IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 181
Reģ: 18.07.2023
Elizabeteeee @ 11.08.2025 19:36

Daļēji šim piekrītu, bet daļēji nē. Ja konkrēti par minētajām dāmām, tad tur vairāk nostrādājusi viņu attieksme - rupja, vulgāra, līdz ar to daudziem ir radies priekštats par astroloģiju, numeroloģiju kā par kaut ko bez maz vai nelegālu. Tie paši stilisti, vizāžisti arī iziet dažādus kursus un mierīgi darbojas tālāk. Jautājums, kāpēc tāda noraidoša attieksme pret ezotēriku kā tā?
Katram pieaugušam cilvēkam ir saprotams, ka pie šiem ezotēriķiem neiet risināt dziļas atkarības problēmas vai citas nopietnas lietas. Cita lieta, ja kā rakstāt tā Anna, kura uzdod sevi par psihoterapeitu.
Dažreiz man liekas, ka tomēr sabiedrība mums ir gana atpalikusi, jo ja būtu interese par sevi, savu iekšējo garozu, tad iespējams mums valstī nebūtu tik daudz nodzērušos, neapmierinātu sieviešu. Jā jā, savu emocionālo intelektu ir nepieciešams attīstīt, ja nu kādai tas vēl aiz vien ir svešs jēdziens. Es atbalstu ezotēriku, ja šie speciālisti ir tiešam atbalstoši, saprotoši.
Tādās kā Sandras un Uresinas, diemžēl, atgrūž visu vēlmi un ticību tam.

Un kāpēc visiem ir jāmīl ezotērika? Es neredzu tai nekādu sakarīgu pamatu, lielais vairums ideju ir nepierādāmas un metodes nedod līdzīgu rezultātu līdzīgos apstākļos. Ezotērika parasti iet roku rokā ar klaju dezinformāciju, īpaši par veselības, uztura un medicīnas jautājumiem. Un es domāju, ka katrs, kas ir saskāries ar ezotēriķiem, ir redzējis piemērus, ka viņiem ar laiku attīstās kaut kāds Dieva komplekss un no tā izrietoša pārliecība, ka katra doma, kas ienākusi viņiem galvā, ir vistīrākā, vissvētākā patiesība.
Es tur tiešām neredzu vispār neko jēdzīgu. Kāpēc nevar emocionāli attīstīties, interesējoties par normālu psiholoģiju? Nodarbojoties ar saviem hobijiem, brīvprātīgo darbu? Pavadot laiku pie dabas? Attiecībās? Draudzībās?
Kāpēc ir jāklausās uz kaut kādām svešām ūdens lējējām?
11.08.2025 21:10 |

Reitings 648
Reģ: 09.06.2023
Terra Incognita @ 11.08.2025 21:10

Un kāpēc visiem ir jāmīl ezotērika? Es neredzu tai nekādu sakarīgu pamatu, lielais vairums ideju ir nepierādāmas un metodes nedod līdzīgu rezultātu līdzīgos apstākļos. Ezotērika parasti iet roku rokā ar klaju dezinformāciju, īpaši par veselības, uztura un medicīnas jautājumiem. Un es domāju, ka katrs, kas ir saskāries ar ezotēriķiem, ir redzējis piemērus, ka viņiem ar laiku attīstās kaut kāds Dieva komplekss un no tā izrietoša pārliecība, ka katra doma, kas ienākusi viņiem galvā, ir vistīrākā, vissvētākā patiesība.
Es tur tiešām neredzu vispār neko jēdzīgu. Kāpēc nevar emocionāli attīstīties, interesējoties par normālu psiholoģiju? Nodarbojoties ar saviem hobijiem, brīvprātīgo darbu? Pavadot laiku pie dabas? Attiecībās? Draudzībās?
Kāpēc ir jāklausās uz kaut kādām svešām ūdens lējējām?

Nesaku, ka visiem jāpatīk tieši ezotērikai, bet ja neskatās vairāk par Sandras un Uresinas profilu, tad jau var arī nezināt, ka pasaulē ir gana sakarīgu astrologu, numerologu, un ne visiem ir “aizbraucis” jumts ar uzbāzīgu un agresīvu uzvedību. Manā izpratnē tie paši matemātiķi, fizikas fani arī ar “putniem” galvā. Par daudziem tā var pateikt. 🙂 Tas drīzāk ir subjektīvs viedoklis par šiem ezotēriķiem, jo gluži vienkārši tev tādi ir trāpījušies redzes lokā, bet visus vienā maisā mest nevar.
11.08.2025 21:55 |

Reitings 195
Reģ: 02.11.2023
Vārdotāja @ 11.08.2025 14:57
ko viņa vispār pa dzīvi dara? Lidostā kaut ko, bet ko?

