IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 875
Reģ: 16.02.2022
akul12 @ 11.10.2025 07:52

Tajā vecumā puišiem nekas galvā nedarās, kas nedarītos meitenēm.
Pārmālētās sīkās nemaz uz vienaudžiem 13 gadniekiem neskatās tur jau auditorija 16+...
Šeit inteliģenta tēva padoms jau par vēlu nāktu.
Tāpat lai kādas lekcijas lasītu vecāki, tajā vecumā vecāki puiši un daudzām pat stipri vecāki vīrieši liekas pievilcīgi. Tikai pēc 30 gadu vecuma sasniegšanas sievietēm dziesmiņa mainās, kad sāk redzēt, ka vecāks nenozīmē, nobriedis, bet creepy.
Arī drīzāk pēc ntajiem grābekļiem, kad uzrāvušās uz veciem narcisiem...
Protams puiši arī mēdz sapņot par vecākām sievietēm, bet tā iekārtots, ka tas paliek fantāziju līmenī, jo mazāk vecāku creepy sieviešu apkārt.

Paskatījos tos video- 13. gados mākslīgās skropstas, pusmetru gari mākslīgie nagi.. Cerams uz skolu negāja tai bezleņču topiņā, kurš ik pa brīdim bija jārausta uz augšu, tā ir, kāda 7. klase?
Vecākā māsa pat jaunāka izskatās..
11.10.2025 09:27 |

Reitings 8526
Reģ: 22.03.2024
akul12 @ 11.10.2025 08:11

Jā jā un tad 200-300 tk pelnītāji atbrauc ar pliku pakaļu atpakaļ uz lv...
Dali uz pusi šos tk... pie tam vidējā alga ātri ieguglējot LA ir 70tk gadā un "Top Earners" ap 100tk...
Vēl kādas ilūzijas, ka fake influenceri stāsta patiesību par dzīvi USA un LA?
Kāda iespējamība, ka imigrants pelna 2-300tk gadā, bet vietējie 70-100tk?
Amerikāņiem ir mortage uz 30-40 gadiem, kad sasniedz retirement tad esi izmaksājis māju... Kuru arī uzreiz pārdod, ja plāno pārvākties uz veco ļaužu pansionātu.

Iesaku pagooglet vairak un tad redzesi, ka tavi skaitli nesakrit ar realitati un nav nekadi 70tk. Un ASV pilna ar immigrantiem kuri nav mediju raditie teli, kas nelegali iecelo, bet izglitoti un strada labos darbos. Protams Tev jau gribetos ticet par nabaga vergiem immigrantiem, bet realitate ir tada, ka pat latviesi immigranti ASV dzivo savas dzives un par to skali nekliedz iznemot sadas Ellas. Un par amerikanu hipoteku parasti is 30 gadu un Tev tiesam skiet ka kads parasti 60 gadu vecuma dodas uz pansionatu lol Protams nekur nav rozu darzs, bet nevajag ari runat par to, ko nezini un pat ieguglet neproti.
11.10.2025 09:52 |

Reitings 8526
Reģ: 22.03.2024
akul12 @ 11.10.2025 09:25

Aizmirsi vēl pieminēt daudzos miljardierus, kuri savu biznesu sākuši piemājas garāžā... Tāda vesela čupa Amerikā.
Tikai dziļāk papētot, tie stāstiņi ir tikpat īsti, kā minhauzena stāsti... un garāžas uzņēmumu uztutējuši turīgi vecāki, draugi u.c...
Tas pēc būtības nemaina, ka talantīgi cilvēki, tomēr kāpēc liet ūdeni?
Tas pats stāsts par no skolas aizgājušajiem, redz izglītību nevajag!
Tomēr parastam cilvēkam bez izglītības vai strādājot no algas līdz algai neizsisties, kā to pasniedz savos stāstos.

Mulkibas..zinu daudzus kas strada labos darbos un nav nekadas koledzas pabeigtas, ir gadijumi, kad vidusskolas pat tika pabeigtas daudzus gadus velak. Bet sie cilveki tiesam ir ar savu motivaciju un neslinko.
11.10.2025 09:55 |

Reitings 3026
Reģ: 11.04.2023
Fargerike @ 11.10.2025 09:27

Paskatījos tos video- 13. gados mākslīgās skropstas, pusmetru gari mākslīgie nagi.. Cerams uz skolu negāja tai bezleņču topiņā, kurš ik pa brīdim bija jārausta uz augšu, tā ir, kāda 7. klase?
Vecākā māsa pat jaunāka izskatās..

