Es par to,ko neļauj ēst.ko izslēdz no edienkartes kā tādas.Kāds kuram tas maratona princips ir cita lieta.Citi vispār uzskata ,ka nabaga kartupelis ir ienaidnieks nr 1😁,tāpat kā citi ogļhidrāti.Un apēdot to nabaga pusotra kartupeļa degsi ugunīs un būsi mūžīgi resns😂Maltā gaļa @ 22.05.2025 08:31
Tieši kāpēc gaļa neiet kopā ar putraimiem un kartupeļiem, kā iesaka ēst visi uztura speciālisti saskaņā ar šķīvja principu? Kāds ir zinātniskais pamatojums neēst kopā gaļu ar ogļhidrātiem? Ja uzliek gaļas gabalu uz rupjmaizes, vai tur notiek kaut kādas mağiskas pārvērtības un kalorijas dubultojas? ?
Kenty @ 22.05.2025 09:07Es par to,ko neļauj ēst.ko izslēdz no edienkartes kā tādas.Kāds kuram tas maratona princips ir cita lieta.Citi vispār uzskata ,ka nabaga kartupelis ir ienaidnieks nr 1?,tāpat kā citi ogļhidrāti.Un apēdot to nabaga pusotra kartupeļa degsi ugunīs un būsi mūžīgi resns?
Kenty @ 22.05.2025 09:07Es par to,ko neļauj ēst.ko izslēdz no edienkartes kā tādas.Kāds kuram tas maratona princips ir cita lieta.Citi vispār uzskata ,ka nabaga kartupelis ir ienaidnieks nr 1?,tāpat kā citi ogļhidrāti.Un apēdot to nabaga pusotra kartupeļa degsi ugunīs un būsi mūžīgi resns?
Tādi maratoni nav saistiti ar pētijumiem tak.Bet uz personīgajam sajūtam.Maltā gaļa @ 22.05.2025 09:19
Tu neatbildēji uz manu jautājunu. Kāds ir pamatojums, kāpēc gaļu un ogļhidrātus jāēd atsevišķi? Gaļu drīkst, maizi drīkst, bet kopā gan nē, kāds tam apakšā ir pētījums?
Tad kad es ņemu maratonu pirms formāta maiņas,oglhidrāti bija 70 g sausā veidā.Standby @ 22.05.2025 09:46Everitas princips ir vienkāršs: produkti ar lielu kcal daudzumu- tikai garšai, ogļhidrāti ne vairāk kā 30gr un tad augsta olbaltumvielu satura produkti- neierobežoti. Un te ir maģija: cik daudz gaļas vai biezpiena tu sevī iestumsi? To var ēs cik gribi, bet cilvēks jau nevar īsti pārēsties ar vistas fileju, kaklā sprūdīs un ilgi negribēsies vēl ēst.
Un nabaga kartupelis, tik tiešām. Jaunie kartupeļi vispār ir super produkts: kcal mazāk, cietes mazāk, lieliski nomāc izsalkumu, Dietologi tieši iesaka. 200 grami vārītu kartupelju ap 120kcal. Lielisks produks!
Tur jau tas sāls😁.Nu ka vienīgais nepeldina eļlāsmūtijs @ 22.05.2025 09:26
Nekas, ka kartupelī ir mazāk ogļhidrātu nekā rīsos un griķos. ?
Standby @ 22.05.2025 09:46Everitas princips ir vienkāršs: produkti ar lielu kcal daudzumu- tikai garšai, ogļhidrāti ne vairāk kā 30gr un tad augsta olbaltumvielu satura produkti- neierobežoti. Un te ir maģija: cik daudz gaļas vai biezpiena tu sevī iestumsi? To var ēs cik gribi, bet cilvēks jau nevar īsti pārēsties ar vistas fileju, kaklā sprūdīs un ilgi negribēsies vēl ēst.
Un nabaga kartupelis, tik tiešām. Jaunie kartupeļi vispār ir super produkts: kcal mazāk, cietes mazāk, lieliski nomāc izsalkumu, Dietologi tieši iesaka. 200 grami vārītu kartupelju ap 120kcal. Lielisks produks!
izskatās tiešām traki..Villanelle @ 21.05.2025 21:33jo tá arí ir. Tas ir anoreksijas ķermenis un neviens mani nepārliecinàs par pretējo.
Man jau sen palika skumji viņai sekot. It kā bildes ir estētiskas, bet mani pārņem vientulības sajūta.. izmisums turēties pie jaunības... Pēdējais Salmiņš, kas lika atsekot, kad viņa lika storijus par to, ka neies strādāt, drīzāk manifestēšanās cītīgāk vai kaut kas tāda garā. Es ceru, ka viņai dzīve tomēr ir labāka nekā atrāda internetā.
Zilais Valis @ 22.05.2025 14:00Var redzēt, ka viņai ir neērti tajos peldkostīmos. Nav atbrivojusies, tāda ļoti saspringta, to ļoti var redzēt.
minkalinka @ 22.05.2025 17:02Omg… Sandra magickick.. es nevaru… tas sarunas veids,tik vulgārs un agresīvs.. tiešām kādam tas uzrunā? ??? “par cenām nemīžam”.. “lētāk nebūs, atlaides arī nebūs, melno piektdienu arī nē..” nē,nu es neapšaubu viņas spējas, bet es nekad nemaksātu cilvēkam,kas izmanto šādu komunikācijas veidu.. mans trigers? Meibī! Bet kādam arī tas uzrunā? ??????