MartaElza @ 04.01.2025 20:34O, Paula Zālīte būs atkal mamma.
lienjux111 @ 04.01.2025 08:51
Viņš vienmēr bijis uz slavu tendēts. Jau visas tās kāzas ar Janu bija slavas dēļ. Pati Jana jau sen to teica. Vispār visa tā publiskā šķiršanās liekas tik duma. Un vēl tas, ka viņi taču tikai nesen izšķīrušies, beigās vēl saies kopā pēc šitā cirka
Mc.Queen @ 05.01.2025 11:45Es arī nācu prasīt par ko runā Spīķe.
Kādreiz vispār viņa patika, likās mīļa. Bet pēdējā laikā tāda drāmas karaliene, ka pat drāmām jātaisa maksas kanāls.
Abām ar Andžu vienāds vaibs.
Zanemuahh @ 05.01.2025 12:06
Esmu viņas maksas kanālā un tur nav neviena drāma, viņa dalās ļoti personīgās lietās par ģimeni un to, kas notika pirms jaunā gada. Kā arī par savu produkciju. Bet aiz cieņas, nestāstīšu, kas tur ir, jo pēc tā ko pastāstīja, cienu šo cilvēku vēl vairāk. Neticami, kam iet cauri...
Dovana @ 04.01.2025 12:39Tieši tā, es ar diviem vīriem pēc šķiršanās vēl drusku padzīvoju kopā.
minkalinka @ 05.01.2025 12:57Kblaua prasa pēc darba,jo esot parādi,kredīti un citi pienākumi, nedēļas laikā esot vajadzīga konkrėta summa. Bet tik dīvaini,ka dienu vai divas atpakaļ ēda sushi. Par pēdējo naudu? M? Tik dīvaini!
Varava @ 05.01.2025 14:37Resna Bārbija ir galīgus aptrakusi, kops bērns? Nu jau threadā brauc visiem virsu, kas darba dienās nelasa čiekurus Saulkrastu pludmalē un negrib veidot draudzēšanos ar vinas bernu.
Viņai taču bija savs biznesiņš skaistumkopšanā, nu ka var sita jumts nobraukt , ka vispār neko apkārt sīkajam neker. Pat ēst pati vispār negatavojot, bet mamma, pie kuras dzīvo. Attīstot bernu tikai.
Sorry, tok dusma parāva
law7 @ 05.01.2025 16:39https://www.la.lv/pirceja-identiskus-produktus-iegadajusies-maxima-un-depo-veikalos-daziem-produktiem-cena-atskiras-pat-par-4-eiro-vislielako-atskiribu-ieveroju-piena-produktiem
Depo reklāmai piesaistījis šo Helēnu?