viņai nekādu sūdzību, turki paši izlēma labot-vīlēt, likt vietā un vēl sazin ko 😂😂😂Pinko @ 16.05.2025 13:22Nu kaut kā neticās Everitas skaistas stāsts par zobiem-pus gadu atpakaļ ieliek visu redeli,tagad nafig pusi bez maz izrauj ārā?un viss bez maksas! Tā nenotiek! Gan jau ka turki viņu gala rezultātā apčakarēs,neticu turku sirds siltumam situācijās,kur tūristus var slaukt kā govis???
Pinko @ 16.05.2025 13:22Nu kaut kā neticās Everitas skaistas stāsts par zobiem-pus gadu atpakaļ ieliek visu redeli,tagad nafig pusi bez maz izrauj ārā?un viss bez maksas! Tā nenotiek! Gan jau ka turki viņu gala rezultātā apčakarēs,neticu turku sirds siltumam situācijās,kur tūristus var slaukt kā govis???
krmmm @ 16.05.2025 17:48
Nu es jau pirms tā pusgada nobrīnījos par viņas pirms-pēc bildi. Bija šķībs sakodiens, zobi uz visām pusēm, bet šie vnk uzliek tjipa taisnus kroņus piecu dienu laikā. Palabojiet, ja kļūdos, bet, cik man zināms, vispirms ortodontam ir jāozlabo sakodiens (jāiztaisno zobu rindas), nevis tupa jāuzbliež virsū random kroņi. Un taisnošana aizņem gadus. Nav brīnums, ka tur zobi sāka spiesties virsū un brucināt visu to konstrukciju. Neizklausās tas viss labi un profesionāli
krmmm @ 16.05.2025 17:48
Nu es jau pirms tā pusgada nobrīnījos par viņas pirms-pēc bildi. Bija šķībs sakodiens, zobi uz visām pusēm, bet šie vnk uzliek tjipa taisnus kroņus piecu dienu laikā. Palabojiet, ja kļūdos, bet, cik man zināms, vispirms ortodontam ir jāozlabo sakodiens (jāiztaisno zobu rindas), nevis tupa jāuzbliež virsū random kroņi. Un taisnošana aizņem gadus. Nav brīnums, ka tur zobi sāka spiesties virsū un brucināt visu to konstrukciju. Neizklausās tas viss labi un profesionāli
tieši tā, ir tik daudz skaistu piegriezumu kleitu, kas nosedz pakaļu un sieviete izskatās pēc sievetes, nevis lētas ma*kas, atvainojos…telma @ 16.05.2025 18:26Es nevaru beigt drusku par Jelinsku brīnīties. Kādu laiku bija fun tie viņas izgājieni, bet tagad filmēt kleitu ar kuru neļauj iet vakariņās un beigās jau principā tāpat ar pliku pakaļu aiziet. Es kaut kā pilnīgi saprotu Oļegu (pat ja tie joki utt), ka sievietei tomēr sevi kaut kā pieklājīgi jāspēj nest un, ja jau tev ir vīrietis blakus, nu tad diezvai ar pliku D jāskrien pa restorāniem meklēties. Katra jau kā grib dara, bet man tad nešķiet kaut kā sievišķīgi un skaisti. 20 gados, jā, bet tagad..
Magnolija @ 16.05.2025 18:00Te nu bija lielās manifestētājas, Cloudberry neizturēja, IG storiji Lindai, nodokļu parādi, Hebei vispār maksātnespēja. Tik daudzas influenceres Hebi reklamēja.
Kas nākošā, Milzarāja? Nav man skaidrs, par kādu naudu viņi ceļo visu gadu.
Dzene vismaz strādā aktīvi un tas ir redzams ( visas ntās reklāmas ). Vispār jau arī Cloudberry Linda likās dikti strādīga, ja nebūtu sākusi pīties ar Uresinu, tad pozitīva liktos man. Protams, žēl, ka cilvēki cenšas, mēģina iekarot ASV tirgu, bet nav tas tik viegli.
Mos kkadu lieko ādu nogrieza 😁 vai arī atsūca taukus.Lizavay @ 16.05.2025 08:20Viņai bija pēc operācijas vēdera josta, varbūt kkada nabas trūce vai kas tāds
He730 @ 16.05.2025 19:33Mos kkadu lieko ādu nogrieza ? vai arī atsūca taukus.
Rietumusawle @ 16.05.2025 17:54
Es apbrīnoju cilvēkus, kas gatavi tā apstrādāt savus zobus kaut kāda kaktu kantori Turcijā. Man, atceroties Padomju laikus, tomēr šķiet labāk uz zobiem netaupīt un iet pie tiešām speciālistiem. Jo ko nu viņa darīs vecumā, ja visi zobi būs sabojāti.