Kāds tos nagus taisa bērniem un neatsaka, te ne tikai vecāku vaina 😁
Visādi citādi nekas jauns, atceros savu jaunību, bija vēl trakāk, tikai internetā nelika, lai tantes šausminātos.
Cits stāsts, vai pick me krīzi izdzīvojis, ja iziet šo posmu, tad atkal normāli cilvēki kļūst. 😁 Atceros vienu meiteni no vēlajiem skolas gadiem ar trakiem pīrsingiem, apģērbu, tagad 30+ neviena kliedzoša pīrsinga, kleitas līdz potītei bez izgriezuma, varētu padomāt, ka baznīcas draudzē.
11.10.2025 10:00 |

Reitings 3026
Rietumusawle @ 11.10.2025 09:55

Mulkibas..zinu daudzus kas strada labos darbos un nav nekadas koledzas pabeigtas, ir gadijumi, kad vidusskolas pat tika pabeigtas daudzus gadus velak. Bet sie cilveki tiesam ir ar savu motivaciju un neslinko.

Vairs šis neiet cauri, jā tā varēja darīties 05. gadā... Tagad no tevis gaida konkrētus papīrus pretī sākot jaunu dabu un ja tev tādu nav CV, tavs CV nonāk miskastē.
Protams atkal ir izņēmumi, ja visa karjera grozīta ar pazīšanos caur čomiem, vecākiem, bet te mēs atkal nonākam pie tā, ka bez aizmugures motivācija neko nenozīmē.
Saprotu, ka arī smalkajos amatos papīru nevajag un visu var iemācīties, tomēr, ja tevi tur neiekārto, tad paliec vien gribot.
11.10.2025 10:07 |

Reitings 3026
Rietumusawle @ 11.10.2025 09:52

Iesaku pagooglet vairak un tad redzesi, ka tavi skaitli nesakrit ar realitati un nav nekadi 70tk. Un ASV pilna ar immigrantiem kuri nav mediju raditie teli, kas nelegali iecelo, bet izglitoti un strada labos darbos. Protams Tev jau gribetos ticet par nabaga vergiem immigrantiem, bet realitate ir tada, ka pat latviesi immigranti ASV dzivo savas dzives un par to skali nekliedz iznemot sadas Ellas. Un par amerikanu hipoteku parasti is 30 gadu un Tev tiesam skiet ka kads parasti 60 gadu vecuma dodas uz pansionatu lol Protams nekur nav rozu darzs, bet nevajag ari runat par to, ko nezini un pat ieguglet neproti.

Nezinu, bet kaut kādi fake influenceri, kuri lēkā no Amerikas un LV ik pa gadam un mētā pirkstus man neiestāstīs, ka tur zelta kalnus gāž.
Gan jau tas pats stāsts, kā mūsu varoņiem tv šovos... smuki īres mājokļi, līzinga auto, ko nopelni, to atdod... beigās nekā nav un jāraud, kā Agritai par pāris tk piedzīšanu dēļ sabojātām durvīm.
11.10.2025 10:11 |

