jā, diezgan briesmīgi izskatās 🙈Lanalv @ 20.01.2025 22:46Un Kurusovas jaunākais Reels- man šķiet viņa ir vel tievāka kā agrāk. Un kā tik tievam cilvēkam ir tik daudz enerģijas treniņos?
ļoti briesmīgi 😬Lanalv @ 20.01.2025 22:46Un Kurusovas jaunākais Reels- man šķiet viņa ir vel tievāka kā agrāk. Un kā tik tievam cilvēkam ir tik daudz enerģijas treniņos?
kur var atrast tagad tās Gobzema pārdomas? instagram neatrodu ne zem vecā, ne jaunā vārda 🤔Chikatello @ 22.01.2025 07:40Gobzis iesmirdejis par Zandu Paegliti blogeri. Kas ar vinju, isti nesapratu.
Vispar neko daudz nezinu par vinu. Tada jauka daama izskataas.
TeaPot @ 22.01.2025 10:45kur var atrast tagad tās Gobzema pārdomas? instagram neatrodu ne zem vecā, ne jaunā vārda ?
Drausmīgi, kājas kā skeletam 😟Lanalv @ 20.01.2025 22:46Un Kurusovas jaunākais Reels- man šķiet viņa ir vel tievāka kā agrāk. Un kā tik tievam cilvēkam ir tik daudz enerģijas treniņos?
Thesame @ 22.01.2025 16:58Kā sauca to vienu sievieti, kas tapa par influenceri pirms dažiem gadiem un tā laikam īsti to popularitāti neguva? Atceros, ka viņai pašai bija brūni mati līdz pleciem un meitiņa šķiet blonda ar zilām acīm un, ja pareizi atceros, tad meitiņai bija kaut kādas veselības problēmas?
Thesame @ 22.01.2025 16:58Kā sauca to vienu sievieti, kas tapa par influenceri pirms dažiem gadiem un tā laikam īsti to popularitāti neguva? Atceros, ka viņai pašai bija brūni mati līdz pleciem un meitiņa šķiet blonda ar zilām acīm un, ja pareizi atceros, tad meitiņai bija kaut kādas veselības problēmas?
Lanalv @ 20.01.2025 22:46Un Kurusovas jaunākais Reels- man šķiet viņa ir vel tievāka kā agrāk. Un kā tik tievam cilvēkam ir tik daudz enerģijas treniņos?
sinddyy @ 22.01.2025 17:32
Atceros kuru tu domā, bet vārdu gan vairs neatceros.
Jums neliekas, ka vispār Instamammu un Influenceru ēra sāk pierimt? Tās populārās Instamammas, kuras agrāk bija populāras tagad vairs nešķiet aktuālas, bet par svaigajām interesēties nav pat vēlmes.
Krizdole @ 22.01.2025 22:46Interesanti tomēr ar tiem Danenbergsoniem - te dzīvoja 2-3 istabu dzīvoklītī, kur dārgākais, šķiet, bija balkona nesenā iekārtošana, tad pa galvu pa kaklu aiznesas uz Spāniju, kur Kristīne neko nedara un Edgars kaut ko, nezin ko un nu jau lūko dzīvošanai jaunceltni ar baseinu. Tiem, kuri plāno pārvākties uz Spāniju, tiešām der viņiem piesekot un iedvesmoties, kā nesen vienā diskusijā tika ieteikts, patiešām īsts veiksmes stāsts dzīvei ārpus LV
kniepadata @ 23.01.2025 08:55Porziņģa draudzenei storiji atkal kopā ar Esteri. Tā Estere vispār necenšās.. visur izskatās kā skolotāja vai slaucēja. Saprotams, ka katram figūra un seja nevar būt desmitniekā, bet var taču arī sievišķīgi un sensuāli saģērbties, nevis pļūtenēs un slaucēju kleitās. Ņemot vērā, ka draudzējas ar Sūkiju un viņas draudzenēm, tad ļoti krīt acīs viņas neatbilstība tam līmenim.
Tās mājas ar baseinu parasti atrodas jaunuzceltos betona geto. Un ne visiem ir mērķis dzīvot Spānijā, man tepat labi, Rīgā. Ir savs dzīvoklis centrā, ir stabils darbs, kāpēc lai es brauktu uz kkādu Spāniju, kur pie tam pilns ar krieviem? Un ko tie laimes meklētāji darīs, kad nauda beigsies?Krizdole @ 22.01.2025 22:46Interesanti tomēr ar tiem Danenbergsoniem - te dzīvoja 2-3 istabu dzīvoklītī, kur dārgākais, šķiet, bija balkona nesenā iekārtošana, tad pa galvu pa kaklu aiznesas uz Spāniju, kur Kristīne neko nedara un Edgars kaut ko, nezin ko un nu jau lūko dzīvošanai jaunceltni ar baseinu. Tiem, kuri plāno pārvākties uz Spāniju, tiešām der viņiem piesekot un iedvesmoties, kā nesen vienā diskusijā tika ieteikts, patiešām īsts veiksmes stāsts dzīvei ārpus LV
Un Rīgā nav pilns ar krieviem? 😁Pilgrim @ 23.01.2025 09:25Tās mājas ar baseinu parasti atrodas jaunuzceltos betona geto. Un ne visiem ir mērķis dzīvot Spānijā, man tepat labi, Rīgā. Ir savs dzīvoklis centrā, ir stabils darbs, kāpēc lai es brauktu uz kkādu Spāniju, kur pie tam pilns ar krieviem? Un ko tie laimes meklētāji darīs, kad nauda beigsies?
Krizdole @ 22.01.2025 22:46Interesanti tomēr ar tiem Danenbergsoniem - te dzīvoja 2-3 istabu dzīvoklītī, kur dārgākais, šķiet, bija balkona nesenā iekārtošana, tad pa galvu pa kaklu aiznesas uz Spāniju, kur Kristīne neko nedara un Edgars kaut ko, nezin ko un nu jau lūko dzīvošanai jaunceltni ar baseinu. Tiem, kuri plāno pārvākties uz Spāniju, tiešām der viņiem piesekot un iedvesmoties, kā nesen vienā diskusijā tika ieteikts, patiešām īsts veiksmes stāsts dzīvei ārpus LV