Jā, dalījos pieredzē, ka man tuvā lokā ir bijusi situācija. Ticu es konkrēti tai situācijai.Kanga @ 10.03.2025 06:10
Puse no Timmas tēmas ir tava pilna pārliecība par to, ka Anna Timmu piebūrusi, ka tev tuvā ģimenes vai radu lokā bijis gadijums, tapēc tu tam tici. Pati vairs neatceries?
Fargerike @ 09.03.2025 23:19Aishai ir problēmas alkoholu. Te nu ir tā reize, kad tas ir resdzams sejā.
Par laišanu ar precētu- precēts ir precēts un pats par to atbild. Tik bieži esmu redzējusi ka tieši precētie līmējas klāt neprecētajiem un koļijās, ka uzskatu, ka tā ir tikai precētā atbildība. Citiem nav jāuzņemas atbildība par to, ka bikšu priekša taisās vaļā!
Jā, bet Aija IR sašpricēta un sen ar silikoniem 😂😂😂brunettte @ 09.03.2025 22:09pričom tur Aija? Viņa viņu pavedināja, pati uzvilka sev virsū? Vecim galva uz pleciem, ļoti labi pats apzinājās, ko dara. Bet nu mani nebeigs pārsteigt sievietes, kuras kā suņi var noriet citu sievieti par viņas izskatu, kurš priekš mūsdienām kā par brīnumu nav sašpricēts no uzacīm līdz zodam. Aija priekš sava vecuma izskatās pat ļoti labi.
Fargerike @ 09.03.2025 23:19Aishai ir problēmas alkoholu. Te nu ir tā reize, kad tas ir resdzams sejā.
Par laišanu ar precētu- precēts ir precēts un pats par to atbild. Tik bieži esmu redzējusi ka tieši precētie līmējas klāt neprecētajiem un koļijās, ka uzskatu, ka tā ir tikai precētā atbildība. Citiem nav jāuzņemas atbildība par to, ka bikšu priekša taisās vaļā!
akul12 @ 10.03.2025 08:43
Ja neatrastos vaļīgas neprecētās, tad precētajam bikšu priekša netaisītos vaļā..
EmilijaArm @ 10.03.2025 09:10
Neizdomā par alkoholismu. Cilvēks, kuram ar to būtu problēmas, nedotos ne uz kādām Ugandām jeb vnk nedotos prom no savām pudelēm Latvijā. Aijai vnk tās problēmas ar maisiņiem (nieres?) visu mūžu bijušas, un ceļojumos pie vides un spiediena un klimata maiņas cilvēki bieži sapampst. Nav Aijai nekādas problēmas ar dzeršanu, neizdomā.
Džinga @ 10.03.2025 09:19
ak nabaga apvārdotie vīrietīši, smadzenīte pašam nv, sievietes visu dzīvē nosaka ?
Reizēm te palasot no vienas puses dažas komentētājas tik pareizas, bet kad palasa viņu komentārus, tad tur tā pareizība pazūd. Nu kā mūsu Lienei it kā pret visiem laipna un sauc sevi par inteleģentu, bet kad jālamājs uz foruma komentētājam, tad tādi vārdi nāk ārā. Reizēm jau tiešām te tādas galējības aiziet. Nevajag man stāstīt, ka es tikai anonīmi dzīvē jau tā nav. Nu kaut ka man neticas, ka var nospēlēt tādu teātri. Reizēm te aizmirst, kas ir konstruktīva kritika. Gan jau teikt te ir klaču forums un, tad drīkst. Jā protams, bet nu klačoties un kritizēt ar jāmāk.brunettte @ 09.03.2025 22:09pričom tur Aija? Viņa viņu pavedināja, pati uzvilka sev virsū? Vecim galva uz pleciem, ļoti labi pats apzinājās, ko dara. Bet nu mani nebeigs pārsteigt sievietes, kuras kā suņi var noriet citu sievieti par viņas izskatu, kurš priekš mūsdienām kā par brīnumu nav sašpricēts no uzacīm līdz zodam. Aija priekš sava vecuma izskatās pat ļoti labi.
akul12 @ 10.03.2025 09:29
Nekur neteicu, ka nabaga vīrietīši ?
Bet ja neprecētā iedod kurvīti, tad vīrietis var savu enerģiju novirzīt pastmarku kolekcionēšanai.
nu bet gredzens taču pirkstā! Un salīdzinoši nesen bija vīrs storijos…Boybye @ 10.03.2025 12:02Nu ko? Simona K tad beidzot izšķīrusies tomēr? Profils atvērts un thirst trap bildes. Un nevienas pašas ar vīru ?
Džinga @ 10.03.2025 12:11
Tas vīrietis ir pakaļa jau tāpēc vien, ka iet kādai uzplītes, kamēr ir precējies. Dabū vai nedabū kurvīti, tas vairs neko nemaina.
Ja esi attiecībās un instagramā sūti meitenēm dik pics, tu neesi mazāks lohs tikai tāpēc, ka neviena neatbild. ;)
nav, nav, bet tādas mīlināšanās kā kādreiz arī nav. Droši vien saprata, ka neviens cits tādu dzīvesveidu viņai nenodrošinās (aukle 24h, tusiņi, dārgi restorāni, drēbes utt.utt.) un samierinājās..Boybye @ 10.03.2025 12:02Nu ko? Simona K tad beidzot izšķīrusies tomēr? Profils atvērts un thirst trap bildes. Un nevienas pašas ar vīru ?
Ainulai @ 10.03.2025 11:57A kur Salcēviča pazudusi? Kaut kā dīvaini, jau nedēļu neviena storija. Atkal aizbraukusi pie tā sava turka?
Pilgrim @ 10.03.2025 08:45Jā, bet Aija IR sašpricēta un sen ar silikoniem ???
Otiiilija @ 10.03.2025 15:58Es vienkārši nevaru to tupo Punculi, izliek kaut kādas low-key perversas dejas, kur apakšbikses pamanāmi kratās – kājstarpē un pakaļa izspiedusies. Un, ja kāda uzdrošinās nesist plaukstas sajūsmā un pasaka, ka neredz ar ko lepoties, tad uzreiz sākas – “jūsu vīriešiem nav paveicies” un “jūs esat tādas frigidas”. Omg, var jau kratīt pakaļu tajās mērkaķa dejās un visu laiku uzvesties kā pargribejusies kaķene, domājot, ka tas ir seksīgi, bet man apkārt ir augsta ranga vīrieši. Viņiem ir skaistas, elegantas un sabiedrībā sevi cienīgi pasniedzošas sievietes, kurām gultas dzīvē nav nekādu kompleksu. Sieviete, kas sevi cienīgi pasniedz, nav atkarīga no uzmanības pievēršanas ar ķermeni, lai apliecinātu savu pievilcību. Tas stulbenes izmisīga vēlme uzspiest savu ķermeni – tas ir vienkārši pazemojums sev un visām sievietēm, kas uzskata, ka viņu vērtība ir kas vairāk par šāda veida izrādīšanos. Nu vāks – jo lielāks ietvars, jo vairāk pelavu.