law7 @ 14.02.2025 15:25Kas ir Lasmanis un kas ir Kellija?
iekopē, kas tur? Es threads nelietoju, bet tagad liekas, ka tur labi cepieni ik pa laikam 😀TeaPot @ 14.02.2025 17:03nez, vai tas, par ko viņa tagad Threads cepjas, saistīts ar to, ka lasa forumu? ?
viņa vnm bijusi slimīgi kārna un vizuāli daudz vecāka par saviem gadiem.Lanalv @ 14.02.2025 18:42Signe Meirāne jaunākajā reels arī biedējoši tieva!
viņš mēģina kameru aizklāt ar roku?GlorijaGrevcova @ 14.02.2025 21:35Apskatieties uz Fiļa seju Jeļas storijos. Šis ir tuvu eksplozijai.
A kur var apskatīties tavu "ah..uennno seju? un augumu :))))))))). hahhah aitas. ieliec bildi :))))Kate9 @ 27.01.2025 08:30tak visas “modeles” tadas ir❤️
Sānu dzive pat atpazīt nevar , Diemzel, Jalinsku vismaz var.
Jūlija Kalnciema kvartalaa ar draudzenēm bijam un redzējām TI VENSKELI. Nu Dieva zīmes … uz gadiem 50? Es nezinu cik vinai ir, varbut jau ari ir tie 50..
Visa ada brundzeltena, pie kakla un padusēm jau ka sievietēm gados sacerveleta, sejiņa protams uzburbusi-viss kaa nākas, bet rokas nodod vecumu , ‘mums , sievietēm…
benno @ 15.02.2025 03:04A kur var apskatīties tavu "ah..uennno seju? un augumu :))))))))). hahhah aitas. ieliec bildi :))))
divas.abelesamareto @ 14.02.2025 22:26iekopē, kas tur? Es threads nelietoju, bet tagad liekas, ka tur labi cepieni ik pa laikam ?
tas pēdējais ir tavs teksts, vai ne? Jo viņa vidusskolā bija īpaši riebīga, tagad maigā kroņture citāmTeaPot @ 15.02.2025 12:28divas.abeles
1d
Es vienmēr esmu bijusi tā, kura sludina sieviešu draudzību svētumu.Bet kaut kā pēdējā gada laikā es aizvien vairāk ieraugu to,cik sievietes var būt ļaunas, riebīgas un naida pilnas pret citām sievietēm.Es nesaprotu, ko es daru ar saviem mammu ciemiem un kādā ilūzijā es dzīvoju,veidojot sieviešu retrītus, pasākumus, podkāstu, domājot, ka mēs te visas viena otrai "pieturam kroni".Ja realitātē lielākā daļa sieviešu vienkārši nav tajā apziņas līmenī,kur ir nevis konkurence,bet līdzās pastāvēšana.?
Labāk būtu pastāstījusi, kā vidusskolā citām sievietēm kroni pieturēt palīdzēja, bet nu tas īsti neatbilst cēlās sieviešu aizstāves un mammu ciema organizētājas tēlam :D
jā, to viņa pati par sevi toč nerakstītu 😂😂amareto @ 15.02.2025 12:52tas pēdējais ir tavs teksts, vai ne? Jo viņa vidusskolā bija īpaši riebīga, tagad maigā kroņture citām
Aureksi @ 14.02.2025 17:39Ar ko nodarbojas Vizlas ex draudzene Estere un viņas draugs? Tāds pats jautājums par Peineriem. Neticu, ka var tādas summas izdot par ceļojumiem un privāto lidmašīnu. Apartamenti kur apmetušies, maksā aptuveni 10 000 dolāru par nakti. Vai vienkārši parazitē uz Porziņģa rēķina?
lipsinluka @ 14.02.2025 12:51
Nuja, visas vīnogu šķirnes ir Santas Zāmueles izvēlētas, izlolotas. Atcerējos vienu senāku faktu, kur Kristjinka nodirsa, kāda esot Santa, mau...a, laidusi pa kreisi vīram, nezinot bērna tēvu un citus murgojumus. Tagad tusē ar Ķimeni, gandrīz labākās druškas. Un Ķimene ir līdzīga, bet tas normāli. Tātad normāla sieviete. Tikai sāpīte bija, ka O bijusī bija ar apgriezieniem un stipri daudz interesantāka kā personība.
BURUNDUKS iignais @ 15.02.2025 01:19viņš mēģina kameru aizklāt ar roku?
Kirbis32 @ 15.02.2025 16:53Kādreiz aiztāvēju Dangbergsoni.
Bet Spānija man atvēra acis un parādīja kāda egoiste un parazīts viņa patiesībā ir.
Un noteikti ar Edgaru manipulē caur mietām tā ka šis nesaprot. Neticu viņu mīlestībai,jo nu paciest un gulēt Edžulim tikai ar šo veceni-nav panesams.
Viņai viss smalki izplānots par labu sev.
Pandoras dāvana arī hitri izkļančīta prastā veidā,Kristīnei skrienot garām grāmatu veikalam??aha ,mhm. Kāds prieks saņemt no sava veča sev pašai noskatītu dāvanu,kur paliek vecis?
Kā arī parazitē uz savu meitu rēķina! Domāju viņa jau izplānojusi,ka dzīvos tālāk meitu apgādībā,kad meitas būs izaugušas un atradušas tieši tādu pašu ģimenes modeli-krancīti Edžuli.?
Spāņu valodu izskatās tikai meitas mācās,bet neko nedarītāja Kristīne nespēj pat to iemācīties un sameklēt kādu darbiņu pašizaugsmei.
Jo reāli kas Būs Kristīne Dangbergsone bez sava vīra,kad šis sagaidīs ,kad meitas izaugs un sapratīs visu,lai varētu notīties pie kādas pufīgākas booty. Un kas viņa būs bez savām meitām,tad kad viņas aizies katra savu ceļu un Adrijai jau nu būs pohuy par mamā,tada pati kā māte,par Patrīciju gan var padomāt,varētu nest uzpuri uz savu dzīvi dēļ savas neaatīstītās tupās mātes,kura jau noveco un Zaras kleitas,apģērbs izkatās krimināli stulbi.
Krizdole @ 15.02.2025 17:37
Tev vienkārši skauž viņas Valentīndienas kniebiens viesnīcā ar skaistu skatu ??