Lidostā viņai kaut kad bija laikam otrs darbs. Viņa ir sociologs, strādā kādā firmā, kas veic pētījumus, cilvēku aptaujas.
11.08.2025 23:36 |

Patīk
Reitings 3763
Reģ: 09.08.2016
Elīnai Andersonei 3. 🥳
12.08.2025 09:31 |

Reitings 97
Reģ: 13.10.2023
Elizabeteeee @ 11.08.2025 19:40

Psihoterapeits ir ārsts, var izrakstīt medikamentus, psihoterapijas speciālistiem ir humanitāra izglītība, lai būtu reģistrā un oficiāli strādātu jābūt maģistram un pieredzei. Ja tā visa nav, strādāt nedrīkst un sevi saukt tā nevar.

Psihoterapeits nav arsts
Arsts ir psihiatrs
12.08.2025 09:33 |

Reitings 1811
Reģ: 31.01.2023
12.08.2025 11:28 |

Reitings 2211
Reģ: 21.02.2015
Kas ar to Jorenu Stalbi? Tas puika nav viņa, bet ir cits tēvs? Lai vai kā, ja Gobzemam taisnība, tad cūka
12.08.2025 12:45 |

Reitings 12092
Reģ: 30.12.2015
Varava @ 12.08.2025 09:33

Psihoterapeits nav arsts
Arsts ir psihiatrs

Beidziet runāt muļķības un maldināt cilvēkus!
psihoTERAPEITS un psihiatrs abi divi ir ārsti, tās ir atsevišķas rezidentūras programmas! Abi divi šie ārsti ir tiesīgi nozīmēt terapiju, tostarp arī medikamentozu. Psihoterapeits ir ārsts, kas ir specializējies konkrētā terapijas virzienā (kognitīvi biheiviorālā terapija, ģimenes un pāru terapija, utmldz). Pie šāda speciālista biežāk iet pacienti ar sūdzībām par trauksmi, izdegšanu, utmldz. saslimšanām, savukārt psihiatrs specializējas vairāk tieši psihiskajās saslimšanās (šizofrēnija, depresija utmldz).
Psihologs ir speciālists ar iegūtu maģistra grādu psiholoģijā, tas nav ārsts.
Vēl ir psihoterapijas speciālisti un tiem var būt arī sociālo vai humanitāro zinātņu grādi, nav obligāti jābūt medicīniskajai izglītībai.
Pārējos pseido psihokoučus ar geštalta un vēl nez kādiem online iegūtiem sertifikātiem, kuru tagad ir savairojies ka biezs, es nemaz neņemu par pilnu.
12.08.2025 12:53 |

Reitings 38427
Reģ: 06.11.2022
blueberrysky @ 11.08.2025 09:27
Par Lieckalniņu, protams, viedoklis sabojājies…Gobzemu es ciest nevaru , viņš šir slīpēts manipulators, kurš iedomājas sevi par kādu “gaismas nesēju”, bet dara zemiskas lietas. Nesen pa Bavas Burņickim uzbrauca un izņirgāja, un par ko? Tikai tāpēc, ka patīk viņam tās barbījveidīgās meitenītes.
Vairāk jau šis stāsts ir par to, ka Gobzems sociālajos tīklos rāda ideāla tēva tēlu, bet bērnu māti publiski ķengā. Es domāju, ka aiz aizvērtām durvīm viņu izturēt ir ļoti grūti. Ne jau no labas dzīves Krista aizgāja , loģiski, bērni ārzemēs, skolas, dārziņi… Nav tik viegli viņus tā paņemt. Ja sieviete ir gatava aiziet pat bez bērniem, tad, visticamāk, situācija ir bijusi briesmīga.
Un malacis, ka vismaz paņēma daļu naudas tā arī vajag. Cik bija storiju, kur Krista ir “zagusi bērnus” un viņas māte izteikusies , ka viņa ir izolēta,. Bet ar tādu trako, kā viņš, publiski daudzi negrib iesaistīties. Smieklīgi, ka viņš neko jēdzīgu nevar uzrakstīt, izņemot visu to bulijošanu.
Un Dāvis… vispār lēts haipa dzinējs. Man arī tādiem bērnu pametējiem un grūtnieču sitējiem gribētos pateikt pāris vārdus.

Pilnīgi piekrītu.
Es arī nesaprotu, kā Gobzemu var uzskatīt par ideālu tēvu. Vēl tagad atceros, ka viņš acīmredzami stipri salietojies drukāja savas seksuālās fantāzijas internetā, kamēr pavisam mazie bērni nepieskatīti lēkāja pa baseinu fonā. Tur taču līdz nelaimei viena sekunde!!!
Un par to Dāvidu Liedskalniņa pateica tikai patiesību. Kas, protams, pašam gailim briesmīgi kož acīs. "Rock star life style" atradies...
12.08.2025 12:57 |

Reitings 1885
Reģ: 20.06.2023
Mc.Queen @ 12.08.2025 09:31
Elīnai Andersonei 3. ?

Kas 3? Gadiņi?
Var tak uzrakstīt pilnā teikumā, ko gribi teikt.
12.08.2025 14:32 |

Reitings 230
Reģ: 12.09.2019
Influenceres izglābs mūsu valsts demogrāfisko situāciju🤭🙊
12.08.2025 14:40 |

Reitings 648
maijpukjiite @ 12.08.2025 12:53

Beidziet runāt muļķības un maldināt cilvēkus!
psihoTERAPEITS un psihiatrs abi divi ir ārsti, tās ir atsevišķas rezidentūras programmas! Abi divi šie ārsti ir tiesīgi nozīmēt terapiju, tostarp arī medikamentozu. Psihoterapeits ir ārsts, kas ir specializējies konkrētā terapijas virzienā (kognitīvi biheiviorālā terapija, ģimenes un pāru terapija, utmldz). Pie šāda speciālista biežāk iet pacienti ar sūdzībām par trauksmi, izdegšanu, utmldz. saslimšanām, savukārt psihiatrs specializējas vairāk tieši psihiskajās saslimšanās (šizofrēnija, depresija utmldz).
Psihologs ir speciālists ar iegūtu maģistra grādu psiholoģijā, tas nav ārsts.
Vēl ir psihoterapijas speciālisti un tiem var būt arī sociālo vai humanitāro zinātņu grādi, nav obligāti jābūt medicīniskajai izglītībai.
Pārējos pseido psihokoučus ar geštalta un vēl nez kādiem online iegūtiem sertifikātiem, kuru tagad ir savairojies ka biezs, es nemaz neņemu par pilnu.

Precīzi
12.08.2025 14:42 |

Reitings 4050
Reģ: 10.12.2023
Claire @ 12.08.2025 14:40
Influenceres izglābs mūsu valsts demogrāfisko situāciju??
…influenceres kā Andersone kas negrib strādāt? 😀
12.08.2025 15:20 |

Reitings 4050
Reģ: 10.12.2023
Happyminka @ 12.08.2025 15:20
…influenceres kā Andersone kas negrib strādāt? ?
bet ja godīgi esmu šokā par Andersoni. Visu laiku pīkst un čīkst cik grūti, ka maz vietas tajā vienistabniekā (māja tik ceļas), visu laiku nav enerģija un netiek galā, tagad viņai būs pirmklasnieks, tikko bērnudārznieks un zīdainis, kontents garantēts 😀😀😀😀
12.08.2025 15:22 |

Reitings 165
Reģ: 24.09.2023
Elizabeteeee @ 11.08.2025 21:55

Nesaku, ka visiem jāpatīk tieši ezotērikai, bet ja neskatās vairāk par Sandras un Uresinas profilu, tad jau var arī nezināt, ka pasaulē ir gana sakarīgu astrologu, numerologu, un ne visiem ir “aizbraucis” jumts ar uzbāzīgu un agresīvu uzvedību. Manā izpratnē tie paši matemātiķi, fizikas fani arī ar “putniem” galvā. Par daudziem tā var pateikt. ? Tas drīzāk ir subjektīvs viedoklis par šiem ezotēriķiem, jo gluži vienkārši tev tādi ir trāpījušies redzes lokā, bet visus vienā maisā mest nevar.

Fizika un matemātika ir zinātne. Numeroloģija, astroloģija utt. ir pseidozinātnes.
12.08.2025 15:29 |

Reitings 230
Reģ: 12.09.2019
Man izskatās, ka Kūku Amanda arī ir ļoti gaidībās 🫄
Par viņu priecājos! Viņa vismaz rada reāli noderīgu saturu.
12.08.2025 17:22 |

Reitings 648
MatildeR @ 12.08.2025 15:29

Fizika un matemātika ir zinātne. Numeroloģija, astroloģija utt. ir pseidozinātnes.

Tici man, tik daudz es zinu, kas ir zinātne un kas nē. Saruna bija par to, kā atšķiras cilvēki. Cik fanātiski var attiekties pret nozari, kurā darbojas un, kad tas sāk palikt kaitinoši. Tipiskie ezotēriķi utt.
Goda vārds, daudzas te vispār neprot izlasīt un saprast dziļāk 🤦🏻‍♀️
12.08.2025 18:38 |

Reitings 871
Reģ: 16.01.2023
Kas Kramiņai un Agnesei tā par draudzību? Viņas pirms tam vispār ir bijušas draudzenes?
12.08.2025 18:52 |

Reitings 871
Reģ: 16.01.2023
Un es arī šokā par Andersoni. Meitai tikkk gads palika un jau paziņo par grūtniecību.
12.08.2025 18:53 |

10 gadi
Reitings 6657
Reģ: 05.08.2013
Kas ar Ati Ieviņu?
12.08.2025 19:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits