IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 1092
Reģ: 18.04.2025
Vārdotāja @ 12.10.2025 09:22
mums Latvijā nav iespēja. Es vispār par neko vairs nebrīnos. Alkoholiķi mednieki, alkoholiķi šoferi. Šaujam dzīvniekus no braucošām automašīnām. Šaujam pēc kārtējās balzāma glāzes.
Ja paglmā ienāk lācis un plosa tavu suni vai citus mājdzīvniekus- tu nedrīksti šaut- sēdēsi ķurķī. Ja lācis sāk kost tev pašam- tikai tad drīkst!
Uzskatu, ka medniekiem vismaz reizi divos gados tāpat kā policistiem būtu nepieciešama psiholoģiskā ekspertīze. Atceroties to lietu, kad mednieks nošāva divus cilvēkus dzērumā…. Slikti paliek.

Medniekiem jau ir jāiziet atkārtotā psiholoģiskā ekspertīze, lai saglabātu ieroču turēšanas atļauju.
Bet, jā, normāls mednieks šādā situācijā suņus patiešām nešautu…
12.10.2025 09:44 |

Reitings 1962
Reģ: 06.07.2024
Suņu kunģos noteikti vares redzēt asinis un citus gaļas gabalus!
12.10.2025 10:08 |

Reitings 4932
Reģ: 30.07.2023
akul12 @ 12.10.2025 07:53

Viņi atradās svešā īpašumā jau!
Nez vai paši būtu sajūsmā, ka pie jūsu durvīm sež kaimiņu klaiņojošie suņi?

Manā īpašumā ir bijuši kaimiņa suņi un neviens nav neviens ne nošauts nekā.
Es protams dzinu prom, viņi neklausīja. Tad protams sazinājos ar tuvajiem kaimiņiem un dabūju saimnieku rokās un gaidot protams sēdēju iekštelpās.
Nošaut dzīvniekus, jo sēž pagalmā? Tas ir drausmīgi. Ceru, ka būs tiem kropļiem cietumsods!
12.10.2025 10:30 |

Reitings 1962
Reģ: 06.07.2024
Hmmm1 @ 12.10.2025 10:30

Es protams dzinu prom, viņi neklausīja. Tad protams sazinājos ar tuvajiem kaimiņiem un dabūju saimnieku rokās un gaidot protams sēdēju iekštelpās.
Nošaut dzīvniekus, jo sēž pagalmā? Tas ir drausmīgi. Ceru, ka būs tiem kropļiem cietumsods!

Es uzkatu,ka tas viss ir, lai ieriebtu Modrim, jauns vīrietis,kurš viens pats nodarbojas ar vistu,olu ražošanu utt. Vecajiem no pagasta tas grauž,skauž,riebjas viņš ,jo ir gejs,noteikti Rojs arī kadreiz tur paspīdēja tajā ciemā. Viņi visi sautraucās,apspierda kā nu mūsu ciemā tagad geji sabraukuši,dzīvos.Visi tie tusi,gaļas svētki,ģimenes dienas utt.Viņi sen jau par Modri runā,izdomāja ieriebt. Es Modra vieta uztrauktos par savu drošību un īpašumu.
12.10.2025 10:40 |

10 gadi
Reitings 50
Reģ: 22.01.2014
Pag, Modris ir gejs, koa? Viņš taču ar Almu bija kopā, kāds vēl gejs 😁
12.10.2025 11:05 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 40255
Reģ: 06.11.2022
Kirbis32 @ 12.10.2025 09:30
Man teica,ka tā sieviete sētas īpašniece+mednieks ir zinājuši,kam pieder suņi! Un suņus nošāva aiz atriebības,riebuma pret Modra seksuālo,netradicionālo orientāciju!! Izdevību nošat tā geja suņus!

Varu iedomāties, kas Tev to teica. Skaidrs, ka to Modris pats ir izdomājis.
Mēģinu iztēloties, kā ļaunie ciemata skauģi gadiem ilgi sēdēja ar bisēm rokā savā pagalmā un tikai gaidīja Modra miermīlīgos, dresētos suņus, lai tikai nošautu... Zirgam jāsmejas!
12.10.2025 11:10 |

Reitings 1703
Reģ: 03.03.2020
Nekad nav bijis kopā ar Almu. Viņi ir draugi un speciāli taisīja tos video, jo visiem likās, ka viņiem tur kaut kas ir. Viņš bija kopā ar Roju, kad iegādājās šo māju abi kopā, pēc tam izpirka otru daļu, kad pašķīrās.
12.10.2025 11:14 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 40255
Reģ: 06.11.2022

Pēc šī stāsta ir skaidrs, ka Tev nav bērnu. Jo es neticu, ka Tu būtu rātni sēdējusi iekštelpās un gaidījusi, kamēr svešu suņu bars pagalmā biedētu Tavus bērnus.
Ja ir - līdzjūtība bērniem. Skaidrs, ka svešu suņu un kaimiņu labklājība Tev ir daudz svarīgāka.
Turklāt - ja Tev tajā laikā ir kaut kas ieplānots? Jābrauc uz darbu vai bērnam uz sporta sacensībām? Visu atceltu? Pacietīgi sēdētu un gaidītu? Zinot, ka tas var atkārtoties atkal un atkal katrā visnepiemērotākajā brīdī? Un ja sāktos, piedodiet, ugunsgrēks, arī sēdētu mājās?
Cilvēkam nav jāsēž savās telpās, trīcot un drebot, lai tikai "nabaga sunīšiem" nekas nenotiek! Tas ir absurds!
12.10.2025 11:14 |

10 gadi
Reitings 50
Reģ: 22.01.2014
BellaCiao @ 12.10.2025 11:14
Nekad nav bijis kopā ar Almu. Viņi ir draugi un speciāli taisīja tos video, jo visiem likās, ka viņiem tur kaut kas ir. Viņš bija kopā ar Roju, kad iegādājās šo māju abi kopā, pēc tam izpirka otru daļu, kad pašķīrās.

Paldies par info. Modrim nesekoju tik sen (un ne tik cītīgi), nezinu priekšvēsturi. Bija radies iespaids, ka ir ar Almu.
12.10.2025 11:32 |

Reitings 3410
Reģ: 25.11.2020
neatbalstu suņu nošaušanu, neko arī nesaku, ka bija izmukuši no sētas, bet kāpēc nevienam nav skaidrs, ja saimnieks nav blakus suņi uzvedas savadāk. Ne pa velti teiciens, kā suns, kas no ķēdes norāvies. Es nemaz nebrīnos pa to, ka viņi plosīja to stirnu un gan jau mājas īpašnieks gāja baidīt prom suņus bet šiem ieslēdzās izdzīvošanas kaut kāds instinkts, medījums, ēdiens jāizsargā. visi šaubās par kucēnu, bet arī nesaprot, ka kucēns kopē ko dara māte. Juta briesmas visi. Laukos pašai ir bijis suns, mīlīgs, mīlīgs, bet pie ēdiena bļodas nevarēja līst klāt, rūca un klupa virsu. Man liekas suņi, kuri aug dzīvoklī, tiek vesti pie pavadas pavisam ir atšķirīgi, nekā suņi, kas dzivo laukos- brīvībā. Ja tur vistas koda nost, tad tur arī nav nemaz aizdomas, ka suņi varēja arī to stirnu plosīt. Neticu, ka nokoda, bet varbūt sētā mētājās. Suņi ir neparedzami, ja visi bārā bija, tas arī iedod dauzīšanās utt. P. S man ļoti žēl, ka suņus bija jānošauj, bet ir jāpaskatās no citas puses, citi scenāriji, nevis kladzināt, ka šie suņi bija mīlīgi utt!!
12.10.2025 11:37 |

Reitings 3410
Reģ: 25.11.2020
un vēl kas šajā visa tapat daudz jautājumi ir, arī par to stirnu, kas izskatās fotošopēta utt!! Es tik izteicu savu viedokli, nevis pieņēmumu, tad jau redzes kā patiesība bija
12.10.2025 11:41 |

Reitings 1896
Reģ: 25.01.2023
Zandinaja @ 12.10.2025 11:37
neatbalstu suņu nošaušanu, neko arī nesaku, ka bija izmukuši no sētas, bet kāpēc nevienam nav skaidrs, ja saimnieks nav blakus suņi uzvedas savadāk. Ne pa velti teiciens, kā suns, kas no ķēdes norāvies. Es nemaz nebrīnos pa to, ka viņi plosīja to stirnu un gan jau mājas īpašnieks gāja baidīt prom suņus bet šiem ieslēdzās izdzīvošanas kaut kāds instinkts, medījums, ēdiens jāizsargā. visi šaubās par kucēnu, bet arī nesaprot, ka kucēns kopē ko dara māte. Juta briesmas visi. Laukos pašai ir bijis suns, mīlīgs, mīlīgs, bet pie ēdiena bļodas nevarēja līst klāt, rūca un klupa virsu. Man liekas suņi, kuri aug dzīvoklī, tiek vesti pie pavadas pavisam ir atšķirīgi, nekā suņi, kas dzivo laukos- brīvībā. Ja tur vistas koda nost, tad tur arī nav nemaz aizdomas, ka suņi varēja arī to stirnu plosīt. Neticu, ka nokoda, bet varbūt sētā mētājās. Suņi ir neparedzami, ja visi bārā bija, tas arī iedod dauzīšanās utt. P. S man ļoti žēl, ka suņus bija jānošauj, bet ir jāpaskatās no citas puses, citi scenāriji, nevis kladzināt, ka šie suņi bija mīlīgi utt!!
Kāpec bija janosauj visi trīs!Un nesaistīti,vai Jekapils mazais spicitis savā pagalmā arī bija drauds, lai dalbajobs mednieks vicinātu savu ieroci un viņu nošautu?Kā var ticēt mednieku veselajam saprātam,ja tiek šauts pa labi un pa kreisi un tie nav vienīgie gadijumi,kad mednieki izceļas.
12.10.2025 11:45 |

10 gadi
Reitings 4287
Reģ: 29.01.2009
Man arī jaunībā bija mīļsunītis. Viņam bija tāda mode pa laikam savus kaulus kaut kur dārzā ierakt. Nedod dies, kāds cilvēks (savējais) mēģināja viņus izrakt un utilizēt. Ilkņi vaļā, rūkšana, siekalas pa gaisu. Tikai manu tēti (saimnieku) negribīgi klausīja.
12.10.2025 11:46 |

Reitings 4932
Reģ: 30.07.2023
LabaDabaDa @ 12.10.2025 11:14

Pēc šī stāsta ir skaidrs, ka Tev nav bērnu. Jo es neticu, ka Tu būtu rātni sēdējusi iekštelpās un gaidījusi, kamēr svešu suņu bars pagalmā biedētu Tavus bērnus.
Ja ir - līdzjūtība bērniem. Skaidrs, ka svešu suņu un kaimiņu labklājība Tev ir daudz svarīgāka.
Turklāt - ja Tev tajā laikā ir kaut kas ieplānots? Jābrauc uz darbu vai bērnam uz sporta sacensībām? Visu atceltu? Pacietīgi sēdētu un gaidītu? Zinot, ka tas var atkārtoties atkal un atkal katrā visnepiemērotākajā brīdī? Un ja sāktos, piedodiet, ugunsgrēks, arī sēdētu mājās?
Cilvēkam nav jāsēž savās telpās, trīcot un drebot, lai tikai "nabaga sunīšiem" nekas nenotiek! Tas ir absurds!

Nu, bet nošaujot dzīvnieku ir labākais risinājums? Es pirmkārt atliktu savus darbus. Neticu, ka līdz melnai naktij Modris kaut kur bija.
Noteikti uz dažām stundām.
Ja neceļ vienreiz , tad zvani kamēr sazvani to dzīvnieku saimnieku. Jā man nav bērni, bet manā bērnībā laukos bieži atskrēja sveši suņi un dzīva esmu.
Un dzīvojot Rīgā arī šeit saimnieki bez pavadas staidzina suņus un saimnieks nav bieži baigi tuvu savam sunim. Tātad sanāk man jāsauc uzreiz mednieks un tie suņi Rīgas ielās arī jāšauj nost?
12.10.2025 11:49 |

Reitings 1144
Reģ: 17.06.2024

Tev viss ir kārtībā? Kāpēc klaiņojoši suņi ir jāpieņem, kā norma? Kāpēc ir normāli baidīties un sēdēt istabā, kamēr klaiņojoši suņi atrodas tavā pagalmā un gaida savu saimnieku? Šīs nenotiktu, ja Modris suņus turētu voljērā vai kādā iežogojumā.
12.10.2025 11:51 |

Reitings 2501
Reģ: 19.05.2022
Latvija ir pārpildīta ar klejojošiem, pamestiem
suņiem. Nezkāpēc cilvēki uzskata, ka suņiem klaiņot laukos ir ļoti ok. Esat taču bijušas arī Rietumeiropā, tur brīvi stagājošu kaķi ir ļoti grūti ieraudzīt, par suņiem
vispār nerunājot. Un ziniet kāpēc, jo ir reāli megalieli sodi saimniekiem, kuri tiek saņemti arī dzīvē.
Lai uzturētu suni, ir jāieguldās- suņu skola, sēta, voljērs, regulāras pastaigas. No šī visa interesanti, kas bija olupuisim??? Izskatās, ka nekas. Bezatbildīgi pavairoja suņus, neskoloja, nebija sēta pa perimetru, pat voljērs, un nelikās ne zinis, kur un kad suņi skraidīja nepieskatīti.
Un tagad ir sacelta valstiska revolūcija, jo izrādās, ka vainīga ir kaimiņiene, policija un mednieki!!!!
NĒ, vainīgs ir tikai un vienīgi saimnieks olupuisis, kurš, cerams, dabūs sodu un suņus ieviesīs tikai tad, kad būs ieguldījies to drošībā un audzināšanā ( sēta, voljērs, suņu skola, sterilizācija).
12.10.2025 11:55 |

Reitings 228
Reģ: 20.03.2024
Melleņkūka @ 12.10.2025 06:15

“Mamma ar diviem kucēniem”. Tad mēs tomēr pieskarsimies faktam, ka Modris ir tieši tik labs un gādīgs saimnieks, ka ļāva nesterelizētai kucei klaiņot pa rajonu un tikt pie metieniem veselas divas reizes? Un tikai tad sterelizēt, bet klaiņošana turpinājās…
Ja Modris rūpētos par saviem dzīvniekiem tā, kā pienāktos, šāda situācija vispār neizveidotos.

Pirms raksti, vai vispār zini vismaz kaut kādu patiesību? Kāpēc vispār bija Borai otrs metiens? Bet nē....
Borai otrs metiens bija no tā paša liktenīgā suņa, kas iemaldījās Modra sētā (Bernes ganu suns) un nokoda ap 100 vistām, Modris toreiz vēl lika storijus, ka viņam pašam ir bail no svešiem suņiem un viņš toreiz no mājas ārā negāja, bet pats meklēja, kurš ir saimnieks un arī pēc vairāku stundu meklēšanas atrada, saimnieki atbrauca, suni savāca un vēl Modrim samaksāja kompensāciju par nokostajiem putniem. Tik pat labi, Modris varēja arī zvanīt medniekam, lai brauc šauj nost. Bet lūk, ir viena atšķirība, cilvēcība, kuram tāda ir, kuram tāda nav. Un pēc tam arī Modris bija bijis pie VET, kur arī skaidroja, ka Borai ir kaut kāda anomālija, ka viņa tik ātri ir sākusi meklēties, bez maz uzreiz pēc nesenā metiena. Ka normāli tā nebija jābūt. Tāpēc nevajag stāstīt, ka Bora bija kaut kur aizgājusi pati un klaiņojot dabūjusi kucēnus.
12.10.2025 11:59 |

Reitings 5299
Reģ: 05.12.2021
Bot šitiem mani nost, bet neticu, ka tie suņi tika nošauti, tāpēc, ka bija tik bīstami. Neticu. Un pat Ja plosīja stirnu Un tiešām bija dusmīgi, šaušana ir galējais variants. Un, pietam, visus reizē? Es saprotu, ka suņiem nav jaklaiņo, Es saprotu, ka cilvēkiem nav jābaidās. Man pašai ir bail no svešiem suņiem. Bet es tiešām neticu, ka tas tika izdarīts, tā teikt aizsardzības nolūkos un ar tīru dvēseli. Tie suņi tika vienkārši brutāli nošauti, Jo radās tāda izdevība. Ne velti visiem radiniekiem dzēsti profili, bildes un informācija. Pietam, tā svešā īpašuma īpašnieces meita ir fotogtafējusies kopā ar Modra suņiem. Camoon.
Un tās rozā burbuļa iemītnieces, kuras te raksta, ka homoseksuālisms te nav pie vainas. Jūs pa dzīvojiet laukos vai mazpilsētās. Kur māju īpašnieki ir tādi psrs cilvēki ap 50 līdz 60 gadiem. Ne to vien dzirdēsiet.
12.10.2025 12:01 |

Reitings 2501
Reģ: 19.05.2022
Paksijs @ 12.10.2025 11:59

Pirms raksti, vai vispār zini vismaz kaut kādu patiesību? Kāpēc vispār bija Borai otrs metiens? Bet nē....
Borai otrs metiens bija no tā paša liktenīgā suņa, kas iemaldījās Modra sētā (Bernes ganu suns) un nokoda ap 100 vistām, Modris toreiz vēl lika storijus, ka viņam pašam ir bail no svešiem suņiem un viņš toreiz no mājas ārā negāja, bet pats meklēja, kurš ir saimnieks un arī pēc vairāku stundu meklēšanas atrada, saimnieki atbrauca, suni savāca un vēl Modrim samaksāja kompensāciju par nokostajiem putniem. Tik pat labi, Modris varēja arī zvanīt medniekam, lai brauc šauj nost. Bet lūk, ir viena atšķirība, cilvēcība, kuram tāda ir, kuram tāda nav. Un pēc tam arī Modris bija bijis pie VET, kur arī skaidroja, ka Borai ir kaut kāda anomālija, ka viņa tik ātri ir sākusi meklēties, bez maz uzreiz pēc nesenā metiena. Ka normāli tā nebija jābūt. Tāpēc nevajag stāstīt, ka Bora bija kaut kur aizgājusi pati un klaiņojot dabūjusi kucēnus.

pofig par kuces anomālijām. Cilvēks ir vainīgs, konkrēti šeit olupuisis. Viss!!!
Nekādi klejojoši bernieši, citplanētieši vai karlsoni.
Sēta pa perimetru, voljērs, suņu skola, sterilizācija un tad olupuisis var ko publiski žēloties. Ja gadījumā nenostrādā ne voljērs, ne sēta, ne elektr.aizsardzība un dresēti suņi ir izbēguši, tad varētu diskutēt par to, vai nu tā vajadzēja, bet te bija regulāra klaiņošana, uzbrukumi putniem, vairošanās ar klaidoņiem.
Man pašai tas viss ir, tā, ka es zinu, ko nozīmē divi suņi, rūpes, audzināšana un ieguldījumi. Droši nesanāks bieži būt IG, bet toties suņi būs max pasargāti.
12.10.2025 12:12 |

Reitings 1144
Reģ: 17.06.2024
krixis3 @ 12.10.2025 12:01
Bot šitiem mani nost, bet neticu, ka tie suņi tika nošauti, tāpēc, ka bija tik bīstami. Neticu. Un pat Ja plosīja stirnu Un tiešām bija dusmīgi, šaušana ir galējais variants. Un, pietam, visus reizē? Es saprotu, ka suņiem nav jaklaiņo, Es saprotu, ka cilvēkiem nav jābaidās. Man pašai ir bail no svešiem suņiem. Bet es tiešām neticu, ka tas tika izdarīts, tā teikt aizsardzības nolūkos un ar tīru dvēseli. Tie suņi tika vienkārši brutāli nošauti, Jo radās tāda izdevība. Ne velti visiem radiniekiem dzēsti profili, bildes un informācija. Pietam, tā svešā īpašuma īpašnieces meita ir fotogtafējusies kopā ar Modra suņiem. Camoon.
Un tās rozā burbuļa iemītnieces, kuras te raksta, ka homoseksuālisms te nav pie vainas. Jūs pa dzīvojiet laukos vai mazpilsētās. Kur māju īpašnieki ir tādi psrs cilvēki ap 50 līdz 60 gadiem. Ne to vien dzirdēsiet.

lielākā diskusija ir par to, ka lielākā daļa aizstāv Modri (neizskatās, ka viņš jūtas vainīgs, ka viņa suņi klejoja), bet manuprāt abām pusēm ir jāsaņem sods.
12.10.2025 12:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits