Nastja32 @ 20.10.2025 10:23Jeļai krūtis jau kā Didrihsonei. Cik reižu jau pārtaisītas..
GlorijaGrevcova @ 20.10.2025 11:30
Ja poršs ir uz kompānijas vai Fiļa vārda, tad es varbūt noticētu. Ja uz Kristīnes, tad noteikti, nē. Fiļs nedāvinātu nekādu poršu, suņus atdotu patversmei vai mātei, plus visas viņas somas izlidinātu, ja tā būtu. Viņš skaidri zina, ka ir sugardaddy, bet nav tik traks, lai laistu ar mīļāko ceļot par savu naudu.
Bumblebee123 @ 20.10.2025 13:44
Laikam nedaudz aizmirsti kāda vienreizēja manipulētāja ir Jelinska.
GlorijaGrevcova @ 20.10.2025 11:37
Silikons pupos ir jāmaina ik pa 10 gadiem apmēram, ja vecā versija. Un viņa lika vēl ar exvīru esot, gan jau nebija dārgākais variants. Izdomāja kādu izmēru piemest klāt mainot ???
Bet vispār no glītas sievietes kļūst par silikona spoku, kā jau visas krievenes, kuras tiek pie papuka piķa, noraujas no saites un sāk silikonēties. Būtu labāk sev dārglietas vai dzīvokli pirkusi, nevis pumpējusi silikonu. Tagad vēl tikai atlicis uztaisīt govs dibenu, govs tesmenis ir, pīles lūpas ir, seja piedzīta arī ar kaut ko, augšstilbi atsūkti, vot dibens vēl tikai paliek neaiztikts…
Mayabay @ 20.10.2025 17:03Šeit atbilde ar ko viņa bija Dubaijā. https://failiem.lv/f/ax3ze7xukx
Mayabay @ 20.10.2025 17:03Šeit atbilde ar ko viņa bija Dubaijā. https://failiem.lv/f/ax3ze7xukx
cik es saprotu, tur tā treniņprogramma ir 6 nedēļas no vietas, nav tā, ka pēc tam tas svars cik ātri pazūd, tik ātri atgriežas? Tādos triecientempos jau arī nav veselīgi 😅Pikachio @ 20.10.2025 06:07
Personīgi pazīstu meiteni, kura vinnēja šo projektu. Un varu teikt, ka jā, tas ir tā vērts. Cilvēks mainījies līdz nepazīšanai, labā nozīmē. Nometa visu lieko svaru un ieguva ļoti skaistu figūru.
icebreath @ 21.10.2025 00:22cik es saprotu, tur tā treniņprogramma ir 6 nedēļas no vietas, nav tā, ka pēc tam tas svars cik ātri pazūd, tik ātri atgriežas? Tādos triecientempos jau arī nav veselīgi ?
icebreath @ 21.10.2025 00:22cik es saprotu, tur tā treniņprogramma ir 6 nedēļas no vietas, nav tā, ka pēc tam tas svars cik ātri pazūd, tik ātri atgriežas? Tādos triecientempos jau arī nav veselīgi ?
Bumblebee123 @ 21.10.2025 09:27
Esmu arī piedalījusies šajā projektā. Tā treniņprogramma paliek tev arī pēc tam un ir ļoti laba bāze arī turpmākiem treniņiem. 6nedēļas vairāk ir tieši tāda pieslēgšanās "agresīva" mērķa sasniegšanai. Ja tas ir nomest svaru - kcal samazinās un tieši 6ned ir optimāli, lai pēc tam to "uzturētu". Trishai viss ir sabalansēti izplānots pa ēdienreizēm, lai nav nevesalīgi; olbaltumvielas daudz utt. Protams pēc tam sevi uzturēt katram jau savs. Bet no pieredzes iesaku. Ir arī kopējais čatiņš, kur visi dalās kā iet un kāds licies šodienas treniņa plāns utt.
