Aizspogulia @ 12.02.2025 00:24
Neviena jau nav teikusi, ka viņi šķīrušies. Tik to, ka nav tā kā sākumā bija.
Bet man jau liekas, ka Santa Oļegu salauza un viņš nav ticis viņai pāri. Varbūt pat ne tieši Santai, bet vispār sievietēm, kā sugai. Ka Jelinska ir ilgstoš plāksteris. Sievieti blakus vajag? Vajag. Kādu kas rūpējas par bērniem- vajag. Kādu ar ko ceļot kopā- vajag. Un tā tālāk. Rekur viņai muiža, lai darbojas. Tas kā dārgs hobijs- sieviete. Kā arī, nedomāju ka viņš vispār skaita naudu līdzi ko viņa tērē un cik tērē. Galvenais, lai ir blakus un liek mieru.
Un jā- laikā kad viņi šķīrās ar Santu un pirms šķiršanās es diezgan bieži O satiku, viņš bija sagrauts pēc tam. Protams, mums nebija personiskas un tuvas attiecības. Bet no malas tas jau bija redzams, ka tas tik viegli nepāries
Rora @ 12.02.2025 00:27
Skaita, skaita. O vienmēr skaita, cik un ko viņš tērē. Viņš galīgi nav muļķis.
Aizspogulia @ 12.02.2025 00:40
Protams, ka viņš nav muļķis, bet.. viņš skaita savādāk. Kā jau viņi visi tur augšā. Tā ir maksa par Kristīnes uzturēšanu, lai viņa ir blakus. Ir tak redzams, ka atsevišķi viņa neko dārgu no viņa nedabū. Var teikt tikai tik, lai izdzīvotu blakus miljonāram.
Man vīrs medībās iet kopā ar to galu no kura ir Oļegs un ar Oļegu. Tur tās sarunas ir savādākas pie galda par naudu. Tu pirms pirksi vīnu pa 300€ padomāsi, jeb viss ticamāk nepirksi. Viņš padomās vai viņam patiks vīna gads, naudai tur ir sekundāra nozīme
Ainulai @ 11.02.2025 22:32Šausmas, izskatās, ka Jana Medova iet Kurusovas ceļu ar to savu Ozempiku. Tur no formām nekas vairs nav palicis, plakana kā dēle . Tā ir tagad tāda mode, ja? Iespējami tievāka un plakanāka? Vienkārši dzerot ozempiku un nevingrojot tas laikam labs piemērs, kas notiek ar augumu.
Standby @ 12.02.2025 08:29
Tak viņa rakstīja,ka lietoja to divus mēnešus tikai. Tā notiktu arī tad, ja tikai neēstu. Tā notiek,ja nevingro un viss, tam ar ozempicu nav nekāda sakara. Ticu,ka pieslēgs sportu un viss būs labi.
Rora @ 12.02.2025 00:25
Esmu sastapusi abus - atsevišķi. O ir "privātīpašnieciks". Kā jau tas pieklājas vīrietim no tāda "plauktiņa" kāds ir viņš. Savā ziņā Santa viņam bija vairāk piemērota, jo arī bija sieviete ar "olām". Kristīne ir vienkārši... meitenīte, kurai patīk komforts. Bet O nekad necietīs to, ko viņa tagad dara. Tas ir tikai laika jautājums.
jaaaa takš ieliec saldo postu, ka būs bēbis, un dzīvo ar savām sadarbībām tālāk.Saulespukes @ 12.02.2025 10:31Marta Ābele tik ļoti slēpj, ka ir stāvoklī, visādi leņķi, lācis priekšā, tad šalle, šādi paņēmieni liekas vēl uzkrītošāki kā vienkārši neslēpt, ka ir stāvoklī.
Ariete @ 12.02.2025 10:55Man vienīgajai tie Maijas Rozītes storiji no gym liekas cringe? ? 2 blondīnes, striķu sporta tērps, dibeni. Kaut kas no XXX ?
Jelinska jau patiesībā Fiļa līmenim ir lēts hobijs. Vecs plāksteris, kas nelīp nost. Oļegam ir intelekts, Krisķinkai ir pupi. Var jau būt, ka Oļegam sāp iepriekšējā laulība, tādēļ viņš apzināti ir kopā ar kādu, kas var būt un var arī nebūt, diezgan vienalga.Aizspogulia @ 12.02.2025 00:24
Neviena jau nav teikusi, ka viņi šķīrušies. Tik to, ka nav tā kā sākumā bija.
Bet man jau liekas, ka Santa Oļegu salauza un viņš nav ticis viņai pāri. Varbūt pat ne tieši Santai, bet vispār sievietēm, kā sugai. Ka Jelinska ir ilgstoš plāksteris. Sievieti blakus vajag? Vajag. Kādu kas rūpējas par bērniem- vajag. Kādu ar ko ceļot kopā- vajag. Un tā tālāk. Rekur viņai muiža, lai darbojas. Tas kā dārgs hobijs- sieviete. Kā arī, nedomāju ka viņš vispār skaita naudu līdzi ko viņa tērē un cik tērē. Galvenais, lai ir blakus un liek mieru.
Un jā- laikā kad viņi šķīrās ar Santu un pirms šķiršanās es diezgan bieži O satiku, viņš bija sagrauts pēc tam. Protams, mums nebija personiskas un tuvas attiecības. Bet no malas tas jau bija redzams, ka tas tik viegli nepāries
Rora @ 12.02.2025 00:23
Baidos, ka sen jau IR salaidusi ??
tas vai arī pieņēmusies svarā. jebkurā gadījumā neviens neliek paziņot to knapi 4 nedēļās kā Goba izdarīja, bet ir tik daudz veidu, kā tiešām noslēpt, nevis "slēpt" tik uzkrītoši 😅 neeksistē vairs bildes virs vidukļa?Saulespukes @ 12.02.2025 10:31Marta Ābele tik ļoti slēpj, ka ir stāvoklī, visādi leņķi, lācis priekšā, tad šalle, šādi paņēmieni liekas vēl uzkrītošāki kā vienkārši neslēpt, ka ir stāvoklī.
Kārena @ 12.02.2025 11:27Jelinska jau patiesībā Fiļa līmenim ir lēts hobijs. Vecs plāksteris, kas nelīp nost. Oļegam ir intelekts, Krisķinkai ir pupi. Var jau būt, ka Oļegam sāp iepriekšējā laulība, tādēļ viņš apzināti ir kopā ar kādu, kas var būt un var arī nebūt, diezgan vienalga.
Lētāk taču tādu Kristīni uzturēt, nevis pirkt katru reizi dārgu m..lipsinluka @ 12.02.2025 11:37
Ja tā taisnība, ka ir jau salaidusi ar to pavāru, tad O noteikti zina arī to. Nav iespējams to nezināt. Viņa ne uz pusi nav tik izveicīga, kā viņai liekas. Pat caur instagramu cauri spīd spēlītes. O noteikti visur ir acis, ausis. Kāpēc piever pagaidām, gan jau ir kāds iemesls, ja tā tiešām ir taisnība. Varbūt pats arī pa kreisi ir salaidis kopābūšanas laikā?
Tak viņa rakstīja,ka lietoja to divus mēnešus tikai. Tā notiktu arī tad, ja tikai neēstu. Tā notiek,ja nevingro un viss, tam ar ozempicu nav nekāda sakara. Ticu,ka pieslēgs sportu un viss būs labi.