Reitings 4932
Reģ: 30.07.2023
Melleņkūka @ 11.10.2025 07:17

Pēc tā, ko raksta Facebookā, var spriest, ka suņi bija cita cilvēka pagalmā dzīvojušies. Nedomāju, ka viņi bijuši ļoti agresīvi un neuzskatu, ka nošaut ir bijis pareizi. Tajā pašā laikā raksta, ka Modris nav bijis sazvanāms. Tātad viņam ir bijis zvanīts, meklēts, bet viņš nav atsaucies. Tad arī čipam, uz kuru Modris tā atsaucas, nebūtu bijusi jēga, jo viņš pats nav atsaucies savākt savus suņus, kuri barā klaiņoja.
Jā, nošaut ir bijis nehumāni. Jā, es arī uzskatu, ka nepareizi. Bet tikai tie, kas dzīvojuši laukos, saprot, cik liela problēma ir suņi savā vaļā. Tām Threads beibēm, kas vēl nāvi visiem medniekiem, es ieteiktu uzkāpt uz riteņa un pabraukt pa nomaļiem ceļiem ārpus vai pie lauku ciemiem. Pabrauciet gar pāris mājām (nebraucot iekšā teritorijā, tik brauciet pa pieguļošo “lielo” ceļu) un paskaitiet, cik suņu jums metīsies kājās… Vai pastaigājiet pa mežu un sajūtat, kā ir tad, kad satieciet pretī 3 suņus. Kājas aukstas. Tad var saprast, ko tieši nozīmē tādi saimnieki kā Modris, kuri nav uztaisījuši suņiem voljeru (jā, laukos sētu aplikt visam īpašumam ir grūti).
Ļoti, ļoti lielu atbildību par notikušo nes pats Modris. Tāpat kā šaut suņus nav normāli, tikpat normāli nav klaiņojoši suņi baros.

Vai tiešām nevarēja izšaut gaisā, lai suņi aizmūk?
Vai tiešām ir jānošauj uzreiz?
Tie sunīši bija tiešām super draudzīgi pret apkārtējiem.
Ceru, ka tam kroplim kurš nošāva šīs mazās sirsniņas būs cietumsods un arī publiski pateikts viņa vārds un uzvārds.
11.10.2025 12:12 |

Autorizēts lietotājsModerators
Reitings 40255
Reģ: 06.11.2022
Sakta @ 10.10.2025 19:04
Man arī to suņu žēl.. bet nu viņi regulāi klaiņoja. Pats bieži storijos viņus mēģināja sasaukt. Un pats ir pieminējis, ka pazuduši uz vairākām stundām. Ja viņi ik pa brīdim novāca kādu viņa vistu, nav garantijas, ka nenokoda kādu kaimiņa vistu. Pie kāda ķertā aizklīda un šis izdomāja to lietu risināt tā, kā risināja. Pats savus suņus nenosargāja.

Tieši tā. Suņus žēl, bet jebkurš mājdzīvnieks - tas pirmām kārtām ir liels darbs, rūpes un paša saimnieka atbildība. Nav svarīgi, ka suns ir "mazs" un "draudzīgs", svarīgi, vai dresēts. Bet cik dresēts, piemēram, tas mazākais kucēns varēja būt? :(
Te, piedodiet, izskatās, ka suņi vajadzīgi tikai spalvu pucēšanai instagramam.
Un visiem, kas gaudo, ka varēja taču šaut gaisā - mēs neviens tur ar sveci blakus nestāvējām. Varbūt pirmās desmit reizes arī šāva gaisā, tad vienkārši apnika...
11.10.2025 12:41 |

Reitings 1144
Reģ: 17.06.2024
Melleņkūka @ 11.10.2025 07:17

Pēc tā, ko raksta Facebookā, var spriest, ka suņi bija cita cilvēka pagalmā dzīvojušies. Nedomāju, ka viņi bijuši ļoti agresīvi un neuzskatu, ka nošaut ir bijis pareizi. Tajā pašā laikā raksta, ka Modris nav bijis sazvanāms. Tātad viņam ir bijis zvanīts, meklēts, bet viņš nav atsaucies. Tad arī čipam, uz kuru Modris tā atsaucas, nebūtu bijusi jēga, jo viņš pats nav atsaucies savākt savus suņus, kuri barā klaiņoja.
Jā, nošaut ir bijis nehumāni. Jā, es arī uzskatu, ka nepareizi. Bet tikai tie, kas dzīvojuši laukos, saprot, cik liela problēma ir suņi savā vaļā. Tām Threads beibēm, kas vēl nāvi visiem medniekiem, es ieteiktu uzkāpt uz riteņa un pabraukt pa nomaļiem ceļiem ārpus vai pie lauku ciemiem. Pabrauciet gar pāris mājām (nebraucot iekšā teritorijā, tik brauciet pa pieguļošo “lielo” ceļu) un paskaitiet, cik suņu jums metīsies kājās… Vai pastaigājiet pa mežu un sajūtat, kā ir tad, kad satieciet pretī 3 suņus. Kājas aukstas. Tad var saprast, ko tieši nozīmē tādi saimnieki kā Modris, kuri nav uztaisījuši suņiem voljeru (jā, laukos sētu aplikt visam īpašumam ir grūti).
Ļoti, ļoti lielu atbildību par notikušo nes pats Modris. Tāpat kā šaut suņus nav normāli, tikpat normāli nav klaiņojoši suņi baros.