maijpukjiite @ 21.10.2025 11:18
Kad jūs pirkāt to programmu, ka viņa jums paliek arī pēc projekta? Tad kaut kas ir mainījies, jo kad es pirku programmas materiālus pagājušogad vasarā, Trisha rakstīja, ka tā 6 nedēļu programma nepaliek pēc projekta, ja gribu, lai paliek, pēc tam atkārtoti par 50 eir jānopērk materiāli un tad viņi paliks. Mani īsti neuzrunāja tās projekta balvas + par cik man ir maiņu darbs, man neder tas viņas diktētais 4 dienu režīms, es gribu savā tempā iet, tāpēc es nopirku tikai pašus materiālus ?
oo, pašā projektā nav pdf faili, bet ir cits formāts? Man tas excel fails besī, ļoti nepārskatāmi 😅 Es tagad arī sāku domāt, ka man vajag varbūt to programmu 😂 diez, viņai tie treniņi projektos mainās? Jo es jau esmu to gadu izmantoju to vienu programmu, man prasās kaut ko pamainīt + te vēl uztura programma nāk, bet to gan viņa laikam visiem vienu dod, vai ne?Bumblebee123 @ 21.10.2025 12:10
Es vienkārši visu noscreenoju un saglabāju bildēs, saliku mapītē telefonā un pēc tam gāju pēc tās programmas atkārtoti. Neredzu jēgu maksāt 50€ par to (lai būtu pdf??). Jo programa tiešām ir laba, ja pats seko līdzi un pamazām liec smagākus svarus ar nedēļām arī pēc projekta. Pa lielam tur viss ir vienkārši, pirmdiena - full body diena, tad kāju diena, tad cardio diena, upper body diena un booty diena.
maijpukjiite @ 21.10.2025 11:18
Kad jūs pirkāt to programmu, ka viņa jums paliek arī pēc projekta? Tad kaut kas ir mainījies, jo kad es pirku programmas materiālus pagājušogad vasarā, Trisha rakstīja, ka tā 6 nedēļu programma nepaliek pēc projekta, ja gribu, lai paliek, pēc tam atkārtoti par 50 eir jānopērk materiāli un tad viņi paliks. Mani īsti neuzrunāja tās projekta balvas + par cik man ir maiņu darbs, man neder tas viņas diktētais 4 dienu režīms, es gribu savā tempā iet, tāpēc es nopirku tikai pašus materiālus ?
maijpukjiite @ 21.10.2025 12:37oo, pašā projektā nav pdf faili, bet ir cits formāts? Man tas excel fails besī, ļoti nepārskatāmi ? Es tagad arī sāku domāt, ka man vajag varbūt to programmu ? diez, viņai tie treniņi projektos mainās? Jo es jau esmu to gadu izmantoju to vienu programmu, man prasās kaut ko pamainīt + te vēl uztura programma nāk, bet to gan viņa laikam visiem vienu dod, vai ne?
queen2820 @ 21.10.2025 12:43
Iečekoju , galvenā balva -palielināt krūtis . Manuprāt labāka balva būtu piemēram vēdera plastika ,jo svaram ātri krītoties vēdera āda bieži vien paliek nesmuka .
nu cik es saprotu, tur var pēc izvēles vai nu krūtis, vai vēdera plastiku izvēlēties, bet es principā neesmu plastisko operāciju atbalstītājs, tāpēc mani tā balva maz interesē, es vairāk tās pašas treniņprogrammas dēļ interesējos 😄queen2820 @ 21.10.2025 12:43
Iečekoju , galvenā balva -palielināt krūtis . Manuprāt labāka balva būtu piemēram vēdera plastika ,jo svaram ātri krītoties vēdera āda bieži vien paliek nesmuka .
nu cik es saprotu, tur var pēc izvēles vai nu krūtis, vai vēdera plastiku izvēlēties, bet es principā neesmu plastisko operāciju atbalstītājs, tāpēc mani tā balva maz interesē, es vairāk tās pašas treniņprogrammas dēļ interesējos 😄queen2820 @ 21.10.2025 12:43