yt, nu es biju sokaaa, ka viņa pateica, ka cenšas zīdaini turēt 3h nomoda, lai pa nakti gul, kaa arī tajā video bija, ka skaļi klausās sektantu dziesmas uz pilnu klapi, kamēr sīkā turpat uz galda. Meloju, precizēšu 4.h tur nomodā, es pat savu 4.mēn veco bērnu nemoku tik ilgi max 2h.Sanchux @ 05.07.2025 17:07kur to var redzēt?
Sanchux @ 04.07.2025 22:48
Kurš teica, ka mani neprec. Esmu laimīgi precējusies.
Savas bildes nelikšu, jo te tikai aprunā skaistās
Ireeen @ 05.07.2025 16:16Kāpēc par Gobu neviena ieraksta? Kur vaimanas par to, ka bēbis kulbiņā uzlikts uz stikla galdiņa, kamēr fonā pa TV max skaļi auro Busulis? Didru jau sen būtu norakušas ?
Mangosaldejums @ 05.07.2025 14:53manuprāt, Dzenītei ir ļoti skaists augums. Stāju varētu pielabot, bet paskatoties uz vidējo sievieti pēc bērniem Latvijā, Dzenīte ir TOP augšgalā. Un nestāstiet ka visas te ir modeles, visas 50kg un kas vēl ne ? Tieši tāpēc tik grūti saprast viņas kompleksus, jo viņa ir fit, trenētu augumu, nekā lieka, izskatās zem saviem gadiem. Kas tur kur ir jālabo?
Zandinaja @ 05.07.2025 19:42yt, nu es biju sokaaa, ka viņa pateica, ka cenšas zīdaini turēt 3h nomoda, lai pa nakti gul, kaa arī tajā video bija, ka skaļi klausās sektantu dziesmas uz pilnu klapi, kamēr sīkā turpat uz galda. Meloju, precizēšu 4.h tur nomodā, es pat savu 4.mēn veco bērnu nemoku tik ilgi max 2h.
juveliere @ 06.07.2025 11:13
Man likās traki arī tas, kā viņa to 2 nedēļu veco mazuli visur stiepj ciemos un stāsta, ka suns rējis un mazo pārbiedējis un meitiņa 2h raudājusi un nespējusi nomierināties.
Sanchux @ 04.07.2025 08:22
Tu viņu zini? Jo to, ka pati saka, ka ir 30 - nu neticu es tam. Un tas ka viņa ir milzene nedod gadus klāt - citas xxxxxl tāpat izskatās uz savu vecumu. Viņa izskatās kā Elīnas Didrihsones vīramāte.
Vispār ļoti nepatīk, ka popularizē resnuma kultu. Es nesaprotu kā nav kauns sevi likt soc tīklos.
Džinga @ 02.07.2025 09:05
biši pretīgs komentārs :)
Sanchux @ 05.07.2025 14:25
Es neesmu nekāda lauķe
un tā trakā ciemošanās, katru dienu ciemiņijuveliere @ 06.07.2025 11:13
Man likās traki arī tas, kā viņa to 2 nedēļu veco mazuli visur stiepj ciemos un stāsta, ka suns rējis un mazo pārbiedējis un meitiņa 2h raudājusi un nespējusi nomierināties.
Sanchux @ 03.07.2025 20:53Vispār esmu pamanījusi, ka te ļoti aprunā slaidās un skaistās. Arī manis pieminēto Samantu.
mon_moiselle @ 06.07.2025 12:12Agrāk ļoti patika Našķoties Zane ar savu lielisko humora izjūtu, atšķirīgumu un noderīgo saturu. Diemžēl pēdējā laikā palikusi par tipisko influenceri, kas pie katras iespējas un pat cepoties sacepumam mēģina pa starpai totāli ārpus konteksta atrādīt savus plikumus. Skumji, ka tā.
Džinga @ 06.07.2025 19:10
Mēs laikam dažādās pasaulēs dzīvojam.
Kopš viņa zaudēja svaru un trennējas, te dažām laikam notrigerēja
mon_moiselle @ 06.07.2025 12:12Agrāk ļoti patika Našķoties Zane ar savu lielisko humora izjūtu, atšķirīgumu un noderīgo saturu. Diemžēl pēdējā laikā palikusi par tipisko influenceri, kas pie katras iespējas un pat cepoties sacepumam mēģina pa starpai totāli ārpus konteksta atrādīt savus plikumus. Skumji, ka tā.