Seina @ 04.02.2021 10:24Līva skaista meitene, bet tie video ir galīgi garām. Tā žestikulācija ir TIK mākslīga, tada sajūta, ka bērnudārzniecei iemācijā "2 pritopa 2 prihlopa" un domā, ka ar to žestikulāciju izskatās baigi profi.
Smieklīgi ;))))))))
TeaPot @ 04.02.2021 12:31
Nu jā, ar uzpumpētām lūpām, uztetovētām uzacīm un pieliktām skropstām visas ir skaistas :D labāk lai arī būtu palikusi pie smukām bildēm, nevis mēģinājusi par life coach iztaisīties ar savu neeksistējošo dzīves pieredzi
kurā podkāstā? :Dcore @ 04.02.2021 12:54Bet nu var jau redzēt, ka arī bez tām lūpām un skropstām, būtu izskatīga...pie tam viss ar mēru
Bet nu jā tie video ir tādi dīvaini, kkadas muļķības pasniedz ļoti svarīgi :D
Es par viņu uzzināju nedaudz no tik toka, jo nezinu kāpēc viņai daži video bija populāri ar kaut kādām receptēm un tad arī roja podkāstos viņš pieminēja līvu, jo viņa youtube stāsta, ka tīra zobus ar vienu zobirsti kopā ar vīru :D :D
core @ 04.02.2021 13:14Patreonā sekoju rojam
Bet viņš pamazām liek arī spotify ..vai viegli būt..
Tas saturs ir tiem, kam patiešām interesē tādi cilvēki un viņu muldēšana :D
Bieži tiek pieminēta arī samanta tīna un didrihsone:D
Silla @ 04.02.2021 15:11starpcitu kura noskatījās prusaxa (repera) storijus, kur vins pieminēja , ka Tu noperc masinu un visi Tavi draugi , nu tur sapratu , ka zemtekstā ir par Evelīnu ??? Un jà es nezinu kapec viņam sekoju , jo man besi viņa storiji un nefanoju par viņa muziku ?
mēs varētu parunāt par to kāpēc cilvēki pie visiem ēdiniem liek kausēto sieru, Rojs - tātad tu atkal gribi runāt par Didrihsoni?
Silla @ 04.02.2021 15:11starpcitu kura noskatījās prusaxa (repera) storijus, kur vins pieminēja , ka Tu noperc masinu un visi Tavi draugi , nu tur sapratu , ka zemtekstā ir par Evelīnu ??? Un jà es nezinu kapec viņam sekoju , jo man besi viņa storiji un nefanoju par viņa muziku ?
nesaprotu kas tur nesaprotams 🤣👍🏼Katz @ 04.02.2021 21:25
Nesapratu?! teikums neloģiski salikts vai nepabeigts..