Piekritīšu, ka tie, kuri aizstāv Modri (nesaku, ka nošaut bija humāni) nesaprot un nekad dzīve nav bijuši situācijā, kad dodoties pa lauku ceļu pretī ir klaiņojoši suņi, kuri sāk riet ir gatavi uzbrukt. Es diemžēl ļoti labi zinu to sajūtu. Nedrīkst tik vieglprātīgi attiekties pret to un laist suņus savā vaļā. Tas, ka suns savā teritorijā uzvedas labi, negarantē, ka arī ārpus tās tā uzvedīsies.
Neticu, ka kāds jurists to uzņemsies, jo situācija nenotika Modra pagalmā, bet svešā teritorijā.
11.10.2025 12:53 |

Reitings 2023
Reģ: 20.06.2023
Ir skumji par suņiem. Protams, ka Modris vainīgs, ka viņi klaiņoja. Bet tās dzīvnieku biedrības ieraksts par nabaga stirnas dzīvību gan padumjš.
11.10.2025 13:44 |

Reitings 3026
fifinators @ 11.10.2025 13:44
Ir skumji par suņiem. Protams, ka Modris vainīgs, ka viņi klaiņoja. Bet tās dzīvnieku biedrības ieraksts par nabaga stirnas dzīvību gan padumjš.

Kāpēc padumjš, ja dzīvnieku mīlētāji visus dzīvniekus mīlētu vienādi, tad nekas padumjš.
Sunīšus mīl, tāpēc, ka majdzivnieki, bet cūkas aizgaldā kaujamas un ēdamas.
11.10.2025 14:03 |

Reitings 217
Reģ: 02.11.2023
Cranberry20 @ 11.10.2025 07:52
Runājot par Andri. Viņa tak visu laiku ir uz diētām, arī tagad tie dīvainie ēšanas paradumi, drošvien nekad nav īsti paēdusi. Paēdis cilvēks, laimīgs cilvēks.

Labotājs.. 😒
Te bija domāts par Aneti.
11.10.2025 14:18 |

Reitings 2023
akul12 @ 11.10.2025 14:03

Kāpēc padumjš, ja dzīvnieku mīlētāji visus dzīvniekus mīlētu vienādi, tad nekas padumjš.
Sunīšus mīl, tāpēc, ka majdzivnieki, bet cūkas aizgaldā kaujamas un ēdamas.

Organizācijai, kas sevi sauc par dzīvnieku glābšanas dienestu, ir dumji spriedelēt FB, kura dzīvnieka dzīvība ir bijusi svarīgāka, ja cilvēku darbības rezultātā ir 4 dzīvnieku līķi. Tā vietā jāpievēršas tam, ka ATKAL kaut kādi dalbajobi vienkārši ņem un šauj visu, kas pagadās.
11.10.2025 15:06 |

Reitings 41243
Reģ: 14.05.2023
sanāk Modris pret dzīvniekiem ir tik pat atbildīgs kā Taraļu pāris...
11.10.2025 17:22 |

Reitings 498
Reģ: 13.02.2024
Hmmm1 @ 11.10.2025 12:12

Vai tiešām nevarēja izšaut gaisā, lai suņi aizmūk?
Vai tiešām ir jānošauj uzreiz?
Tie sunīši bija tiešām super draudzīgi pret apkārtējiem.
Ceru, ka tam kroplim kurš nošāva šīs mazās sirsniņas būs cietumsods un arī publiski pateikts viņa vārds un uzvārds.

