Mangosaldejums @ 05.07.2025 10:43Kas Dzenītei par kārtējo operāciju?
Meitenes mìļās, strādājam ar savu iekšējo pasauli un kompleksiem ??♀️ tas ir drausmas kā visas skrien operēties lai izskatītos vienādi. Tā mode reiz paies un ko tad visas ar vienādiem deguniem, vienādām lūpām un vaigu kauliem iesāks? Nesaprotu modes pakaļskrējējas. Visas apgalvo ka nav aitas, bet visas skrien izskatīties vienādi, jo draudzenei ir - man arī vajag ??♀️
Hmmm1 @ 05.07.2025 11:16
Un smieklīgākais ir tas, ka pastāstīšu patreon, lai šī varētu nopelnīt nākošajai operācijai. :D
Es tiešām nesaprotu, kuras ir tās kuras abonē to patreon Dzenītei, Andersonei u.t.t.
Viņas vai tad kaut ko jēdzīgu tur stāsta?
tieši tā. 7+ gadus sekotājiem, kas visu šo laiku atbalstījuši bez maksas nestāstīs, stāstīs tikai tiem, kas atver maku. Kāda tieši ir vērtība saturam, kurš viss ir "man,man,man, es, es, es". Influenceri nereti pārmet sekotājiem, ka seko, bet nelaiko, nekomentē un kliedz ar putām uz lūpām, ka sekotāji ir kaut ko parādā, jo redzi, influenceri ieliek laiku un darbu savā saturā. Jā, ieliek, bet 95% influenceru šo saturu rada, lai izrādītu SEVI, nevis lai kaut ko dotu pretī sekotājam kā atgriezenisko saiti. Kāpēc lai es maksātu paskstīties, kādu operāciju Dzenīte taisa? Šoreiz nav sadarbība, tāpēc jāmaksā? Ko man šis saturs dod? Ko es no viņa iemācīšos, sapratīšu un paņemšu sev? Tieši ko?Hmmm1 @ 05.07.2025 11:16
Un smieklīgākais ir tas, ka pastāstīšu patreon, lai šī varētu nopelnīt nākošajai operācijai. :D
Es tiešām nesaprotu, kuras ir tās kuras abonē to patreon Dzenītei, Andersonei u.t.t.
Viņas vai tad kaut ko jēdzīgu tur stāsta?
Sanchux @ 04.07.2025 16:41
Es emsu 173cm/ 57kg - ar skaistu dibenu, slaida, pilnīgām krūtīm. Man vienmēr vīrieši saka, ka esmu īsta dieviete!
krixis3 @ 05.07.2025 12:05Es laikam varētu nieri atdot, lai man pēc 2 bērniem, būtu tāds ķermenis kā Dzenītei. Bet nu jā, katram savi putni galvā.
krixis3 @ 05.07.2025 12:05Es laikam varētu nieri atdot, lai man pēc 2 bērniem, būtu tāds ķermenis kā Dzenītei. Bet nu jā, katram savi putni galvā.
Un šī Estere kura tikai atrāda savus dārgos pirkumuaš,nedzīvo pie vecākiem?Viņa ir reāli izlutināta,kas tikai to vien zin kā iepirkties,un domājams no vecāku maka.Sanchux @ 05.07.2025 10:26
Tak tas viss ir fake, dzīvo ar vecākiem gan jau un filmē viņu pirkumus.
Bet apnika jau ka te runā par to milzeni.
Man ļoti patīk Esteres Tīnas tiktok video, ļoti skaista, video ir oriģināli, ļoti baudāmi skatīties! Ar ko viņa diez nodarbojas?
sīkumiņš @ 05.07.2025 13:09Un šī Estere kura tikai atrāda savus dārgos pirkumuaš,nedzīvo pie vecākiem?Viņa ir reāli izlutināta,kas tikai to vien zin kā iepirkties,un domājams no vecāku maka.
LabaDabaDa @ 05.07.2025 12:48
Sanchux gadījumā nav tā pati Jelgavas Elīna, vai ka nu viņu tur sauca? Tai nu gan vīrieši komplimentus teica tikai tad, kad galvā bija maiss uzmaukts. :D
sīkumiņš @ 05.07.2025 13:09Un šī Estere kura tikai atrāda savus dārgos pirkumuaš,nedzīvo pie vecākiem?Viņa ir reāli izlutināta,kas tikai to vien zin kā iepirkties,un domājams no vecāku maka.
Krizdole @ 05.07.2025 12:59
Es savukārt pat lieku nieru nedotu ?Izstāsti, lūdzu, kas Tev tieši tur šķiet nieres vērts? Patiešām interesē. Tievums kā tāds? Īsās kājas? Kantainie, puisiskie gurni? Piemēram, paskatoties 29. maija reelu, kur dodas uz izlaidumu, uzvilkusi apspīlētas bikses, nu kas tieši tur ir wow? ?
manuprāt, Dzenītei ir ļoti skaists augums. Stāju varētu pielabot, bet paskatoties uz vidējo sievieti pēc bērniem Latvijā, Dzenīte ir TOP augšgalā. Un nestāstiet ka visas te ir modeles, visas 50kg un kas vēl ne 😁 Tieši tāpēc tik grūti saprast viņas kompleksus, jo viņa ir fit, trenētu augumu, nekā lieka, izskatās zem saviem gadiem. Kas tur kur ir jālabo?Krizdole @ 05.07.2025 12:59
Es savukārt pat lieku nieru nedotu ?Izstāsti, lūdzu, kas Tev tieši tur šķiet nieres vērts? Patiešām interesē. Tievums kā tāds? Īsās kājas? Kantainie, puisiskie gurni? Piemēram, paskatoties 29. maija reelu, kur dodas uz izlaidumu, uzvilkusi apspīlētas bikses, nu kas tieši tur ir wow? ?
Karīna ko te piemini arī neizskatās kad rij!Jā,cilvēkam ir liekie kg.,bet viņas video nevienā neesmu manījusi milzu porcijas.Sanchux @ 05.07.2025 14:25
Nu vismaz nerij kā cūka un ir patīkami un baudāmi skatīties :)
kur to var redzēt?Ireeen @ 05.07.2025 16:16Kāpēc par Gobu neviena ieraksta? Kur vaimanas par to, ka bēbis kulbiņā uzlikts uz stikla galdiņa, kamēr fonā pa TV max skaļi auro Busulis? Didru jau sen būtu norakušas ?
Sanchux @ 05.07.2025 17:16Jums neliekas, ka Liene Avenīte ir nākamā Dzenīte? dvīņi, māja ( Dzenītei gan mājas stāsts ir noplacis), tirgo savus apģērbus…