturs ko viņš publicē prasa reāli daudz laika! Esat kādreiz instagram likušas saturu vairākas dienas vai nedēļas pēc kārtas? Tā komunikacija un faktu vākšana kur lielāko daļu pēc tam Privata Dzīve vai KasJauns pārpublicē var aizņemt x stundas dienā. Tad tu ej pērc to žurnālu pa 5€ veikalā (nepērku, nezinu precīzu cenu). 90% kas sēž te forumā izlasa katru viņa storiju un iemet te savu pieckapeiku, ko tad patērējat to saturu? Negribat, neziedojat.😁
Es noziedoju viņam 5€ kad pacēla Modra suņu tēmu un tos policistus, es tiešām neticu, ka kāds tur būtu racis dziļāk bez Gobzema iesaistes. Klačas par kaut kādiem random cilvēkiem nelasu, tinu tālāk. Par cilvēkiem ko un cik daudz ziedo-man absolūti vienalga. Brīva griba ko katrs dara ar savu naudu un ja ziedoju, man ir vienalga vai aizbrauc uz Bali vai samaksā skolā bērniem pusdienas.
18.02.2026 13:46 |

10 gadi
Reitings 2538
Reģ: 11.04.2010
Tutuvojies @ 18.02.2026 13:24
Ak mans dievs, ko jūs tam Modrim uzklupāt? Man arī kaitina dažreiz tā viņa žēlošanās, tad raud, tad paziņo, ka beidzot guvis apskaidrību un nu tik būs dzīve un nekādas depresijas, tad atkal raud. Bet atdot vai neatdot savu naudu kādam, kas prasa, ir katra paša izvēle. Tur nav nekādu līgumu un solījumu. Mani interesē, kas notiek ar nodokļiem, bet tam Latvijā ir VID, nevis visvarenās izmeklējošās dievietes. Cilvēkiem, kuri ar savu naudu atbalsta Gobzemu, lai uz dibena sametas pumpas! ir cilvēki, kuri ar savu naudu atbalsta alimentu nemaksātāju un varmāku Kiviču. Vai bagāta krieva villas ārzemēs, pērkot dažādus “veselīgus” pulverīšus. Alkohola ražotājus un azartspēļu biznesus. Uz tā fona neliels atbalsts čalim, kurš emocionāli ir izgājis cauri diezgan lielam murgam, ir pupu mizas. PAT JA VIŅŠ PA TO NAUDU AIZBRAUC UZ BALI man baigi liekas, ka viņa ziedotāji par to neapvainojas. Ja apvainojas, citreiz neziedos. Viss.

Un ko tu tā sacepies tieši par to, ka Modri te apspriež? Šis ir klaču forums, tam tas ir domāts. Viņš naudu diedelēja un raudāja arī ilgi pirms suņu sāgas, tā kā nevajag stāstīt, ka šis nu ir tas unikālais one time gadījums, kad viņš atkopjas Bali no grūtiem notikumiem, un tad nu gan būs viss. Oportūnisti paliek oportūnisti
18.02.2026 14:00 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits