Vārdotāja @ 12.10.2025 09:22mums Latvijā nav iespēja. Es vispār par neko vairs nebrīnos. Alkoholiķi mednieki, alkoholiķi šoferi. Šaujam dzīvniekus no braucošām automašīnām. Šaujam pēc kārtējās balzāma glāzes.
Ja paglmā ienāk lācis un plosa tavu suni vai citus mājdzīvniekus- tu nedrīksti šaut- sēdēsi ķurķī. Ja lācis sāk kost tev pašam- tikai tad drīkst!
Uzskatu, ka medniekiem vismaz reizi divos gados tāpat kā policistiem būtu nepieciešama psiholoģiskā ekspertīze. Atceroties to lietu, kad mednieks nošāva divus cilvēkus dzērumā…. Slikti paliek.
akul12 @ 12.10.2025 07:53
Viņi atradās svešā īpašumā jau!
Nez vai paši būtu sajūsmā, ka pie jūsu durvīm sež kaimiņu klaiņojošie suņi?
Hmmm1 @ 12.10.2025 10:30
Manā īpašumā ir bijuši kaimiņa suņi un neviens nav neviens ne nošauts nekā.
Es protams dzinu prom, viņi neklausīja. Tad protams sazinājos ar tuvajiem kaimiņiem un dabūju saimnieku rokās un gaidot protams sēdēju iekštelpās.
Nošaut dzīvniekus, jo sēž pagalmā? Tas ir drausmīgi. Ceru, ka būs tiem kropļiem cietumsods!
Kirbis32 @ 12.10.2025 09:30Man teica,ka tā sieviete sētas īpašniece+mednieks ir zinājuši,kam pieder suņi! Un suņus nošāva aiz atriebības,riebuma pret Modra seksuālo,netradicionālo orientāciju!! Izdevību nošat tā geja suņus!
Es protams dzinu prom, viņi neklausīja. Tad protams sazinājos ar tuvajiem kaimiņiem un dabūju saimnieku rokās un gaidot protams sēdēju iekštelpās.
Nošaut dzīvniekus, jo sēž pagalmā? Tas ir drausmīgi. Ceru, ka būs tiem kropļiem cietumsods!
BellaCiao @ 12.10.2025 11:14Nekad nav bijis kopā ar Almu. Viņi ir draugi un speciāli taisīja tos video, jo visiem likās, ka viņiem tur kaut kas ir. Viņš bija kopā ar Roju, kad iegādājās šo māju abi kopā, pēc tam izpirka otru daļu, kad pašķīrās.
Kāpec bija janosauj visi trīs!Un nesaistīti,vai Jekapils mazais spicitis savā pagalmā arī bija drauds, lai dalbajobs mednieks vicinātu savu ieroci un viņu nošautu?Kā var ticēt mednieku veselajam saprātam,ja tiek šauts pa labi un pa kreisi un tie nav vienīgie gadijumi,kad mednieki izceļas.Zandinaja @ 12.10.2025 11:37neatbalstu suņu nošaušanu, neko arī nesaku, ka bija izmukuši no sētas, bet kāpēc nevienam nav skaidrs, ja saimnieks nav blakus suņi uzvedas savadāk. Ne pa velti teiciens, kā suns, kas no ķēdes norāvies. Es nemaz nebrīnos pa to, ka viņi plosīja to stirnu un gan jau mājas īpašnieks gāja baidīt prom suņus bet šiem ieslēdzās izdzīvošanas kaut kāds instinkts, medījums, ēdiens jāizsargā. visi šaubās par kucēnu, bet arī nesaprot, ka kucēns kopē ko dara māte. Juta briesmas visi. Laukos pašai ir bijis suns, mīlīgs, mīlīgs, bet pie ēdiena bļodas nevarēja līst klāt, rūca un klupa virsu. Man liekas suņi, kuri aug dzīvoklī, tiek vesti pie pavadas pavisam ir atšķirīgi, nekā suņi, kas dzivo laukos- brīvībā. Ja tur vistas koda nost, tad tur arī nav nemaz aizdomas, ka suņi varēja arī to stirnu plosīt. Neticu, ka nokoda, bet varbūt sētā mētājās. Suņi ir neparedzami, ja visi bārā bija, tas arī iedod dauzīšanās utt. P. S man ļoti žēl, ka suņus bija jānošauj, bet ir jāpaskatās no citas puses, citi scenāriji, nevis kladzināt, ka šie suņi bija mīlīgi utt!!
