IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 2616
Reģ: 19.05.2022
Īres līgums uz 100 g vai kamēr jauns draugs
pie sāniem nav ļoti slikti, jo K bija tikai draudzene. Šaubos, ka bija saslēgt dzīvesbiedru līgumi utt.
Nu, nezinu… ja tā ir Kiki ideja, kura pieradusi dzīvot ar turīgiem vīriešiem, tad te nu nebija pareizais solis.
Diezvai viņa ies strādāt uz banku vai pie Ķimenes, kad jaunajai muižas saimniecei viņas pakalpojumi nebūs vajadzīgi. Un tagad metusies dārgajā kosmetoloģijā. Itkā ar sapīčkātu seju kādu varētu ieinteresēt vai noturēt! Krāt vajag.
15.11.2025 11:13 |

Reitings 205
Reģ: 09.09.2024
Mathilde @ 15.11.2025 11:13
Īres līgums uz 100 g vai kamēr jauns draugs
pie sāniem nav ļoti slikti, jo K bija tikai draudzene. Šaubos, ka bija saslēgt dzīvesbiedru līgumi utt.
Nu, nezinu… ja tā ir Kiki ideja, kura pieradusi dzīvot ar turīgiem vīriešiem, tad te nu nebija pareizais solis.
Diezvai viņa ies strādāt uz banku vai pie Ķimenes, kad jaunajai muižas saimniecei viņas pakalpojumi nebūs vajadzīgi. Un tagad metusies dārgajā kosmetoloģijā. Itkā ar sapīčkātu seju kādu varētu ieinteresēt vai noturēt! Krāt vajag.
neviens tadus senilus līgumus vairs neslēdz.Iznak par lētu īres maksu atdāvinat īpašumu.
15.11.2025 11:35 |

Reitings 2616
VistaVita @ 15.11.2025 11:35
neviens tadus senilus līgumus vairs neslēdz.Iznak par lētu īres maksu atdāvinat īpašumu.

Ak Tu progresīvā!
15.11.2025 11:51 |

Reitings 18196
Reģ: 21.09.2023
Merilda @ 15.11.2025 11:11
Jā, bet Kristīne bez Oļega ir nekas, vairs nevarēs tā apkārt muldēt, gan jau arī vairs neliks savus storijus, kur brauc ar pārsniegtu ātrumu. Pirksti, kuri bija gaisā, tagad aplauzti.
Nekad neaizmirsīšu kā Jeļa blatoja balss ziņās sava EX dzīvesbiedrenei. Tas bija tik prasti! Tāds krievu goldigeres vaibs. It kā zīmolu somiņas un kaut kādas tur rokassprādzes liecinātu par viņas dižciltīgo statusu. Tas arī atklāja viņas patieso aprēķinātājas/manipulātores dabu.
15.11.2025 12:00 |

Reitings 5429
Reģ: 05.12.2021
Domājiet viņa nedabūtu darbu? Nu tad, kad beigs darboties Nurmuižā? Es atkal domāju, ka dabūs. Lai arī ar Fiļa naudu, tomēr tajā muižā viņa darbojās. Kāzas, svinības, vadīja restorānu, remonti, reklāmas, retrīti at daudziem sponsoriem. Nu nezinu. Lai vai kāda golddigere un rupja madāma, man jau šķiet, ka ja galviņā tomēr kaut kam Jābūt.,lai vadītu muižu. Un kaut kādus sakarus tomēr ir nodibinājusi. Ņemot vērā, ko Gobzems atklāj par mūsu augstāko sabiedrību, viņa darbu dabūtu,tur tādu glumu cilvēku daudz.
15.11.2025 12:18 |

Reitings 5429
Reģ: 05.12.2021
Bet vai nav interesanti. Ka arī viņi pirms šķiršanās gāja uz šovu? atcerieties, STV bija sižets par Nurmuižu. Tur gan vairāk Kristīne bija, bet ne bez Fiļa piekrišanas. Simsons ar sievu, Dukuri, Reiznieki - Ozoli. Gan jau kādu aizmirsu. Visi pēc kāda šova šķiras
15.11.2025 12:20 |

Reitings 2101
Reģ: 31.01.2023
Kristīne neslēpj, ka ir materiāli atkarīga no sava partnera: "Tā man ir bijis vienmēr. Es sēžu mājās ar bērniem, un mans vīrietis strādā, nauda kontā vienmēr ir. Ja es aizietu, man tā nauda nebūtu un būtu jāmeklē darbs, un noteikti es darbu atrastu, man ir divas augstākās izglītības, muļķe es neesmu. Kā jau teicu, vienmēr savu enerģiju esmu ieguldījusi savu vīriešu biznesos, tā kā es šo naudu vairoju un radu, mēs paplašināmies, bet tā nauda nepieder man."
15.11.2025 12:35 |

Reitings 543
Reģ: 13.02.2024
krixis3 @ 15.11.2025 12:18
Domājiet viņa nedabūtu darbu? Nu tad, kad beigs darboties Nurmuižā? Es atkal domāju, ka dabūs. Lai arī ar Fiļa naudu, tomēr tajā muižā viņa darbojās. Kāzas, svinības, vadīja restorānu, remonti, reklāmas, retrīti at daudziem sponsoriem. Nu nezinu. Lai vai kāda golddigere un rupja madāma, man jau šķiet, ka ja galviņā tomēr kaut kam Jābūt.,lai vadītu muižu. Un kaut kādus sakarus tomēr ir nodibinājusi. Ņemot vērā, ko Gobzems atklāj par mūsu augstāko sabiedrību, viņa darbu dabūtu,tur tādu glumu cilvēku daudz.

Protams, viņa dabūs darbu. Bet ar kādu algu? Kādas pāris štukas, neviens vairāk nemaksās par pasākumu organizatores vai zema līmeņa vadītājas darbu. Dzīvokļa īre, auto apkope, pārtika un ārsti sev, diviem bērniem un 2 sugas suņiem paknapi iekļausies pāris štukās. Atlikuma apğērbam, somām, ceļojumiem, kafejnīcām, sejas špricēšanai, privātajiem treneriem tur nav. Un tas ar nosacījumu, ka viss forši. Tās pašas pāris štukas var nolikt vienā reizē naktī klīnikā, ja sugas sunim sasāpas vēders. Viņu glābt var vienīgi jauns štuceris. Lai gan viņa varbūt naivi domā, ka Fiļs mūžīgi maksās par dzīvokli un dos “kabatasnaudu”.
15.11.2025 12:36 |

Reitings 3295
Reģ: 11.04.2023
krixis3 @ 15.11.2025 12:18

Latvijas augstākā sabiedrība tādi pati, kā aristokrāti pirms 300 gadiem 😁
Vienīgie sakari, ja tevi vieno radniecība vai caur gultu 😁
15.11.2025 12:36 |

Reitings 2101
Reģ: 31.01.2023
VistaVita @ 15.11.2025 10:36
Lai pārdod somiņas, un nopērk dzīvokli koka mājā kaut.
Gadiem tā ņēmās, tā lielijās- tagad plika dirsa.
Pat Magone nopirka pati sev māju ar zemi. Šitā aita tik somiņas.?
Kāpēc viņai jāutojas koka mājiņā? Viņa sev vienmēr atradīs sponsoru.
15.11.2025 12:37 |

Reitings 3295
GlorijaGrevcova @ 15.11.2025 12:36

Protams, viņa dabūs darbu. Bet ar kādu algu? Kādas pāris štukas, neviens vairāk nemaksās par pasākumu organizatores vai zema līmeņa vadītājas darbu. Dzīvokļa īre, auto apkope, pārtika un ārsti sev, diviem bērniem un 2 sugas suņiem paknapi iekļausies pāris štukās. Atlikuma apğērbam, somām, ceļojumiem, kafejnīcām, sejas špricēšanai, privātajiem treneriem tur nav. Un tas ar nosacījumu, ka viss forši. Tās pašas pāris štukas var nolikt vienā reizē naktī klīnikā, ja sugas sunim sasāpas vēders. Viņu glābt var vienīgi jauns štuceris. Lai gan viņa varbūt naivi domā, ka Fiļs mūžīgi maksās par dzīvokli un dos “kabatasnaudu”.

Kas liek domāt, ka nebūs jauns štuceris, redz kā visādi simpveidīgie pavelkas un ja vēl IG kāda puptura bilde, tad vispār krāns tek.
Ne jau par velti visas vecās šķirtenes savos IG kontos gora pakaļas un krūtis... Jūs te zinat, pat dažām forumietēm biksiņas slapjas un komplimentē bez jēgas te pat.
15.11.2025 12:40 |

Reitings 401
Reģ: 31.12.2022
GlorijaGrevcova @ 15.11.2025 12:36

Kādas pāris stukas? Neviens viņai nemaksās tādu algu. Es domāju visai ātri sapratis, ka bez Fiļa viņa nevienu neinteresē..
15.11.2025 13:50 |

Reitings 12934
Reģ: 16.09.2022
Ielieciet lūdzu kads screenshotus ko Gobzems liek par Fiļu un Jelinsku. 🫶🏻
15.11.2025 14:09 |

Reitings 3295
Ani23 @ 15.11.2025 13:50

Kādas pāris stukas? Neviens viņai nemaksās tādu algu. Es domāju visai ātri sapratis, ka bez Fiļa viņa nevienu neinteresē..

