krmmm @ 19.02.2025 11:49
Iveta gan arī pati teica, ka grib saglābt laulību. Vnk katram no viņiem tam ir cita motivācija/piegājiens. Viņai svarīga ir ģimene, bet viņam kkādas bērnišķīgas fantāzijas, nevis patiesa vēlme mainīties. Tā vismaz izskatās
EmilijaArm @ 19.02.2025 12:34Nu es arī pavilkos un noskatījos, lai gan šis pāris man nekad nav interesējis, nesekoju. Ko lai saka - divi pasaules, uzskatāms piemērs, cik vīrieši un sieviete ir atšķirīgas būtnes. Šie vēl ir saglabājuši saskares punktus, tas ir labi. Lielisks arī piemērs, kā cilvēki pārvar krīzes, samierinās viens ar otru. Ilūzijas te ir zaudētas. Tīri no emocionālās veselības sieviete šeit atrodas daudz labākā situācijā nekā vīrietis - šis ir tas keiss, kad, ja sieva tomēr izdomātu šķirties un aiziet, Simsons sabruktu Timmas garā. Ja šīs krīzes laikā sieva, piemēram, pa īstam iemīlētos kādā vīrietī (pieļauju, ka tas jau ir noticis, tikai novadīts ģimenes saglābšanas dēļ), viņa pa jaunam uzplauktu. Bet viņa izvēlas pildīt doto laulības solījumu. Tas nav ne labi, ne slikti.
Kontekstuāli - kad Rīgas Dome katru gadu sumina Zelta kāzu pārus, tur ir pilna zāle ar pāriem. Visi izvilkuši viens otru. Jautājums tikai, kādā kvalitātē tā laulība bijusi... Ciešot sakostiem zobiem vai tomēr tiešām mīlot. Bet savu 50 gadu stāžu sagaidījuši...
Vēl dziļākā slānī - pirms 200 gadiem vīrieša vidējais dzīves ilgums bija 49 gadi. Tagad mēs visi dzīvojam daudz ilgāk, pateicoties labklājībai un medicīnai. Tik garām dzīvēm ar vienu mīlestību, vienu laulāto vnk ir "pa īsu". Tāpēc cilvēkam mūža laikā var būt vairākas mīlestības, vairāki Īstie cilvēki. Protams, lielā prasme ir iemīlēties atkal un atkal vienā un tajā pašā cilvēkā, bet lielākoties tas nav iespējams - Simsoni, man liekas, tieši šobrīd iet tam cauri.
Un vēl var būt, ka Iveta savu Armandu ir vnk pāraugusi. Viņš palicis puišelī.
Liizha1 @ 19.02.2025 12:53
Piekrītu.
Vēl, kas man šķiet ir būtiski - kad ir jebkādas nopietnas saslimšanas (kā mentālas, tā fiziskas), cilvēks automātiski kļūst ļoti egoistisks, jo sāpes ļoti sašaurina cilvēka skatījumu, kas vienkārši tā ir un nav ne labi, ne slikti. Attiecīgi, Iveta varētu būt ļoti pārgurusi pēc šiem gadiem, un tas patiesībā nav, ka viņa viņu vairs nemīl, bet vnk nogurums savukārt viņai liek koncentrēties uz sevi
Palmumāja2 @ 19.02.2025 13:48Armands ir tāds liels puika veca vīra ādā. Dincis, Pacis, Odris, vecene, dibens, šmotkas. Atstāj nenobrieduša cilvēka iespaidu. Un es saprotu, ka ir grūti, ja stiprais plecs, vīrietis, iekrīt depresijā. Viņa iskatās morāli un fiziski nogurusi no tām attiecībām
Piekrītu.
Vēl, kas man šķiet ir būtiski - kad ir jebkādas nopietnas saslimšanas (kā mentālas, tā fiziskas), cilvēks automātiski kļūst ļoti egoistisks, jo sāpes ļoti sašaurina cilvēka skatījumu, kas vienkārši tā ir un nav ne labi, ne slikti. Attiecīgi, Iveta varētu būt ļoti pārgurusi pēc šiem gadiem, un tas patiesībā nav, ka viņa viņu vairs nemīl, bet vnk nogurums savukārt viņai liek koncentrēties uz sevi
Villanelle @ 17.02.2025 22:30Man Laura Vizla joprojām patīk, bet pēdējā laikā no viņas nāk iedomīgs vibe. Daudzi teiks, ka tā ir bijis vienmēr, bet es to tā kādreiz nesajutu.