Bet Tu tak esi stulba. Jebkurā civilizētā valstī tie suņi būtu nošauti, vai, ja izdotos noķert, eitanazēti, plus īpašniekam būtu naudas sods vai cietumsods. Postpadomju valstelēs Eiropā vēl tikai suņi var joņot apkārt uz velna paraušanu un tādas duras kā tu masveidā gaudo par mīļajiem sunīšiem, jo tak mīļas bildītes internetā. Kaut kā visi ātri piemirsuši ğimeni, kur suņu bars, kas kopā ar bērniem ēda, gulēja un dirsa, paņēma un nokoda meiteni vecmāmiņas priekšā, nebija ne traumatizēti, ne izbēguši. Suns ir dzīvnieks ar neparedzamiem instinktiem, viss, punkts.
Jebkuram sunim ir jābūt apmācītam, dresētam un saimnieka uzraudzībā. Te izlaists kranču bars joņo apkārt, beidzot kāds nošauj, bet sniegpārsliņas gaudo, nu gaudojiet, ja nav smadzeņu, tad nav.
11.10.2025 18:54 |

10 gadi
Reitings 4287
Reģ: 29.01.2009
Hmmm1 @ 10.10.2025 17:50

Cilvēki tiešām mierīgi neko nevar nokārtot? Būtu atraduši pēc čipa saimnieku un sazinātos, lai brauc pakaļ suņiem. Vai tiešām ir jānošauj tā dzīvā radībiņa?
Ceru, ka šiem cilvēkiem nāks viss atpakaļ un tā smagi . Es esmu vienozīmīgi tikai par dzīvnieciņiem.

Tev ir bijis tā, ka Tu kāp ārā no mašīnas, lai atvērtu sava īpašuma vārtus, bet Tev nez no kurienes virsū metas pusteļa lieluma zvērs?
Man ir. Knapi paspēju ielēkt atpakaļ auto. Tas lops pēc tam lēca ar ķepām virsū mašīnai un koda riepās.
Tādi barā medījuši suņi ir ļoti bīstami jebkuram kaimiņu kaķim, mazajiem meža zīdītājiem.
Infuenceri jau a priori nekad nekur nav vainīgi, visur heiteri, tikai paši par savu stulbumi nekad neatbildēs.
Viņš vnk pofigā kaut kur devies prom, atstājot suņus klaiņojam.
11.10.2025 20:51 |

Reitings 2023
IceCream @ 11.10.2025 20:51

Tev ir bijis tā, ka Tu kāp ārā no mašīnas, lai atvērtu sava īpašuma vārtus, bet Tev nez no kurienes virsū metas pusteļa lieluma zvērs?
Man ir. Knapi paspēju ielēkt atpakaļ auto. Tas lops pēc tam lēca ar ķepām virsū mašīnai un koda riepās.
Tādi barā medījuši suņi ir ļoti bīstami jebkuram kaimiņu kaķim, mazajiem meža zīdītājiem.
Infuenceri jau a priori nekad nekur nav vainīgi, visur heiteri, tikai paši par savu stulbumi nekad neatbildēs.

Man ir bijis tā, ka divi suņi metas man virsū, bet saimnieki stāv blakus un neko nedara. Nevienā brīdī neienāca prātā, ka vajadzētu izrēķināties ar suņiem, bet tos divus sabiedrības pabiras, a.k.a saimniekus gan gribējās paņemt pēc vislabākajām spāņu inkvizīcijas metodēm. 😄
11.10.2025 22:02 |

Reitings 2023
IceCream @ 11.10.2025 20:51

Man ir bijis tā, ka divi suņi metas man virsū, bet saimnieki stāv blakus un neko nedara. Nevienā brīdī neienāca prātā, ka vajadzētu izrēķināties ar suņiem, bet tos divus sabiedrības pabiras, a.k.a saimniekus gan gribējās paņemt pēc vislabākajām spāņu inkvizīcijas metodēm. 😄
11.10.2025 22:03 |

10 gadi
Reitings 4287
Reģ: 29.01.2009
fifinators @ 11.10.2025 22:03

Man ir bijis tā, ka divi suņi metas man virsū, bet saimnieki stāv blakus un neko nedara. Nevienā brīdī neienāca prātā, ka vajadzētu izrēķināties ar suņiem, bet tos divus sabiedrības pabiras, a.k.a saimniekus gan gribējās paņemt pēc vislabākajām spāņu inkvizīcijas metodēm. ?

