Es vienmēr brīnos, ka viņai ir sadarbības, jo ar savu baiso izskatu var tikai atbaidīt potenciālos klientus. Viņai vajadzētu dabūt sadarbību ar kādu plastiskās ķirurģijas un estētikas klīniku. Tur gan varētu kāds labāks rezultāts sanākt. Speciālistiem būtu kur izvērsties.Mi mi @ 20.12.2025 09:26Ooops, cik Meirāne traki izskatās ?
Mi mi @ 20.12.2025 09:26Ooops, cik Meirāne traki izskatās ?
Hermiine89 @ 20.12.2025 17:50Es vienmēr brīnos, ka viņai ir sadarbības, jo ar savu baiso izskatu var tikai atbaidīt potenciālos klientus. Viņai vajadzētu dabūt sadarbību ar kādu plastiskās ķirurģijas un estētikas klīniku. Tur gan varētu kāds labāks rezultāts sanākt. Speciālistiem būtu kur izvērsties.
Nē, nu katrs cilvēks noveco citādi. Nav jau uzreiz zem skalpeļa jāiet vai botokss jāšpricē. Ir taču sejas masāžas, dažādas procedūras saudzīgas. Vismaz koptu izskatu var uzturēt. .. Agrāk domāju, ka esam aptuveni vienaudzes - kad viņa sāka savas receptes popularizēt. Brīnījos par mūžam nesavāktajiem matiem. Tagad skatos, 21 gada starpība, tas varētu būt mans bērns. Šausmas...Tora @ 20.12.2025 19:57
Cilvēki noveco, chill. Man tieši patīk, ka viņa ir dabiska. Man atkal neliekas ok, ka cilvēki guļas zem skalpeļa, lai seju piepaceltu (stužuka) un tam, starp citu, līdzi nāk arī riski nepamosties utt. špricē botox un vēl sazin ko, kur tā seja ar laiku uzbriest un neizskatās labi.
Tas kaulainums gan tāds ļoti neveselīgs izskatās. Izdilusi pavisam.