Neuztver visu burtiski, pāris štukas algotā darbā "foruma slengā" nozīmē 5 eiro stundā un bonusi par "skaistām acīm"... 😁
15.11.2025 14:12 |

10 gadi
Reitings 1105
Reģ: 22.10.2009
tas Endzins ar to Sindiju itka paris,bet man kautka nerodas parlieiciba,vini vairak ka tadi comaki uzvedas....tikai atkal,ja telo,tad kada jega
15.11.2025 14:26 |

Reitings 2616
Re pie kā noved progresīvais dzīvesveids. Tu rukā, studē otrajā augstskolā, braukā ntos km dienā uz muižu, ieguldies, regulāri atvairies no vairākām exenēm, kuras jaucās dzīvē😀, bojā savu NS, katru dienu intensīvi sporto, špricē visās vietās visādus fillerus un rezultātā, kad Tev ir 35+, valstī, kur cieņā jaunas miesas, ar diviem bērniem pārvācies uz īres mitekli.
Tas tikai tāpēc, ka neizpildīja senīlo vajadzību- neapprecēja.
15.11.2025 14:50 |

Reitings 3295
Labs sarkasms, tomēr 2 kapeikas.
Iznākums likumsakarīgs, ja vienīgās spējas strādāt veča muižā.
35 gados nekas nebeidzas, bet svara kausi pabīdas uz otru pusi. Vairs štuceru bari nestāv rindā.
15.11.2025 15:07 |

Reitings 543
Reģ: 13.02.2024
Mathilde @ 15.11.2025 14:50
Re pie kā noved progresīvais dzīvesveids. Tu rukā, studē otrajā augstskolā, braukā ntos km dienā uz muižu, ieguldies, regulāri atvairies no vairākām exenēm, kuras jaucās dzīvē?, bojā savu NS, katru dienu intensīvi sporto, špricē visās vietās visādus fillerus un rezultātā, kad Tev ir 35+, valstī, kur cieņā jaunas miesas, ar diviem bērniem pārvācies uz īres mitekli.
Tas tikai tāpēc, ka neizpildīja senīlo vajadzību- neapprecēja.

Viņai jau par to neprecēšanu širmīti nonesa, jo regulāri tika izsmieta par piegulētāju komentāros dzeltenās press rakstos un tepat forumā. Te atkal tas pats, savu mutīti vajadzēja pieturēt ciet, nevis vaidēt IG, ka neprec, dzīt papuci uz šovu attaisnoties, kāpēc neprec, līst forumā, skrīnot komentus, rieties ar visiem utt. Pati nebūtu taisījusi sev publicitāti, nevienu arī īsti neinteresētu, precēti vai neprecēti viņi tur. Bet Kristīnei tā gribas būt zvaigznei un publiski izklāt apenes, vot i rezultāts. Tādām muļķībam ir draudzenes un psihoterapeiti nevis publiska vide.
Tas Fiļs arī pajocīgs onkulītis, labi zināja, ka šai biksiņas slapjas uz naudu ne uz viņu, tapat savāca uz kopdzīvi, kacināja ar to, ka kaut kad apprecēs. Kad šī pavisam satrakojās, tad tjipa atmet poršu, kurš beigas izrādās lietots un uz firmas un sūta kaut kādu gredzenu, kas noteikti bij domāts kā ne jau saderinašanās gredzens, bet ka gredzens, lai šī aizveras. Tas viss kā kaut kāda ņirgāšanās izskatās. Lai gan neko citu viņa arī nav pelnījusi par savu ar degunu mākoņu stumšanu.
15.11.2025 15:15 |

Reitings 1
Reģ: 15.11.2025
Man izskatas, ka vecais nošļūca pa kreisi, mēģināja atpirkties, nesanāca, un tgd rezultāts-vai nu apnika ka nepiedod vai nu nepiedeva un aizgāja. Tā tāda tipiska rīcība, plus Kristīne šķiet apbižota, tpc pieņemu, ka pats aizgāja beigās.
15.11.2025 15:26 |

Reitings 205
Reģ: 09.09.2024
Vispār nožēlojami un apkaunojums izmest ilgadēju draudzeni ar bērniem un suniem uz īres dzīvokli.MILJONĀRS par 6 kopdzīves gadien ,par ieguldījumu ( darbu Nurmuižā) kā paldies pat dzivokli sievietei neuzdāvina.Auto ,pat tas uz firmas vārda. Njaaaa
Turklāt bēdīgi ja sieviete ar 2 izglītībām atzīst ka nav patstāvīga,ka šo uztur vīrieši.
15.11.2025 15:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits