la belle @ 30.11.2025 14:47Nu jo viņa atklāti melo! Par to kur dzīvo. Ka strādā.
Dzīvo vīram un vīra vecākiem uz kakla.
Un es uzskatu, ka nav jāpiemēslo internets, ja esi neglīts un resns. Popularizēt resnumu, ka rīt tortes ir ok? Rādīties kamerā nekoptai un neglītai ir ok? Tā ir totāla necieņa pret visiem interneta lietotājiem.
Man reāli ir žēl, ka tādām kroplēm dzimst bērni.
la belle @ 30.11.2025 13:29tak labāk nemeklē. Resna vecene, izskatās pēc govs slaucējas.
Influencere toč nav. Viņa kad mani blokā ielika - max 500 sekotāji bija ? tad es lielāka influencere.
Labāk skatīties iedvesmojošas sievietes - Martelly, Sammtu Amandu, Nīmani, Andersonu. Viņas ir vārda - sieviete - vērtas. A tā govs ir apkaunojums. Un nav tā, ka man vienīgajai tā liekas - pašas jau sākāt par viņu runāt. Es personīgi zinu desmitiem cilvēku, kuri viņu ciest nevar. Jelgavā ar viņu neviens nesveicinās, uz baļļukiem nesauc.
mokabezpiena @ 30.11.2025 20:09
Martelly un Samanta Amanda kā iedvesmojošas influenceres? Hahahaha. ? Par tevi man viss skaidrs.
Melleņkūka @ 30.11.2025 22:52Jo vairāk lasu la belles komentārus, jo vairāk šķiet, ka tur apakšā pati Iecavkrastu īrnieču karaliene - Samanta Amanda.
Jebkurā gadījumā, sirsniņ, kurai tik liela sāpe par vienu sievieti - tu noteikti Jelgavas žargonu saproti. Tev ar ceturto līdz galam!