vēlviena 😂 divas nesaistītas tēmas saplūda vienā un drāma uz līdzenas vietas.LabaDabaDa @ 06.11.2025 10:09
Jā, man arī, piemēram, interesē - vai Madara Martini ir lesbiete vai nav? Jautājums pats par sevi pilnīgi normāls. Tēmai atbilstošs, pieklājīgs.
Un smieklīgi, ka Tev diagnosticē histēriju un vēl nez kādas garīgās kaites, kamēr pašas "dakterītes" lieto tādus izteicienus kā "pļūtīt", "stulba", "vai tev uguns pakaļā". Divkosīgi! :D
angelis @ 06.11.2025 10:16vēlviena ? divas nesaistītas tēmas saplūda vienā un drāma uz līdzenas vietas.
Skaties, ka pašai kādas kaites nav, ja tik ļoti interesē citu cilvēku seksuāla orientācija un forumā pa 3 gadiem sarakstīt vairāk kā 40tk komentārus.
es pat nezinu kas ir tā Madara 😂 Mathildei dikti svarīgi tas bija. Cik jābūt garlaicīgai dzīvei, lai pat pārlasītu visus manus foruma esošos komentārus, lai zinātu ko man uzdirst. Paldies, tēmu slēdzu, lai Tev būtu laiks rakstīt par kivičiem :)LabaDabaDa @ 06.11.2025 10:29
.. teica cilvēks, kas sēž forumā jau 10 gadus... un komentē tikai par Madaras Martini seksuālo orientāciju, apkārtējo garīgajām kaitēm un Novo Passit... :D
akul12 @ 06.11.2025 10:02Vislielākās nīdējas par seksa dažādību un pozām ir pašas foruma sniegpārsliņas, kuras te tēlo progresīvās, jo viņu burbulī tāda mode tagad.
Rekur veca troļļu tēma, pievēršam uzmanību komentāriem no profiliem ar lielu komentāru dalību forumā, jo tās ir īstas personas, nevis troļļi ?
https://forums.dieviete.lv/forums/topic/96303-analais-prostatas-orgasms/?sort=ASC&pnr=2
angelis @ 06.11.2025 10:16vēlviena ? divas nesaistītas tēmas saplūda vienā un drāma uz līdzenas vietas.
Skaties, ka pašai kādas kaites nav, ja tik ļoti interesē citu cilvēku seksuāla orientācija un forumā pa 3 gadiem sarakstīt vairāk kā 40tk komentārus.
Džinga @ 06.11.2025 11:18
Super, tavs tēls manā galvā paliek ar vien foršāks, visu dienu tusē ar sievietēm forumiņā un vēl patur prātā, kurā diskusijā kura par ko runāja. :D