Tutuvojies @ 04.05.2025 12:25Brīdī, kad pietiktu ierakstīt publisku video, kurā skaidri pateiktu, ka ne tikai pārtrauc sadarbību, bet neko nezina par Zeizas vardarbību, paužot atbalstu cietušajai, EA taisa sociālo eksperimentu par fake news. Metiet akmeņus, bet tas manī tikai nostiprina aizdomas, ka patiesībā viņš zināja vai vismaz nojauta par sadarbības partnera “izklaidēm”. Arī tagad viņš izvairās tieši pateikt Zeizas vārdu (iesaistītā persona) vai nosaukt vardarbību konkrēti par izvarošanu vai dzimumnoziegumu. Ar šādu sociālu eksperimentu viņš tikai jauc gaisu + rada sajūtu, ka visa lieta varētu būt fake news.
gribu ticēt, ka viņš neko nezināja. Uz sitiena jau nepateiksi, ka zeiza dalbajobs ar novirzēm bija. Vienīgi tas kādas darbības pēc tam no EA sekoja. Piekrītu, ka būtu lietas saucis īstajos vārdos un absurds pa to sociālo eksperimentu. Būtu vismaz kaut kā savādāk pārbaudījis cik ātri visi uzķēras uz fake ziņām.Tutuvojies @ 04.05.2025 12:25Brīdī, kad pietiktu ierakstīt publisku video, kurā skaidri pateiktu, ka ne tikai pārtrauc sadarbību, bet neko nezina par Zeizas vardarbību, paužot atbalstu cietušajai, EA taisa sociālo eksperimentu par fake news. Metiet akmeņus, bet tas manī tikai nostiprina aizdomas, ka patiesībā viņš zināja vai vismaz nojauta par sadarbības partnera “izklaidēm”. Arī tagad viņš izvairās tieši pateikt Zeizas vārdu (iesaistītā persona) vai nosaukt vardarbību konkrēti par izvarošanu vai dzimumnoziegumu. Ar šādu sociālu eksperimentu viņš tikai jauc gaisu + rada sajūtu, ka visa lieta varētu būt fake news.
Zandinaja @ 04.05.2025 12:46gribu ticēt, ka viņš neko nezināja. Uz sitiena jau nepateiksi, ka zeiza dalbajobs ar novirzēm bija. Vienīgi tas kādas darbības pēc tam no EA sekoja. Piekrītu, ka būtu lietas saucis īstajos vārdos un absurds pa to sociālo eksperimentu. Būtu vismaz kaut kā savādāk pārbaudījis cik ātri visi uzķēras uz fake ziņām.
Kanga @ 04.05.2025 13:03Edgars sev tagad uzlicis privātu kontu. ?
Tāds lēts haips, es saku, man nekad tas tips nav paticis. Sēdēs uz diviem krēsliem, naudu nenosmādēs, slidens tipiņš.
Eskimo @ 03.05.2025 18:12Grūti saprast, ko tieši ar saviem storijiem cenšas pateikt Edgars ar Diānu. Bet man nolasās tāds "paskatieties, paskatieties uz mums tā labi kārtīgi, nejēgas, ja tik ļoti interesē un celiet statistiku" noteikti tagad viņus skatās tik daudz, kā vēl nekad. Es saprastu šādu attieksmi jebkurā citā situācijā, bet ne tad, kad izvarota un sakropļota sieviete guļ slimnīcā. Par Edgaru jau vienmēr licies tāds vieglas slavas tīkotājs ar saviem bomžu video, bet par Diānu esmu reāli šokā. Kā var sievietei būt šāda attieksme, es sēdētu mājās un raudātu, skrāpētu acis ārā tam Edgaram par to, ka ievilcis mani tādā smirdīgā zampā
Hubabuba @ 04.05.2025 15:28Greifanei tas jaunais vīrs ar tādu īpatneju matu sakartojumu. Nav kautkas tur piesprausts priekšā? Vispar brinos, ka viņa tik ātri pēc šķiršanās, atrada citu, pietam ASV.
Hubabuba @ 04.05.2025 15:28Greifanei tas jaunais vīrs ar tādu īpatneju matu sakartojumu. Nav kautkas tur piesprausts priekšā? Vispar brinos, ka viņa tik ātri pēc šķiršanās, atrada citu, pietam ASV.
Kanga @ 04.05.2025 13:03Edgars sev tagad uzlicis privātu kontu. ?
Tāds lēts haips, es saku, man nekad tas tips nav paticis. Sēdēs uz diviem krēsliem, naudu nenosmādēs, slidens tipiņš.
Charl0tte @ 04.05.2025 15:54
Ajjjj es palaidu garām šos storijus. Varbūt kādai ir screenshoti? ?
Fonā ir mežonīgs noziegums, a šis sev haipu taisa.
loija @ 04.05.2025 16:25
Edgaram vajadzēja darīt gudrāk. Pieturēties tiešām pa versijas, ka neatbalsta vardarbību un pārtrauc sadarbību. Klusēt un neākstīties. Taču izvēlējās taisīt teātri. Pārrēķinājās. Ar to arī viņa daudzajām sadarbībām būs beigas. Domājams. Fonā ir mežonīgs noziegums, a šis sev haipu taisa. Nebūs.
Krizdole @ 04.05.2025 19:10
Viņš vispār tāds interesants izskatās, tāds ļoti nevīrišķīgs un kaut kā tās attiecības arī neizskatās kā mīlniekiem, bet vairāk pēc abpusēji izdevīga darījuma