Man arī liekas, ka nav ko žēlot viņu. Draudzenes un bagātus vīriešus izskatās viņai nav problēmas atrast. Un viņa bija likusi storiyā, ka šis bijis ļoti exciting gads par ko varbūt kaut kad pastāstīs vairāk. Interesanti kas var būt vairāk exciting par laiku kopā ar KP :D
Piekrītu.
lipsinluka @ 19.02.2025 11:20
Par to, ka mēģina salabot laulību pēc tā, kā Iveta pateikusi, ka nemīl viņu, ko minēja jau pašā sākumā, ir lielākā kļūda, ko var pāris darīt. Tas ir egosistiski no vīrieša puses. Paziņo visai Latvijai, ka Ivetu prom nelaidīšot, kur skaidri redzams, ka viņa šajā laulībā ir viņam mamma. Viņš paziņo, ka skatās uz savu iedomāto Ivetu, kāda viņa neesot, kādu gribētu. Ko tai nabaga sievietei mājās jāiztur? Un kā viņš aizsvilās, kad runāja, kā citi pārmetot, ka viņš ar citām it kā esot gulējis. Pilnībā mainījās domas par Armandu. Viņš jau pirms tam nepatika, viņa vaibs un viss izskatās liekulīgi un neīsti. tad tagad vēl vairāk. Iveta ir pelnījusi, ka arī viņa mīl. Ja viens grib salabot un otram vairs nav jūtas, tad kāda velna pēc to darīt? Bērnu dēļ? Meitenes jau tur pietiekami lielas un noteikti cieš arī no vecāku klusēšanas periodiem mājā. Šis vispār ir kaut kāds vājprāts. Cenšas saglabāt ģimeni bērnu dēļ, bet abi piekopj pasīvo agresiju viens pret otru, emocionālo vampīrismu, kas meitenēm nebūtu jāredz un jāmācās kā normālība.
Palmumāja2 @ 19.02.2025 13:48Armands ir tāds liels puika veca vīra ādā. Dincis, Pacis, Odris, vecene, dibens, šmotkas. Atstāj nenobrieduša cilvēka iespaidu. Un es saprotu, ka ir grūti, ja stiprais plecs, vīrietis, iekrīt depresijā. Viņa iskatās morāli un fiziski nogurusi no tām attiecībām
Valdet @ 19.02.2025 14:28Saku klausities raidijumu. Nu nezinu, Iveta pati nesaprot ko velas. Nafig vina suta bildes ar caurumainam botam un tad brinas, ka tiek nopirktas? Vai suta bildi ar konkreto kleitas modeli vai botas, ko nevar atrast. Kapec tad nafig vina tadas lietas vinam saka vai suta bildes, ja negrib lai vinai noperk?
Nemil vinu, bet arkartigi greizsirdiga. Tur abiem problemas. Loti jocigi.
izskatās jauka, smaidīga un vidèjam latvietiem saprotama dàma :)Standby @ 19.02.2025 08:54Neteikšu,ka ar odziņu, bet dabiska un ļoti čakla izskatās Madara Kivkucāne. Strādā īstu darbu, paralēli ar savu ēdināšanas biznesu ņemās, plus bērns, skaisu māju uzbūvēja, vada raidījumu, izskatās arī labi. Tiešām ļoti patīkama sieviete! Gribētu tikpat daudz enerģijas.
Un kur to Virsnītes interviju var noskatīties?
McSara @ 19.02.2025 15:47Darja no Human design var pievienoties sarunām forumā, tieši tāds ir viņas pēdējā ieraksta vaibs par Ivetu! Fascinē, ka neviens neprasa viedokli un viņa kaut ko analizē ? Un Zeltiņai arī gribas paklačoties!
Dāmas nekautrējas, nāk pie dievietēm?
P.S. neredzu, ka Ivetai būtu saistošs Darjas materiāls.