Mia6 @ 09.04.2025 14:09Kristaps Pujāts tāds foršs džeks atceros no šoviem TV, tagad paskatījos fb, kkādi dīvainie zīmējumi , viss labi tur ?
Ariete @ 09.04.2025 10:36Jeļa man liekas nepatīkams cilvēks. Nejūtās no viņas nekāda sirsnība, sievišķība, maigums.
Danenbergsonei un vajagot atrast laiku divatā 😄 ta viņi kopā ir 24h, aizved meitenes uz skolu un ir divatā katru dienu, bet nu jā, cik tad ilgi taisīs bildes no kafejnīcas vai balkona, vajag jau arī ko instagramīgu
Minkačū @ 09.04.2025 22:45
Atļaušos nepiekrist. Jelinska ir atsaucīgs un sirsnīgs cilvēks, jo bija atsevišķās lietās nepieciešama viņas palīdzība (pirms rakstīju viņai, nebijām nekad komunicējušas) un viņa atšķirībā no citiem, kam biju rakstījusi, uzreiz atsaucās, un sniedza nepieciešamo palīdzību.
Un Evelīna, varbūt nav tas vienkāršākais cilvēks un varbūt ir skaļa, kas katram ir pēc viņa ieskatiem, bet viņa ir patiesa un pasaka, ko domā.
Un kurai no jums negaršo iedzert kādu dzirkstošo? :D
Minkačū @ 09.04.2025 22:45
Atļaušos nepiekrist. Jelinska ir atsaucīgs un sirsnīgs cilvēks, jo bija atsevišķās lietās nepieciešama viņas palīdzība (pirms rakstīju viņai, nebijām nekad komunicējušas) un viņa atšķirībā no citiem, kam biju rakstījusi, uzreiz atsaucās, un sniedza nepieciešamo palīdzību.
Un Evelīna, varbūt nav tas vienkāršākais cilvēks un varbūt ir skaļa, kas katram ir pēc viņa ieskatiem, bet viņa ir patiesa un pasaka, ko domā.
Un kurai no jums negaršo iedzert kādu dzirkstošo? :D
Tādu patiesi interesantu kontu nav daudz. Par Dvinsku un Beitiku arī jūsmo (it kā), bet nu tur arī no garlaicības var aizmigt.BB @ 10.04.2025 08:01
Viņa ir tik booring, es pat nesaprotu, kāpēc cilvēki par viņu tā jūsmo ig, vienkārši dara neko, pat abi ar vīru, bet katru dienu parāda kā mega notikumu.
Personīgi man no noderīgiem kontiem patīk @mansremonts. Vēl patīk @lauriszalans un @baigiraiti. Visiem satura veidotājiem reklāmas ir daudz, bet, ja tās tiek pasniegtas ar humoru, nevis noreklamēju, jo man samaksāja, man tas šķiet liels +.Pilgrim @ 10.04.2025 12:28Tādu patiesi interesantu kontu nav daudz. Par Dvinsku un Beitiku arī jūsmo (it kā), bet nu tur arī no garlaicības var aizmigt.
uuuja, kur ta nu par sitām nāpslītēm fano, vai fano ir jāliek pēdiņās? 😃🐒Pilgrim @ 10.04.2025 12:28Tādu patiesi interesantu kontu nav daudz. Par Dvinsku un Beitiku arī jūsmo (it kā), bet nu tur arī no garlaicības var aizmigt.
CallMeAnnika @ 10.04.2025 14:50Personīgi man no noderīgiem kontiem patīk @mansremonts. Vēl patīk @lauriszalans un @baigiraiti. Visiem satura veidotājiem reklāmas ir daudz, bet, ja tās tiek pasniegtas ar humoru, nevis noreklamēju, jo man samaksāja, man tas šķiet liels +.
CallMeAnnika @ 10.04.2025 14:50Personīgi man no noderīgiem kontiem patīk @mansremonts. Vēl patīk @lauriszalans un @baigiraiti. Visiem satura veidotājiem reklāmas ir daudz, bet, ja tās tiek pasniegtas ar humoru, nevis noreklamēju, jo man samaksāja, man tas šķiet liels +.
BB @ 10.04.2025 08:01
Viņa ir tik booring, es pat nesaprotu, kāpēc cilvēki par viņu tā jūsmo ig, vienkārši dara neko, pat abi ar vīru, bet katru dienu parāda kā mega notikumu.
ļoti "autentiski", jā! 😃 visu tik šuj, visu pati, pati 😃 un "lieliskais" nekoptais viņas vīrelis. Vai jums neliekas, ka viņš ir nedaudz retarded?loija @ 10.04.2025 16:11
Patīk Dana no wildspirit. Foršs, autentisks saturs un pati forša.
Mi mi @ 10.04.2025 22:06ļoti "autentiski", jā! ? visu tik šuj, visu pati, pati ? un "lieliskais" nekoptais viņas vīrelis. Vai jums neliekas, ka viņš ir nedaudz retarded?
nu es ar nepateiktu, ka 9kg tur būtu lieki. Cerams, ka nav sākušies kādi kompleksi…sandrute @ 09.04.2025 20:35Kur Sanai nākuši klāt 9 kg? Viņa izskatās ideāli, ļoti tieviņa.