es jau vispār domāju ka beta savāca auditoriju un tgd tik sēž sava maksas platformā un par YouTubi galīgi nospļauties 😂 galvenais bija dabūt kas skatās, paradit apmēram kko YouTube un tad iet uz patreonuuuGoodForYou @ 15.01.2021 00:30Ko jūs domājat par Alises Mičules jauno biznesu, kaut kādi izaicinājumi par maksu? Maksa ir neliela, bet šķiet, kas tie par izaicinājumiem, viņai taču nav ne izglītība, ne kursi, ne vēl kas, stāstīs internetā pieejamo informāciju? Turklāt viņa sāk kļūt vēl jocīgāka ar tām dejām, bet OK, pagaidām mazāk jocīgi nekā tā otra viņas draudzene. Man visas tās dejas un runas par kosmosu izskatās tādas, ka viņas salietojas zāli vai kaut ko tāda veida.
Tāpat nesaprotu patreon Alisei un Beātei beidz. Atzīšos, ka dažus video yt skatījos no viņām, bet tagad viņas principā tikai patreon sēž, vismaz Beāte. Bet tur jau bija vienkāršas sarunas! Tās jau nav kaut kādas lekcijas, par kurām būtu vērts maksāt. Nesaprotu, ko domā tie cilvēki, kas par ko tādu maksā? Vai ir tik ļoti interesanti tur?
Silla @ 15.01.2021 22:07es jau vispār domāju ka beta savāca auditoriju un tgd tik sēž sava maksas platformā un par YouTubi galīgi nospļauties ? galvenais bija dabūt kas skatās, paradit apmēram kko YouTube un tad iet uz patreonuuu
Aureksi @ 16.01.2021 11:46Nedomāju, ka Vizla ir ar Porziņģi, jo ņemot vērā to, cik populārs ir Porziņģis, tad sen jau būtu "pieķerti".
Torņakalnā, man šķiet.Alīna F @ 16.01.2021 13:10S.Timma izskatās, ka dzīvo tālu no Rīgas centra.
core @ 16.01.2021 12:08https://failiem.lv/u/7fgr4pjrs
Nav labi ar tām lūpām. It īpaši kad viņa visu laiku speciāli viņas gora uz āru, kas vienmēr krīt acīs
core @ 16.01.2021 16:06Nu viņa pati tāda nekāda, bet bērni glīti. Tā kā nezinu iemeslu, kāpēc nefotografēt
Grenarda @ 16.01.2021 16:53Gan pašā Dzenē, gan bērnos nav nekā īpaša. Man viņi šķiet par parastiem random cilvēkiem izskata ziņā. Ir arī skistāki un interesantāki cilvēki