Zara vismaz Latvijā drausmīgs veikals nostrādāju tur divus mēnešus gadu atpakaļ ārpus katras kritikas, kārtīgi neapmāca, noliktavā nekārtība, alga šausmīgi zema. Krekls viss ar tonālo? Ok - var likt zālē, tad jau labāk Shein pasūtītOtiiilija @ 23.02.2025 21:32Zara un Reserved ir tas pats fast fashion trash kas domāts ātram patēriņam nopērc panēsā pāris reizes un izmet Domāt ka Zara ir kaut kā kvalitatīvāka ir tikai mārketinga triks Audumi abiem ir gandrīz identiski pilns ar sintētiku un lēto kokvilnu Šūšanas kvalitāte arī diezgan bēdīga bieži vien Zara pat ir sliktāka jo mēģina izskatīties premium bet beigās tas pats plastmasas gabals kas pēc pāris mazgāšanām zaudē formu un krāsu
Un par stilistiem vispār nav ko runāt ja kāds stilists iet Reserved vai Zara un tēlo eksperta līmeņa modes guru Īsts stilists zin ka visslbāk strādāt ar brendiem kur kvalitāte un piegrieztnes tiešām ir līmenī middle markets no videja gala kaut piemēram COS Massimo Dutti Sandro ba&sh Ne jau gudri dirsās par lēto galu Cilvēki kas algo stilistus pat neiepērkas fast fashion veikaliem viņi veido garderobi kas kalpo gadiem nevis vienai sezonai
Tas ka Zara ir labāka par Reserved ir tīrs bullshits abas ir vienā līmenī tikai viena ir veiksmīgāk iestāstījusi ka ir premium
Lupinlups @ 25.02.2025 22:11zinām zinām, ka Tu esi Anete, bet neesi Anete, Tev ārkārtīgi besī Beitika un Salceviča. Kas Tev tauki trigere ?
elamana @ 26.02.2025 00:02Zara vismaz Latvijā drausmīgs veikals nostrādāju tur divus mēnešus gadu atpakaļ ārpus katras kritikas, kārtīgi neapmāca, noliktavā nekārtība, alga šausmīgi zema. Krekls viss ar tonālo? Ok - var likt zālē, tad jau labāk Shein pasūtīt
kitijaarmazok @ 25.02.2025 22:45
Kā tas reel vispār var kaut ko pierādīt, ja viena šķēle ir mitrāka par otru pirms ielikšanas? Kā arī mati un maize noteikti nav viens un tas pats. ??
selestine @ 25.02.2025 11:36tak tie,kas seko atkal anetei zin,ka vina to nedara notievesanas del,bet lai uzlabotu veselibas raditajus..ko vispar visi var nemties ar tam tievesanam,tas tak nav galvenais dzive,bet gan veseliba..
un cik saprotu lielaka dala jus te esat jaunas,pagaidat savus 50 un tad redzesiet cik viegli bus tievet....kad bus gan hormonu problemas,gan visadas veselibas problemas,gan menopauzes tuvosanas,citam ari ir jau 50 gados menopauze....ticat man,tad vairs nebus svarigi cik kg,bet lai butu veseliba
Kate9 @ 25.02.2025 14:19
Skaistaka???????????? man liekas,ka putnu buedekliss uz slotas uzmaukts
Kirbis32 @ 26.02.2025 11:23Kas ta vecajai Bimdrei,sts palate kks pozitīvs???skatos ģimene burkā ,nevar saprast.?
tas reel ir tāds bulšits. Samitrini maizi ar jebko, kaut vai ūdeni un ieliec tosterī - viņa nepiedegs, jo - slapja! Šis ir sens trends no TikTok dziļumiem kas neparāda heat protection korekti. Daudzas dāmas kādreiz šo rādīja ar čeku papīru, bet loğika tur ir nulle - salīdzina sausu papīru ar mitru, tas arī viss.Happyminka @ 25.02.2025 18:33Jaunais Lindas Cloudberry reels un man ausis asiņo no viņas angļu valodas
mokabezpiena @ 26.02.2025 14:14Paskatieties tiktokā @withralfs. Evija Fogele pat savu vīru pārvērtusi par pilates princess. ?
Ainulai @ 25.02.2025 16:39
Aizej nokaunies. Ja tu viņai sekotu, gan jau ka būtu pamanījusi, ka viņa netievē. Vēl pirms pāris dienām bija storijos, ka uztura izmaiņas ir saistībā ar veselību nevis vēlmi nomest svaru. Un man neliekas, ka viņai kaut kas būtu jānomet. Es arī gribētu tik labi izskatīties pēc 50.
Tonya @ 26.02.2025 14:41
Un jau atkal, wtf?! :D Kas par taisno, steriotipisko domāšanu? Vīrietis, kas nodarbojas ar pilatēm ir princese jo? Pilates pat ir ieteicamas vīriešiem, it īpaši paralēli citiem sporta veidiem / gym, palīdz ar locītavu elastību, noturību, stāju utt.
Dzintriņa @ 26.02.2025 19:00
Ļoti sveša izskatās.