Nu jau vairāk nav kopā, atkal viena meklējumos 🙈Inna86 @ 28.06.2025 18:20Nu re, Lasmane ir atkal kopā ar meitas tēvu. Kāda zina kāpēc viņi izšķīrās, jo man liekas, ka viņa arī gaidību laikā bija viena.
Bordo @ 01.02.2026 22:59Atceraties bija tāds Dejo ar zvaigzni? Tur bija Agris Blaubuks, apprecēja to dejotāju. Nebija tā, ka viņam piederēja tā modeļu aģentūra, ko piemin? 2b models?
Nu normāli. Paši tagad peldas naudā izskatās
Kas par viņu bija uzrakstīts?
Bordo @ 01.02.2026 22:59Atceraties bija tāds Dejo ar zvaigzni? Tur bija Agris Blaubuks, apprecēja to dejotāju. Nebija tā, ka viņam piederēja tā modeļu aģentūra, ko piemin? 2b models?
Nu normāli. Paši tagad peldas naudā izskatās
Lizavay @ 01.02.2026 15:21Visvairāk atrodama Lana Zakocela. Daudzus, daudzus gadus bijusi viņa gultas biedrene, sākuši tikties ap 2010 gadu, vismaz 2 gadu garumā, tad aprecējusies ar citu, pēc tam šķīrusies un 2017 gadā atkal tikušies .. Gintas draudzene, starpcitu
mazq @ 01.02.2026 23:47Kur ir pazudusi EvijaFo?
jap.. ap 2006.gadu man Rīgā uz ielas uzrunāja modeļu ağente un piedāvāja doties uz modeļu provēm un vēlāk piedāvāja uz Liepāju kaut kādā pasākumā par modeli. Man bija 15/16 gadi. Biju kautrīga un beigās atteicu. Gadiem šad tad iedomājos - vajadzēja ņemt iespēju. Pēc šī vairs tā nedomāju un priecājos, ka nebraucu. LABI KA TĀ!selestine @ 02.02.2026 06:31bet tad daudzas raksta un stasta,ka labi ka netikuss aentura un nekados konkursos nevinneja,jo savadak ari mazums butu tajos sarakstos..andriz vai attaisnojas,lai tik nepadoma,ka vinas toc neko tadu nebutu meinajusas labpratigi..ta perlumamma ari man liekas,ka Treads rakstija
viņš ir advokāts. Protams, ka zina likumdošanu. viņš arī reti raksta apgalvojumos, bet parasti jautājuma veidā. Pieņemu, ka tas no viņa noņen juridiski atbildību, jo "viņš tik jautā".akul12 @ 01.02.2026 13:15Gobzis gan jau izpētījis likumdošanu, ne jau pa velti savus izmeklējumus bieži vien publicē privātā profilā... Nevis visiem publiski... Tad gaida, kad žurnaļugas uzķers un izplatīs tālāk info.
Mangosaldejums @ 02.02.2026 10:33viņš ir advokāts. Protams, ka zina likumdošanu. viņš arī reti raksta apgalvojumos, bet parasti jautājuma veidā. Pieņemu, ka tas no viņa noņen juridiski atbildību, jo "viņš tik jautā".
ok, bet zināšanas par likumu jau tas neizdzēšLaw9 @ 02.02.2026 12:25
Viņš ir izmests no advokatūras.
cory @ 01.02.2026 23:54
Ko tu tur atradi tajos failos? Vienīgā sarakste, kur piemin 2B models bija ar kontekstu, kur nosauc 3 labākās modeļu aģentūras Latvijā. Neko tādu, ka Blaubuks būtu vervējis Epstīnam meitenes neatradu.
Mangosaldejums @ 02.02.2026 10:33viņš ir advokāts. Protams, ka zina likumdošanu. viņš arī reti raksta apgalvojumos, bet parasti jautājuma veidā. Pieņemu, ka tas no viņa noņen juridiski atbildību, jo "viņš tik jautā".
Un ja atskaita no advokatūras, tad uzkrātās zināšanas un pieredze automātiski dzēšas no smadzenēm vai kā? 😀😀😀Terra Incognita @ 02.02.2026 12:48
Nu, nez. Viņš ir no advokatūras atskaitīts advokāts. Varbūt viņu uzskatīt par baigi gudru ir nedaudz pārspīlēti.