nezinu kāpēc kādam tas būtu jāvēlas. Vairāk kārtējais apliecinājums, ka saldie teksti un bildītes neiet kopā ar reālo dzīvi.Nierakmens @ 26.01.2025 12:56
Gan jau, ka daudzas to vēlas, bet nedomāju, ka tā ir ?
brunettte @ 24.01.2025 08:31Par 1k Kambalas neies sevi pazemot, stabili vairāk.
Nastja32 @ 26.01.2025 17:12Andžai būtu drusku jāpiedomā, kādos rakursos viņa sevi liek. Daudzas tā izskatītos, ja nepiedomātu. Nu, nevar sevi filmēt ar plāniem, izstieptiem, slapjiem matiem, ziliem riņķiem. Kurā reklāmā tas nostrādā? Vēl bieži drausmīgs manikīrs un tie treniņtērpi tikai paspilgtina kolhoznieces izskatu.
Nu varbūt ar gadiem kaut kas tomēr ir pamainījies.queen2820 @ 26.01.2025 18:31Nu pirms pāris gadiem magone arī teica ka tūkstotis sanākot, ar to arī dzīvojot un Olga jau bija teikusi ka tā kā tāda kabatas nauda viņai , tas jau nav vienīgais peļņas avots. Būsim reāli , varbūt Kaspars savos zieda laikos baigi daudz pelnīja , nu neizskatās ka šobrīd viņš baigais miljonārs būtu .
Inelle @ 26.01.2025 18:44
Cik ilgi viņa tos plānis matus nēsās garus? Saprastu, būtu biezi mati.
un tad ir LV, kas, manuprāt, cenšas atgūt KP. Tāpēc arī KP gan jau vairs neseko LV, Sookie gan jau aizliedza. Vasarā bija Grieķijā vienlaicīgi, tagad NY.kniepadata @ 23.01.2025 08:55Porziņģa draudzenei storiji atkal kopā ar Esteri. Tā Estere vispār necenšās.. visur izskatās kā skolotāja vai slaucēja. Saprotams, ka katram figūra un seja nevar būt desmitniekā, bet var taču arī sievišķīgi un sensuāli saģērbties, nevis pļūtenēs un slaucēju kleitās. Ņemot vērā, ka draudzējas ar Sūkiju un viņas draudzenēm, tad ļoti krīt acīs viņas neatbilstība tam līmenim.
queen2820 @ 26.01.2025 18:31Nu pirms pāris gadiem magone arī teica ka tūkstotis sanākot, ar to arī dzīvojot un Olga jau bija teikusi ka tā kā tāda kabatas nauda viņai , tas jau nav vienīgais peļņas avots. Būsim reāli , varbūt Kaspars savos zieda laikos baigi daudz pelnīja , nu neizskatās ka šobrīd viņš baigais miljonārs būtu .
Kate9 @ 26.01.2025 10:52
Nevelos krunkas..
Nav nevienas kruncinas man!
Visas , Kas bijusas ir izlidzinatas un man loti patik??esmu apmierinaata un ko man dirsh kaut kadas duras- galigi Vienalga!
o, vispar pamaniju, ka Jelai seja ari uzburbusi pedeja wedding story :D ka doma!? No kaa? Alko Vai fillers!?GlorijaGrevcova @ 26.01.2025 21:44
Protams, izburbusi mērkaķa pakaļa labāk nekā krunkas ???
Kate9 @ 26.01.2025 21:47o, vispar pamaniju, ka Jelai seja ari uzburbusi pedeja wedding story :D ka doma!? No kaa? Alko Vai fillers!?
sivenssivenamdraugs @ 26.01.2025 22:41
Kāda viņai būs seja pēc gadiem pieciem, ja tagad kā balons piepūsta izskatās? Bože, vai nu pāršpricēta, vai alko tūska, vai neveiksmīgs kadrs tuvplānā, bet skats reāli biedējošs. Cerams, ka tikai neveiksmīgs tuvplāna kadrs un dzīvē viss labi. Sabijos pat.
tā ir viņas parastā seja. Viņai vienmēr ir filtru filtri, tāpēc tik nepierasti izskatās.Kate9 @ 26.01.2025 21:47o, vispar pamaniju, ka Jelai seja ari uzburbusi pedeja wedding story :D ka doma!? No kaa? Alko Vai fillers!?
Jā tā viņa izskatās reāli. Tā ir dzīvā seja. Ne leņķis, ne gaisma, ne instagram filtrs. Tas pats ar Sanu Ošu. Ticat man, futbola laukuma tribīnēs dzīvē Jūs viņu uzreiz neatpazītuBURUNDUKS iignais @ 26.01.2025 23:27tā ir viņas parastā seja. Viņai vienmēr ir filtru filtri, tāpēc tik nepierasti izskatās.
jap, viss būs rīt 😃😃😃Mc.Queen @ 26.01.2025 14:08Sen jau rakstīju, ka no Spīķes lien ārā tāds nepatīkams vaibs pēdējā laikā.
Agrāk likās jauks, gaišs cilvēks, bet tik bieži drāmas, apvainošanās, ka neabonē viņas kanālu un tas “es jums rīt pastāstīšu” un tā arī nekad nepastāsta.
Sana arī dzīvē ir uzburbusi, diemžēl 🤷♀️Happyminka @ 27.01.2025 07:45Jā tā viņa izskatās reāli. Tā ir dzīvā seja. Ne leņķis, ne gaisma, ne instagram filtrs. Tas pats ar Sanu Ošu. Ticat man, futbola laukuma tribīnēs dzīvē Jūs viņu uzreiz neatpazītu
tak visas “modeles” tadas ir❤️Mi mi @ 27.01.2025 07:49Sana arī dzīvē ir uzburbusi, diemžēl ?♀️