Mana teorija ir, ka klaiņojoši suņi ir tikai debiloīdiem saimniekiem, kas nozīmē, ka tas suns arī ir tikpat dumjš un neaudzināts. Nu neiet tas kopā, ka stulbam saimniekam ir labi audzināts, dresēts suns.
Es gan neticu arī, kā te tagad raksta, ka 4 mēnešus vecs kucēns būtu "kaujas mašīna", kuru vajadzētu likvidēt. Vēl man nedaudz absurdi liekas, ka aicina izsaukt kaut kādus dzīvnieku ķērājus ar sedatīviem. Kur tu lauku čuhņā pie tādiem tiksi? No kurienes viņi brauks? Kamēr atbrauks sen jau visi svešie lopi būs apkosti, un suņi gabalā.
Ja vēl kādai ir jautājumi, iegūglējiet, kas notiek, kad suņi sākt trenkt aitas aplokā. Viss ganāmpulks var iet bojā.
Suņi prom, svētie influenceri Modri plikšķina acis un neko nezina.
11.10.2025 22:58 |

Patīk
Reitings 592
Reģ: 02.05.2020
cory @ 10.10.2025 18:51

Jā, diez gan liela iespēja, ka vienkārši pietrūkst Tēvzemes. Un Tēvzeme šajā gadījumā ir gan draugi, gan ģimene, gan Latvijā atstātā sociālā dzīve. Ja neesi ilgstošu laiku pats dzīvojis ārzemēs, kur ir diez gan atšķirīga kultūra, to varbūt ir nedaudz grūtāk saprast. Ja salīdzina ar Gintu un Bunķi, ko rādīja pirmajās 2 sērijās, tad jāsaka tā, ka Ella ASV dzīvo diez gan parastu dzīvi, ko tur varētu dzīvot jebkurš no mums, kas pārvāktos uz turieni. Turklāt, jāsaprot arī tas, ka LA ir slavenību, mākslinieku un influenceru pilsēta, kurā sabrauc wannabe influenceri, mūziķi, aktieri utt no visas pasaules. Konkurence tur mākslinieciskajās sfērās ir milzīga un tur daudz ko dara par baltu velti ar cerību, ka tevi pamanīs un tu sāksi pelnīt lielo naudu un kļūsi atpazīstams. Un diemžēl daudzi, kam tiešām ir fantastisks talants, tā arī nekad tur nenonāk tajā slavas saulītē un visu dzīvi piepelnās darot parastus darbus. Līdz ar to 100% teikt, ka Ella varētu ASV pelnīt lielāku piķi ar savu muzicēšanu nekā Latvijā, un apgalvot, ka ASV darot pat kaut ko nelielu muzikālajā sfērā, var labi nopelnīt, īsti nevar. Arī Ginta savā raidījumā teica, ka sākumā esot dzīvojusi ar 20 dolāriem dienā un dalījusi dzīvokli ar vēl pāris modelēm, līdz viņa tika pamanīta ASV modeļu tirgū.
pati dzīvoju ārpus LV nu jau pāri 12 gadiem un ilgas pēc Tēvzemes ir saprotamas. Man vairāk interesē - abas kā dziedātājas ir viduvējas. Es viņu vietā nemaz neskatītos uz iespēju iekarot ASV un Francijas mūzikas tirgus, vnk nebūs. (Un laikam viņas to arì nedara)es atvainojos, bet tas ir fakts. Abas ir uzbūvējušas tomēr diezgan ok līmeņa karjeras citās sfērās tajās valstīs - Ella tagad ir nekustamajos īpašumos, Linda pa smaržu pasauli. Ja vien šīs karjeras no viņu puses nav meli, tad kaut ko jau tomēr nopelna. Kāpēc lauzties iekšā ar viduvēju mūziku miniatūrā mūzikas "industrijā"(atkārtošos, tādas LV nav), ja tajās valstīs ir pieklājīgas karjeras citās sfērās? Latvijā mūzika nav nekāda zelta bedre kur kāds baigo piķi rauš. Tevi zina un aicina, kamēr kaut kur TV parādies. Tas ir klasiski "Eirovīzijas" uzvarētājiem. Tevi atceras tieši vienu gadu, līdz nākamajai Eirovīzijai. Aminata kādreiz nespēja visos korporatīvajos koncertus sniegt, šodien vairs nav tāda mēroga uzaicinājumu, lai arī ir viena no viskvalitatīvākajām mūziķēm LV.
11.10.2025 23:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits