IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 265
Reģ: 12.02.2025
krmmm @ 19.02.2025 11:49

Iveta gan arī pati teica, ka grib saglābt laulību. Vnk katram no viņiem tam ir cita motivācija/piegājiens. Viņai svarīga ir ģimene, bet viņam kkādas bērnišķīgas fantāzijas, nevis patiesa vēlme mainīties. Tā vismaz izskatās

Neiet kopā te Ivetas vēlme saglabāt ģimeni pēc tā, kā vairākkārt uzsvēra, ka Armands viņu nelaiž vaļā, ka nemīlot viņu, ko paziņoja raidījuma sākumā, ka vairākkārt ir teikusi, ka šķirsies utt. Nu nav tas normāli. Un paši jau arī atzinās, ka tas ko rāda soctīklos ne tuvu neesot tā kā ir ikdienā un mājās. Izskatās, ka Iveta to ģimenes saglabāšanu uzsver, lai nesāpinātu vīru, jo tikko izlīdis no smagas depresijas. Bet varēja nolasīt, ka abi grib kaut ko citu, nevis to, kas ir. Armands savu izsapņoto sievieti, daudz seksa. Viņa vīrieti, kurš nepērk lupatas. Pilnīgi atšķirīgi. Īstenībā apbrīnojami, būt kopā kopš 15 gadiem. Tur jau sen vairs nekādas mīlestības nav, pieradums. Pat cieņa izklausās, ka pazudusi kaut kur, ja var nedēļām nerunāt. Bet lai jau cenšas. Ja visa dzīve sastāv no cenšanās, tur var prātā sajukt. Tas nav veselīgi. Kādā brīdī var sabrukt arī pati Iveta. Nevar cilvēks mūžīgi būt stiprs, tas viss kaut kur krājas. Un skumji, ka te sievietei ir jābūt tai stiprajai, kamēr vīrs grib to un šito. Karoči, viņu dzīve, bet intervijas pēcgrša nav ok. Pamācoša, kā nedarīt.
19.02.2025 12:14 |

Reitings 14269
Reģ: 06.07.2022
Nu es arī pavilkos un noskatījos, lai gan šis pāris man nekad nav interesējis, nesekoju. Ko lai saka - divi pasaules, uzskatāms piemērs, cik vīrieši un sieviete ir atšķirīgas būtnes. Šie vēl ir saglabājuši saskares punktus, tas ir labi. Lielisks arī piemērs, kā cilvēki pārvar krīzes, samierinās viens ar otru. Ilūzijas te ir zaudētas. Tīri no emocionālās veselības sieviete šeit atrodas daudz labākā situācijā nekā vīrietis - šis ir tas keiss, kad, ja sieva tomēr izdomātu šķirties un aiziet, Simsons sabruktu Timmas garā. Ja šīs krīzes laikā sieva, piemēram, pa īstam iemīlētos kādā vīrietī (pieļauju, ka tas jau ir noticis, tikai novadīts ģimenes saglābšanas dēļ), viņa pa jaunam uzplauktu. Bet viņa izvēlas pildīt doto laulības solījumu. Tas nav ne labi, ne slikti.
Kontekstuāli - kad Rīgas Dome katru gadu sumina Zelta kāzu pārus, tur ir pilna zāle ar pāriem. Visi izvilkuši viens otru. Jautājums tikai, kādā kvalitātē tā laulība bijusi... Ciešot sakostiem zobiem vai tomēr tiešām mīlot. Bet savu 50 gadu stāžu sagaidījuši...
Vēl dziļākā slānī - pirms 200 gadiem vīrieša vidējais dzīves ilgums bija 49 gadi. Tagad mēs visi dzīvojam daudz ilgāk, pateicoties labklājībai un medicīnai. Tik garām dzīvēm ar vienu mīlestību, vienu laulāto vnk ir "pa īsu". Tāpēc cilvēkam mūža laikā var būt vairākas mīlestības, vairāki Īstie cilvēki. Protams, lielā prasme ir iemīlēties atkal un atkal vienā un tajā pašā cilvēkā, bet lielākoties tas nav iespējams - Simsoni, man liekas, tieši šobrīd iet tam cauri.
Un vēl var būt, ka Iveta savu Armandu ir vnk pāraugusi. Viņš palicis puišelī.
19.02.2025 12:34 |

Patīk
Reitings 25636
Reģ: 27.01.2021
Līva Goba next didra, aizbrauca uz Šrilanku, nekas nepatīk. mīļā, tad vai nu vajag papētīt par valsti, uz kuru brauc, vai arī sēdi mājās un ēd " no peper" ēdienu
19.02.2025 12:37 |

Reitings 1510
Reģ: 05.12.2021
EmilijaArm @ 19.02.2025 12:34
Nu es arī pavilkos un noskatījos, lai gan šis pāris man nekad nav interesējis, nesekoju. Ko lai saka - divi pasaules, uzskatāms piemērs, cik vīrieši un sieviete ir atšķirīgas būtnes. Šie vēl ir saglabājuši saskares punktus, tas ir labi. Lielisks arī piemērs, kā cilvēki pārvar krīzes, samierinās viens ar otru. Ilūzijas te ir zaudētas. Tīri no emocionālās veselības sieviete šeit atrodas daudz labākā situācijā nekā vīrietis - šis ir tas keiss, kad, ja sieva tomēr izdomātu šķirties un aiziet, Simsons sabruktu Timmas garā. Ja šīs krīzes laikā sieva, piemēram, pa īstam iemīlētos kādā vīrietī (pieļauju, ka tas jau ir noticis, tikai novadīts ģimenes saglābšanas dēļ), viņa pa jaunam uzplauktu. Bet viņa izvēlas pildīt doto laulības solījumu. Tas nav ne labi, ne slikti.
Kontekstuāli - kad Rīgas Dome katru gadu sumina Zelta kāzu pārus, tur ir pilna zāle ar pāriem. Visi izvilkuši viens otru. Jautājums tikai, kādā kvalitātē tā laulība bijusi... Ciešot sakostiem zobiem vai tomēr tiešām mīlot. Bet savu 50 gadu stāžu sagaidījuši...
Vēl dziļākā slānī - pirms 200 gadiem vīrieša vidējais dzīves ilgums bija 49 gadi. Tagad mēs visi dzīvojam daudz ilgāk, pateicoties labklājībai un medicīnai. Tik garām dzīvēm ar vienu mīlestību, vienu laulāto vnk ir "pa īsu". Tāpēc cilvēkam mūža laikā var būt vairākas mīlestības, vairāki Īstie cilvēki. Protams, lielā prasme ir iemīlēties atkal un atkal vienā un tajā pašā cilvēkā, bet lielākoties tas nav iespējams - Simsoni, man liekas, tieši šobrīd iet tam cauri.
Un vēl var būt, ka Iveta savu Armandu ir vnk pāraugusi. Viņš palicis puišelī.

Piekrītu.
Vēl, kas man šķiet ir būtiski - kad ir jebkādas nopietnas saslimšanas (kā mentālas, tā fiziskas), cilvēks automātiski kļūst ļoti egoistisks, jo sāpes ļoti sašaurina cilvēka skatījumu, kas vienkārši tā ir un nav ne labi, ne slikti. Attiecīgi, Iveta varētu būt ļoti pārgurusi pēc šiem gadiem, un tas patiesībā nav, ka viņa viņu vairs nemīl, bet vnk nogurums savukārt viņai liek koncentrēties uz sevi
19.02.2025 12:53 |

Reitings 14269
Reģ: 06.07.2022
Liizha1 @ 19.02.2025 12:53

Piekrītu.
Vēl, kas man šķiet ir būtiski - kad ir jebkādas nopietnas saslimšanas (kā mentālas, tā fiziskas), cilvēks automātiski kļūst ļoti egoistisks, jo sāpes ļoti sašaurina cilvēka skatījumu, kas vienkārši tā ir un nav ne labi, ne slikti. Attiecīgi, Iveta varētu būt ļoti pārgurusi pēc šiem gadiem, un tas patiesībā nav, ka viņa viņu vairs nemīl, bet vnk nogurums savukārt viņai liek koncentrēties uz sevi

Jā.
19.02.2025 13:39 |

Reitings 365
Reģ: 07.12.2024
Gobzems izbļaustījies, ka visiem jātinas prom no Latvijas, jo viņš, lūk, tur 4000 km jūtoties droši. Aha, pie zelta siles netika, aizbrauca kā tāds kauna traips, jūtas droši. Cik viņš tomēr ir "lupatīgs" vīrietis.
19.02.2025 13:47 |

Reitings 512
Reģ: 16.11.2023
Armands ir tāds liels puika veca vīra ādā. Dincis, Pacis, Odris, vecene, dibens, šmotkas. Atstāj nenobrieduša cilvēka iespaidu. Un es saprotu, ka ir grūti, ja stiprais plecs, vīrietis, iekrīt depresijā. Viņa iskatās morāli un fiziski nogurusi no tām attiecībām
19.02.2025 13:48 |

Reitings 365
Reģ: 07.12.2024
Palmumāja2 @ 19.02.2025 13:48
Armands ir tāds liels puika veca vīra ādā. Dincis, Pacis, Odris, vecene, dibens, šmotkas. Atstāj nenobrieduša cilvēka iespaidu. Un es saprotu, ka ir grūti, ja stiprais plecs, vīrietis, iekrīt depresijā. Viņa iskatās morāli un fiziski nogurusi no tām attiecībām

Es domāju, ka jebkurš no mums būtu noguris. Nav viegli būt blakus cilvēkam, kam ir reāla depresija. Patiesībā tas ir gandrīz tāpat kā kopjams slimnieks mājās. Tikai viņš neslimo fiziski, bet garīgi. Un tas reizēm ir daudz grūtāk.
19.02.2025 13:53 |

Reitings 495
Reģ: 01.01.2024
Nu taču saintriģējāt mani, skatos uz viņiem šobrīd. Ivetu dzīvē pazinu personīgi, fantastiska, gudra sieviete. Tas, ko es redzu, ka Ivetai vajag nobriedušāku vīrieti blakus.
19.02.2025 13:57 |

Reitings 524
Reģ: 18.08.2022

Piekrītu.

Precīzi. To psihologu studijās māca.
19.02.2025 14:10 |

Reitings 32718
Reģ: 06.11.2022
Villanelle @ 17.02.2025 22:30
Man Laura Vizla joprojām patīk, bet pēdējā laikā no viņas nāk iedomīgs vibe. Daudzi teiks, ka tā ir bijis vienmēr, bet es to tā kādreiz nesajutu.
Man arī liekas, ka nav ko žēlot viņu. Draudzenes un bagātus vīriešus izskatās viņai nav problēmas atrast. Un viņa bija likusi storiyā, ka šis bijis ļoti exciting gads par ko varbūt kaut kad pastāstīs vairāk. Interesanti kas var būt vairāk exciting par laiku kopā ar KP :D

Kāpēc tev liekas, ka būt kopā ar Porziņģi ir nenormāli aizraujoši? Viņš noteikti ir labs džeks un viņam ir daudz naudas, bet vismaz manās acīs tas nevienu nepadara par interesantāko cilvēku universā.
19.02.2025 14:13 |

Reitings 265

Piekrītu.

Tikai, spriežot pēc intervijas, Armands neļauj viņai koncentrēties uz sevi. Visur, viņš, viņš, es, es. Iveta ir kā iesprostota mentālajā bedrē. Vēl kas. Ja cilvēku mīl, jā, palīdz, bez variantiem. Bet te jau izskatās, ka sava veida tāda kā manipulācija jau ar slimību, nelaišanu vaļā. Tik labi nolasījās tas, ja Armands laistu viņu vaļā, viņa aizietu. Viņa saprot un arī zina, ka nelaidīs. Kas cits viņai atliek? Cīnīties, saglābt, lai var maksimāli mierīgi dzīvot. Jo atdaloties, ir bailes, ka depresija atgriezīsies. Un viņam tas ir ērti, tā izskatās. Varbūt kļūdos, bet viņiem ir neveselīgas un toksiskas attiecības.
19.02.2025 14:16 |

Reitings 390
Reģ: 31.12.2022
lipsinluka @ 19.02.2025 11:20

Par to, ka mēģina salabot laulību pēc tā, kā Iveta pateikusi, ka nemīl viņu, ko minēja jau pašā sākumā, ir lielākā kļūda, ko var pāris darīt. Tas ir egosistiski no vīrieša puses. Paziņo visai Latvijai, ka Ivetu prom nelaidīšot, kur skaidri redzams, ka viņa šajā laulībā ir viņam mamma. Viņš paziņo, ka skatās uz savu iedomāto Ivetu, kāda viņa neesot, kādu gribētu. Ko tai nabaga sievietei mājās jāiztur? Un kā viņš aizsvilās, kad runāja, kā citi pārmetot, ka viņš ar citām it kā esot gulējis. Pilnībā mainījās domas par Armandu. Viņš jau pirms tam nepatika, viņa vaibs un viss izskatās liekulīgi un neīsti. tad tagad vēl vairāk. Iveta ir pelnījusi, ka arī viņa mīl. Ja viens grib salabot un otram vairs nav jūtas, tad kāda velna pēc to darīt? Bērnu dēļ? Meitenes jau tur pietiekami lielas un noteikti cieš arī no vecāku klusēšanas periodiem mājā. Šis vispār ir kaut kāds vājprāts. Cenšas saglabāt ģimeni bērnu dēļ, bet abi piekopj pasīvo agresiju viens pret otru, emocionālo vampīrismu, kas meitenēm nebūtu jāredz un jāmācās kā normālība.

Arī noskatījos. Manas 5 kapeikas: radās sajūta, ka Armands ir pilnīgs makaronu karinātājs un manipulators. Pārcentās šajā raidījumā sevi izrādīt sākot jau ar pušķa pasniegšanu Kristīnei, kur uzreiz nokomentēja, ka Ivetai jau tā ir ikdiena. Un tad visas tās pārspīlēti salkanās frāzes par taureņiem utt. Ivetas ķermeņa valoda savukārt rāda, ka viņa tam visam sen vairs netic. Jā, kaut kur viņai patīkami, ka viņu ceļ debesīs, bet viņa vairs netic viņam. Skaidrs, ka apakšā ir krāpšana un Ivetu tas ir baigi aizvainojis- viņš tagad cenšas izlīst no situācijas, viņa ietur distanci. Bet kopumā man liekas, ka viņa paliks tajās attiecībās. Nu, un pa vidu Virsnīte ar savu sāpi, kura arī laužas uz āru. Bet bija interesanti.
19.02.2025 14:19 |

Reitings 2480
Reģ: 10.09.2021
Saku klausities raidijumu. Nu nezinu, Iveta pati nesaprot ko velas. Nafig vina suta bildes ar caurumainam botam un tad brinas, ka tiek nopirktas? Vai suta bildi ar konkreto kleitas modeli vai botas, ko nevar atrast. Kapec tad nafig vina tadas lietas vinam saka vai suta bildes, ja negrib lai vinai noperk?
Nemil vinu, bet arkartigi greizsirdiga. Tur abiem problemas. Loti jocigi.
19.02.2025 14:28 |

Reitings 390
Reģ: 31.12.2022
Palmumāja2 @ 19.02.2025 13:48

Jā, par to veceni no vecākas klases dūrās ausīs… kāpēc nevar teikt “meitene”? Kā vispār savu sievu par veceni var saukt?? Tāds primitīvs viņš sava būtībā, lai kādu masku censtos uzlikt.
19.02.2025 14:30 |

Reitings 265
Valdet @ 19.02.2025 14:28
Saku klausities raidijumu. Nu nezinu, Iveta pati nesaprot ko velas. Nafig vina suta bildes ar caurumainam botam un tad brinas, ka tiek nopirktas? Vai suta bildi ar konkreto kleitas modeli vai botas, ko nevar atrast. Kapec tad nafig vina tadas lietas vinam saka vai suta bildes, ja negrib lai vinai noperk?
Nemil vinu, bet arkartigi greizsirdiga. Tur abiem problemas. Loti jocigi.

Par greizsirdību likās dīvaini. Viņa atbildēja, ka neesot greizsirdīga. Viņš, savukārt, ka šī līdz kaulam esot greizsirdīga. Nu nav tur ok. Viens otram elpot neļauj.
19.02.2025 14:49 |

Reitings 12156
Reģ: 28.08.2022
Interviju redzējusi neesmu, bet pēc šiem komentāriem esmu ieintriģēta un noskatīšos. Nekad neesmu ticējusi nu tik perfektam stāstam, manuprāt, tas ir mega retums tik ilgi kopā esot, būt patiesi laimīgiem.
Skaidrs, ka tur visādi sū.. apakšā.
Bet par Armandu runājot, es atceros, ka pirms kādiem nu vismaz 10 gadiem žurnālā Klubs bija temats par seksuālajām fantāzijām un tur bija īss viņa komentārs, kuru precīzi vairs neatceros, bet apmēram, ka “man ir daudzas seksuālās fantāzijas un priecājos, JA tās spēj realizēt mana sieva”, kur no konteksta varētu nolasīt, ka pārējās tad kāda cita palīdz piepildīt vai kā? 😀 Un kopš tā laika neticu tai viņu pasakai it īpaši, nenoliedzu, ka cilvēks var tā justies, bet, ja patiešām ciena sievu, nu neteiks ko tādu publiski.
19.02.2025 15:17 |

Reitings 6833
Reģ: 20.08.2021
Darja no Human design var pievienoties sarunām forumā, tieši tāds ir viņas pēdējā ieraksta vaibs par Ivetu! Fascinē, ka neviens neprasa viedokli un viņa kaut ko analizē 🤣 Un Zeltiņai arī gribas paklačoties!
Dāmas nekautrējas, nāk pie dievietēm😆
P.S. neredzu, ka Ivetai būtu saistošs Darjas materiāls.
19.02.2025 15:47 |

Reitings 356
Reģ: 03.11.2019
Standby @ 19.02.2025 08:54
Neteikšu,ka ar odziņu, bet dabiska un ļoti čakla izskatās Madara Kivkucāne. Strādā īstu darbu, paralēli ar savu ēdināšanas biznesu ņemās, plus bērns, skaisu māju uzbūvēja, vada raidījumu, izskatās arī labi. Tiešām ļoti patīkama sieviete! Gribētu tikpat daudz enerģijas.
Un kur to Virsnītes interviju var noskatīties?
izskatās jauka, smaidīga un vidèjam latvietiem saprotama dàma :)
Manà skatíjumá tur ípašas odziņas nav. Bet tad jādefinē kā katrs to saprot.
Man pašai atī īsti nenāk prātā kāda ar īpašu odziņu, bet ja jau ir savākti variāki k sekotāji, tad jau katrai influenceri kaut káda odziña. Pat Beitikai! :D
19.02.2025 15:52 |

Reitings 265
McSara @ 19.02.2025 15:47
Darja no Human design var pievienoties sarunām forumā, tieši tāds ir viņas pēdējā ieraksta vaibs par Ivetu! Fascinē, ka neviens neprasa viedokli un viņa kaut ko analizē ? Un Zeltiņai arī gribas paklačoties!
Dāmas nekautrējas, nāk pie dievietēm?
P.S. neredzu, ka Ivetai būtu saistošs Darjas materiāls.

Tur tā Darja kaut ko bišķiņ pārvērtē. Simsonu attiecības sevi ir izsmēlušas. Kā pārim, ar savstarpēju cieņu. Ja Armands ir daudz pa kreisi laidis Ivetai, ja tā ir taisnība, tad ja Iveta paliek kopā dēļ ģimenes un dēļ tagadējām viņa mentālajām problēmām, tad tā Iveta ir totāli iedzīta stūrī un viņa haoss nav attaisnojums kašķiem utt. Bet šis tiešām ir pārītis, no kura neņemt piemēru, vai arī ņemt, kā nedarīt.
19.02.2025 16:16 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits