Yourbestie @ 27.12.2024 19:18Livily jau ari alibaba projekts. Dažas nedēļas atpakaļ , tiktok profils (žurkas latvijā) ielika par viņu tiktoku. Iepērk pa 1€, pārdod 40€. Uzskatu, ka tas nav godīgi likt šadu cenu Ķīnas precei.
bet tā nav pircēju maldināšana, krāpšana?Kursadarbs @ 27.12.2024 21:56Jā, interesanti, piemēram, kā wingsactivewear varētu paskaidrot sava https://wingsactivewear.com/organiccottonloungewear/tproduct/351620809-256533322542-blossom-knitted-polo-sweater
pieaugošo vērtību , nonākšanai no Alibaba https://www.alibaba.com/product-detail/Ladies-Knit-Sweater-2024-Autumn-Winter_1601262559718.html?spm=a2700.picsearch.normal_offer.d_image.292b5f93U4KOMi līdz Tukumam, tad ar Made In Latvia leiblu ceļojot pie Latvijas klienta. ?
Kursadarbs @ 27.12.2024 21:24Nē, nedomāju, ka Latvijā vairs ir tik atīstīta un ieientersēta pētnieciskā žurnālistika patreiz. Vairs nav 90-tie un Delfi vai Tvnet pa 1 eiro abonēšanas maksu te nečakarēsies, nesapņo, lūdzu, viņiem diezgan vienalga, viņi labprātāk paņems pa 700 eiro reklāmrakstam par to kā konkrētais influeceres Alibaba produkts izārstēs akni vai padaris laimīgāku. Vai nozags info no ši foruma...Kura influecera aizstāvībā esi ieradusies?
sidzha @ 28.12.2024 00:46Mākoņtēvu un Kikī domāju, ka nezin jaunākie, kas dzimuši pēc 2000.g. patiesībā sabiedrībā agrāk šie vārdi izteica ļoti daudz. Noteikti arī pēc 2000.g. neko daudz neizsaka Andris Šķēle un Tautas partija un Kikī, ko man liekas ļoti ienesa tautās Savādi gan, kad uzrunāja pa virsu humoriskos tekstiņus no Saeimas videoierakstiem. Šlesera afēras salīdzinot ar Mākoņtēvu ir tādas smilšu pilis. Digitālgeita, Vēja parki, atkritumu apsaimniekošana utt.
viņš tak nav muļķis un KJ arī tik chill visos storijos pēc šī. Pat ja kaut kas bijis - Oļegs pieklusinājis ar naudu un nevar pārmest šo gājienu :D arī senāk solīja ka nu tik būs par to un par šo un čušš.leldinjaaa @ 28.12.2024 11:25Gobzems galīgi neinteresants - iesāka par Jelinsku, Evu Bērziņu, par Valmieras pedofīlu utt. un viss pieklusa.. vai nu nav faktu vai vienkārši ieripoja naudiņš kontā. ?
Hyrte @ 28.12.2024 11:28
Starp citu, kad biju maza, es biju samīlējusies Andrī Šķēlē! ?? Visas meitenes fanoja par dziedātājiem, aktieriem, bet es par Šķēli. ?
NuVaiZinies @ 28.12.2024 14:06Vispār aiz vien ir daudz neatbildētu jautājumu - kāpēc Santa izšķīrās ar Pīlēnu? Kāpēc Signe Meirāne vairs nav ar savu vīru? Viņi nesen atjaunoja zverestu. Vairs neseko viens otram un xmas postā bija pateicība vai kaut kas tml par mātēm kas izcīna tiesības par saviem bērniem utt. Tie bija sapņu pāri :(
Life goals - piektdienas naktī, 28.12.2024 02:29 labot gramatiku forumā😬amnēzija @ 28.12.2024 02:29
"PaŠreiz".
Acīmredzot neintersē - jo pārliecinošāk influenceris stāsta par savu biznesa ideju un smago ceļu no idejas ( lasi - meklēšanas Alibaba), līdz produkta radīšanai un pārdošanai internetveikalā, jo vairāk sekotāji tic. Lielākā daļa influenceru, kas ir kategorijā -" īpaša talanta nav, izņemot sevis eksponēšana 365. pozās gadā", bāž batonus ausīs un acīs. Lielus.Vārdotāja @ 28.12.2024 01:15bet tā nav pircēju maldināšana, krāpšana?
Tak izcelsme ir jāuzrāda, ka nopirkts tur un tur… vai arī LV nevienam tas neinteresē?
Didrihsones lēto lupatu tirgus ir lielisks pierādījums, cik daudz lētticigi un ar lētu gaumi ir cilvēki Latvijā. Viņa ir pioniere šim te centrāltirgus lētajam galam, ka nonācis internetveikalos. Sākums ir izglītības trūkums un Tv "slavenību" šovu cilvēku notrulināšana. Stulbu masu ir vieglāk kontrolēt un tāds ir rezultāts. Influenceru Ķīnas biznesa pamatā ir nekaunība un jo vairāk pērk, jo lielāks azarts iepirkt lētākas lietas un melot pārliecinošāk.Lienuška @ 27.12.2024 23:43
Man patīk tur tie komentāri. Ka autors neko nesaprot no biznesa, nesaprot kā veidojas cena, cik daudz darba ieguldīts, viss maksā, blablabla. Vispār bieži lasu tādus komentārus. Nē, es varbūt tieši saprotu no biznesa, bet kapēc man jāmaksā 40€ par to, ka esi lašara un neproti veidot biznesu tā, lai varētu to Ķīnas mēslu pārdot pa 5€? Tā jau nav mana vaina, ka Latvijā visapkārt ir wanna be biznesmenes bez izglitības.
leldinjaaa @ 28.12.2024 11:25Gobzems galīgi neinteresants - iesāka par Jelinsku, Evu Bērziņu, par Valmieras pedofīlu utt. un viss pieklusa.. vai nu nav faktu vai vienkārši ieripoja naudiņš kontā. ?
NuVaiZinies @ 28.12.2024 14:06Vispār aiz vien ir daudz neatbildētu jautājumu - kāpēc Santa izšķīrās ar Pīlēnu? Kāpēc Signe Meirāne vairs nav ar savu vīru? Viņi nesen atjaunoja zverestu. Vairs neseko viens otram un xmas postā bija pateicība vai kaut kas tml par mātēm kas izcīna tiesības par saviem bērniem utt. Tie bija sapņu pāri :(
Kursadarbs @ 27.12.2024 21:56Jā, interesanti, piemēram, kā wingsactivewear varētu paskaidrot sava https://wingsactivewear.com/organiccottonloungewear/tproduct/351620809-256533322542-blossom-knitted-polo-sweater
pieaugošo vērtību , nonākšanai no Alibaba https://www.alibaba.com/product-detail/Ladies-Knit-Sweater-2024-Autumn-Winter_1601262559718.html?spm=a2700.picsearch.normal_offer.d_image.292b5f93U4KOMi līdz Tukumam, tad ar Made In Latvia leiblu ceļojot pie Latvijas klienta. ?
Nu kamēr atnāk no brīnumzemes. Vispār intersanti pavērot, kā dažas no šīm biznesmenēm streso, kad Ķinas sūtījumi kavējās, jo ja ražotu Latvijā, nebūtu stresiņa, bet arī biznesiņš būtu grūtāks. Izķer baigi ātri :Pelnrukšķīte @ 28.12.2024 15:48
Ja kas, tad viņai arī ir pre order. Un var nākties gaidīt aptuveni 2 nedēļas.
Ainulai @ 28.12.2024 08:48Tas ir tik smieklīgi, kad Salceviča liek storijos to R. Tipa nopērk pati sev smaržas un rozes, “paldies R”. Kam viņa ko cenšas pierādīt? “Skatieties, skatieties, man arī ir vecis, viņu sauc R”. Ja tur kaut kas tiešām būtu, jau sen būtu atrādījusi to savu R. Mazliet atgādina misteru Bīnu, kurš pats sev kartiņas uz Ziemassvētkiem sūtīja.