Merilda @ 14.02.2026 17:04
Tev tiešām liekas adekvāti alimenti bērnam 200 eur? Ja abi kopā nodrošina 400 eur, tas tāpat nav nekas!!! Pārtika, apģērbs visām sezonām, dators, telefons, pusdienu nauda, ārpusskolas nodarbības - inventārs, ja nepieciešams, dzimšanas dienu ballītes, kino utt.
Nabaga Mikam neļauj dzīvot, nu kā tad.
LabaDabaDa @ 14.02.2026 17:36
Endij, tu? :D
Ja vien bijusī sieva Dukuram tos čekus nestumj degunā, tad tie nekādi nevar traucēt ne elpot, ne dzīvot.
Čeku vākšana vispār ir normāla prakse, un to patiesībā vajadzētu vismaz laiku pa laikam darīt visām sievietēm šādā situācijā. Jo tieši čeki liecina par reālajiem izdevumiem bērnu labā. Domāju, ka Gobzems, kā bijušais advokāts, to saprot ļoti labi, tā ka uz viņa "palīdzību" vari necerēt.
Un kāpēc lai mātes jaunais līgavainis maksātu par bērniem tēva vietā?
Merilda @ 14.02.2026 19:32Iečekojiet O pāršēroto storiju, tur kreisajā pusē Jelinska grozās, dikti liela un masīva izskatās - vai arī es pārspīlēju? ?
Vārdotāja @ 14.02.2026 14:33tādas ir daudzas.
Uz alimentiem, kas domāti bērniem, grib iedzīvoties.
Minimālie ir 234 eur par vienu bērnu.
Elizabeteeee @ 14.02.2026 19:12
Iespējams es kļūdos, bet nezinu kā ir jātērē nauda, lai uz bērnu katru mēnesi sanāktu tērēt ntos simtus. Labi, nedaudz vairāk pārtika, skolas lietas, dārgākais variants droši vien pulciņi kādi, svētki. Kādi izņēmumi varbūt. Neviens taču nepērk apģērbu katru mēnesi un vēl nez ko.
Kirbis32 @ 14.02.2026 19:36
Dukuriene vāc pat par ziepēm,veļas mazgāšanas līdzekļiem,wc papīru.??
Elizabeteeee @ 14.02.2026 19:12
Iespējams es kļūdos, bet nezinu kā ir jātērē nauda, lai uz bērnu katru mēnesi sanāktu tērēt ntos simtus. Labi, nedaudz vairāk pārtika, skolas lietas, dārgākais variants droši vien pulciņi kādi, svētki. Kādi izņēmumi varbūt. Neviens taču nepērk apģērbu katru mēnesi un vēl nez ko.
Jurgita908020 @ 14.02.2026 20:28
Nuuu… vispār jau pulciņi un pusdienas skolā, vien var sastādīt tos 400€ mēnesī. Ja bērns apmeklē vairāk par 1 pulciņu.
Mrs.True @ 14.02.2026 20:37
Šitādām nav vērts neko skaidrot. Bezbērnu hiēnām nesaprast, ko nozīmē audzināt un aprūpēt bērnus, tāpēc arī apšauba uzturlīdzekļu summas un aizstāv sabiedrībā zināmus uzturlīdzekļu nemaksātājus. P.S.- likt uzturēt bērnus par minimālajiem uzturlīdzekļiem valstī, ir tas pats, kas piedāvāt pieaugušajam pieklājīgi dzīvot no valstī noteiktās minimālās algas:))
MatildeR @ 14.02.2026 19:49
Kā var iedzīvoties uz 800€ uzturlīdzekļiem?? kapeikas
selestine @ 14.02.2026 22:08ja to es ari redzu pec sev pazistamiem pariem,kamer dzivo kopa,nemaz tadas vajprata summas bernam netiek teretas,bet ka izskiras tad nu nem visu iespejamo ko var.Ne nu var jau katru menesi nez cik simtos pirkt brendu drebes un sazin ko,bet parsvara parastas gimenes neko tadu nedara.
Es piemeram nezinu cik tam cilvekam tad ir japelna,lai sev iretu mavietu ap 500 ka minimums sanak,vel nez cik simtus alimentus..ko est,ko pasam tevam gerbties utt.Kautkadai realitatei tak ari jabut.
Kirbis32 @ 14.02.2026 19:36
Dukuriene vāc pat par ziepēm,veļas mazgāšanas līdzekļiem,wc papīru.??
sabiedriskie pasākumi (kino /teātris / koncerts, atkarībā no sezonas). Ja vēl bērnam