LabaDabaDa @ 12.10.2025 11:14
Pēc šī stāsta ir skaidrs, ka Tev nav bērnu. Jo es neticu, ka Tu būtu rātni sēdējusi iekštelpās un gaidījusi, kamēr svešu suņu bars pagalmā biedētu Tavus bērnus.
Ja ir - līdzjūtība bērniem. Skaidrs, ka svešu suņu un kaimiņu labklājība Tev ir daudz svarīgāka.
Turklāt - ja Tev tajā laikā ir kaut kas ieplānots? Jābrauc uz darbu vai bērnam uz sporta sacensībām? Visu atceltu? Pacietīgi sēdētu un gaidītu? Zinot, ka tas var atkārtoties atkal un atkal katrā visnepiemērotākajā brīdī? Un ja sāktos, piedodiet, ugunsgrēks, arī sēdētu mājās?
Cilvēkam nav jāsēž savās telpās, trīcot un drebot, lai tikai "nabaga sunīšiem" nekas nenotiek! Tas ir absurds!
Melleņkūka @ 12.10.2025 06:15
“Mamma ar diviem kucēniem”. Tad mēs tomēr pieskarsimies faktam, ka Modris ir tieši tik labs un gādīgs saimnieks, ka ļāva nesterelizētai kucei klaiņot pa rajonu un tikt pie metieniem veselas divas reizes? Un tikai tad sterelizēt, bet klaiņošana turpinājās…
Ja Modris rūpētos par saviem dzīvniekiem tā, kā pienāktos, šāda situācija vispār neizveidotos.
Paksijs @ 12.10.2025 11:59
Pirms raksti, vai vispār zini vismaz kaut kādu patiesību? Kāpēc vispār bija Borai otrs metiens? Bet nē....
Borai otrs metiens bija no tā paša liktenīgā suņa, kas iemaldījās Modra sētā (Bernes ganu suns) un nokoda ap 100 vistām, Modris toreiz vēl lika storijus, ka viņam pašam ir bail no svešiem suņiem un viņš toreiz no mājas ārā negāja, bet pats meklēja, kurš ir saimnieks un arī pēc vairāku stundu meklēšanas atrada, saimnieki atbrauca, suni savāca un vēl Modrim samaksāja kompensāciju par nokostajiem putniem. Tik pat labi, Modris varēja arī zvanīt medniekam, lai brauc šauj nost. Bet lūk, ir viena atšķirība, cilvēcība, kuram tāda ir, kuram tāda nav. Un pēc tam arī Modris bija bijis pie VET, kur arī skaidroja, ka Borai ir kaut kāda anomālija, ka viņa tik ātri ir sākusi meklēties, bez maz uzreiz pēc nesenā metiena. Ka normāli tā nebija jābūt. Tāpēc nevajag stāstīt, ka Bora bija kaut kur aizgājusi pati un klaiņojot dabūjusi kucēnus.
krixis3 @ 12.10.2025 12:01Bot šitiem mani nost, bet neticu, ka tie suņi tika nošauti, tāpēc, ka bija tik bīstami. Neticu. Un pat Ja plosīja stirnu Un tiešām bija dusmīgi, šaušana ir galējais variants. Un, pietam, visus reizē? Es saprotu, ka suņiem nav jaklaiņo, Es saprotu, ka cilvēkiem nav jābaidās. Man pašai ir bail no svešiem suņiem. Bet es tiešām neticu, ka tas tika izdarīts, tā teikt aizsardzības nolūkos un ar tīru dvēseli. Tie suņi tika vienkārši brutāli nošauti, Jo radās tāda izdevība. Ne velti visiem radiniekiem dzēsti profili, bildes un informācija. Pietam, tā svešā īpašuma īpašnieces meita ir fotogtafējusies kopā ar Modra suņiem. Camoon.
Un tās rozā burbuļa iemītnieces, kuras te raksta, ka homoseksuālisms te nav pie vainas. Jūs pa dzīvojiet laukos vai mazpilsētās. Kur māju īpašnieki ir tādi psrs cilvēki ap 50 līdz 60 gadiem. Ne to vien dzirdēsiet.