IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 253
Reģ: 13.02.2024
Skaarletaa @ 18.12.2024 01:37
Tu to saki tā itkā šajā brīdī viņa vecāki ir vainīgi par to ko izdarija. Tas tik un tā ir viņu bērns, lai vai kāds bija , un lai vai cik stipri bija sastrīdējušies. Nu nav viņi miljonāri, un jārīkojās ir ātri. Ei nu paprasi bankā kredītu dēla atvešanai. Lai vai cik darbība kādam likās stulba, bet nu pilnīgs fuj tev. Bildēs var redzēt ka viņš iegājis kaut kādā “Apeļsin” hostelī daudzstāvenē, tur noteikti iet tie kam ir nauda.

Repatriācija un biļetes pašai maximums ap 5 tk apgrozīsies kopā. Parasts patēriņa kredīts. Chanel somiņa vairāk maksā, kādas ir ne viena vien gan Annuškai, gan pirmajai sievai. Tām pajautāja? Komandas biedru/bijušos cīņu biedru kokaīna un alko pārtiji x reizes vairāk izmaksā, tiem pajautāja? Bet, protams, tupākā sabiedrības aitu daļa sametīs no saviem jau plānajiem maciņiem, kad blakus mirst vēžinieki un pensionāri grabina kapeikas maizei un komunālajiem.
P.S. tai, kura te iepīkstējās, ka tik nu manā ğimenē tā negadoties, tad informēšu, ja kāds no manas ğimenes pametīs zīdaini, uzdzīvos ar mauku, izpļenckās tūkstošus un tad izdomās kārties/lekt, jo mauka telefonu nepacēla, tad tādu turpat arī varēs aprakt. Jauku dienu, tukšie smadzeņpodi.
18.12.2024 09:17 |

Reitings 22
Reģ: 08.01.2024
Jāņa māsa ielikusi postu IG, tad jau manliekas palidzētāju ir daudz.
18.12.2024 09:19 |

Reitings 36
Reģ: 21.11.2024
Jāņa māsa raksta, ka juridisku un finansiālu palīdzību piedāvājam gan dažādas iestādes un organizācijas , gan Saņa, gan arī Annas komanda . Tas labi , ka palīdzēja , protams, šajā situācijā, manuprāt , cilvēcīgi būtu ja Anna personīgi sazinātos ar viņa ģimeni un palīdzētu un atvainotos , jo lai arī viņa lēmums ,tomēr sabiedrības un cilvēku viņam apkārt ietekme bija milzīga … arī šejienes meitenēm , kas vēl mēnesi atpakaļ iesmēja par to, ka Jānim karma , ka Sedokova viņu pameta un , ka viss nāk atpakaļ … domājat viņš neredzēja komentārus ko cilvēki viņam rakstīja ig un gan jau privāti arī , protams,ka redzēja un tas arī bija sāpīgi . Tāpēc lūdzu cilvēki , padomājāt , ko sākat un novēlat , jo mēs visi esam tikai cilvēki un pat visstiprākos un vīrišķīgākos cilvēkus var salauzt . Un labi pat ja tas ir viņa lēmums un viņam tagad ir viegli, bet apkārt paliek ar šo pēcgaršu tik daudz draugi un ģimene …. Cerams, ka Jānis ir atradis šobrīd sev mieru pēc kā viņa sirds tiecās un ir labāka vietā …
18.12.2024 09:54 |

Reitings 2076
Reģ: 03.11.2023
Ariete @ 18.12.2024 08:33
‼️ Normāla sieviete nemaz nesāktu pīties ar precētu vīrieti kam ir zīdainis un nepieļautu tādu iespējamību‼️Un Aņka ir vecāka un pieredzējusi. Nevajadzēja pieļaut iespēju ielaisties ar jaunu, traku puiku.

Jaunajam, trakajam puikam bija 30. Jūs dažas neesat prātā jukušas mazliet? Sieviete ragana un nabaga vīrietītis, nu come on. Pats uztaisīja bērnu, pats pameta un aizgāja pie bārbijas.
Okei, nav labi tagad sliktu par viņu runāt, bet es nesaprotu, kā var vainot visà visus citus, tikai ne pašu.
18.12.2024 10:16 |

10 gadi
Reitings 270
Reģ: 01.08.2012
Ja tas ko Gobzems pļūta savā story ir taisnība, ka JT bija dzīvokļi maskavā un viss pārakstits uz sedakovu, nuuu… smalki aptina džeku ap pirkstu. Lenca, lika iemīlēties, vazāja šurpu, turpu - esam kopā, neesam kopā. Naivs vecis. Žēl. Mauka Aņka. Paldies es to pateicu.
18.12.2024 10:17 |

10 gadi
Reitings 3663
Reģ: 29.01.2009
Džinga @ 18.12.2024 10:16

Jaunajam, trakajam puikam bija 30. Jūs dažas neesat prātā jukušas mazliet? Sieviete ragana un nabaga vīrietītis, nu come on. Pats uztaisīja bērnu, pats pameta un aizgāja pie bārbijas.
Okei, nav labi tagad sliktu par viņu runāt, bet es nesaprotu, kā var vainot visà visus citus, tikai ne pašu.

Es jau rakstīju, ka dva sapoga para. Abi divi vienādi to situāciju uzkurināja.
Te redz viena pārmeta, ka Anna neesot dzimšanas dienā atsaukusies un tikusies ar Timmu. Tā nav viņas vaina, sievietei ir tiesības teikt nē!
Toties viņas vaina pilnīgi un noteikti ir tas, ka viņa vienā dienā teica nē, bet nākamajā jā. Vēl nesen bilde ar dievmetrīgajām rozēm pēc spēles un flirta pilnie teksti.
Ja arī viņa tagad saka, ka dzīve bija elle, sen jau vajadzēja kaut kādā veidā reaģēt, ka viņam ir mentālas problēmas, bet nē, viņa tikai lēja eļļu ugunī, un tā ir konkrēti Sedakovas vaina.
Tieši tas pats ir ar viņu attiecību sākumu, Timma vainīgs krāpšanā, laulības izjaukšanā, uzturlīdzekļu nemaksāšanā un dēla pamešanā. Sedakova vainīga pie tā, ka uzsāka attiecības ar precētu.
18.12.2024 10:25 |

Reitings 22
Reģ: 08.01.2024
angelis @ 18.12.2024 10:17
Ja tas ko Gobzems pļūta savā story ir taisnība, ka JT bija dzīvokļi maskavā un viss pārakstits uz sedakovu, nuuu… smalki aptina džeku ap pirkstu. Lenca, lika iemīlēties, vazāja šurpu, turpu - esam kopā, neesam kopā. Naivs vecis. Žēl. Mauka Aņka. Paldies es to pateicu.

Cilvēki ja sāktu darīt spiedienu uz Aņku,tad mož ģimenei atdotu,tas kas bijas Timmas..
bet tas ir apšaubāmi..
18.12.2024 10:33 |

Reitings 873
Reģ: 23.08.2016
Man vienmēr licies, ka šim stāstam ir pieburšanas vaibs. Kā pēc grāmatas- vīrietis aizskrien pa galvu pa kaklu, vairs nespēj ne domāt, ne strādāt. Un kā tāds nelaimīgs apmātais sievietei traucē, vairs nav vajadzīgs, nevar tikt vaļā. Tad paliek tikai alko, narkotikas un šausmīgs gals...
Manuprāt, tādas lietas rusņā ir ļoti izplatītas. Zināt taču klasiskos raganu stāstus par pilnmēnesi un menstruācijām...
18.12.2024 10:35 |

Reitings 30479
Reģ: 06.11.2022
Ariete @ 18.12.2024 08:10
Un savās dziesmās sauca Jānis par vislabākā cilvēku un solīja mīlēt līdz mūža beigām.
Fake dziesmas un fake vecene.

Un Jānis, protams, Sanai neko nebija solījis? Kāpēc tu viņu nelamā par feiku?
18.12.2024 10:38 |

Reitings 91
Reģ: 11.04.2020
GlorijaGrevcova @ 18.12.2024 09:17

Repatriācija un biļetes pašai maximums ap 5 tk apgrozīsies kopā. Parasts patēriņa kredīts. Chanel somiņa vairāk maksā, kādas ir ne viena vien gan Annuškai, gan pirmajai sievai. Tām pajautāja? Komandas biedru/bijušos cīņu biedru kokaīna un alko pārtiji x reizes vairāk izmaksā, tiem pajautāja? Bet, protams, tupākā sabiedrības aitu daļa sametīs no saviem jau plānajiem maciņiem, kad blakus mirst vēžinieki un pensionāri grabina kapeikas maizei un komunālajiem.
P.S. tai, kura te iepīkstējās, ka tik nu manā ğimenē tā negadoties, tad informēšu, ja kāds no manas ğimenes pametīs zīdaini, uzdzīvos ar mauku, izpļenckās tūkstošus un tad izdomās kārties/lekt, jo mauka telefonu nepacēla, tad tādu turpat arī varēs aprakt. Jauku dienu, tukšie smadzeņpodi.

Jums, acīmredzot, nav bērnu… te daudz runā par karmu. Tiešām ceru, ka Jūs tā nepiemeklēs.
Un ja Jums kādreiz būs bērni, kuri dzīves laikā pieņems nepareizos lēmumus, cerams, ka tomēr nepaliks mētājoties kaut kur kāpņu telpā.
18.12.2024 10:38 |

Reitings 30479
Reģ: 06.11.2022
Ariete @ 18.12.2024 04:21
Tiem kas šaubās par Aņkas toksiskumu - viņa pat pēc viņa nāves uzvedaz toksiski. Ar saviem storijiem.

Es teiktu, ka arī tavi komentāri ir toksiski.
18.12.2024 10:44 |

Reitings 74
Reģ: 10.06.2024
Man vienmēr licies, ka šim stāstam ir pieburšanas vaibs. Kā pēc grāmatas- vīrietis aizskrien pa galvu pa kaklu, vairs nespēj ne domāt, ne strādāt. Un kā tāds nelaimīgs apmātais sievietei traucē, vairs nav vajadzīgs, nevar tikt vaļā.

Ir šādas mīlestības. Pati esmu piedzīvojusi. Meitenes, ja esat laimīgās attiecībās, vai ir ģimene un pēkšņi dzīve piespēlē jums to īsto vienīgo, jūsu dvēseles radinieku, no kura jumts veras ciet un esat gatavas pamest visu viņa dēļ-BĒDZIET no šī cilvēka pa gabalu 😀
18.12.2024 10:50 |

Reitings 2669
Reģ: 11.10.2022
es saku,labak nemilet nevienu un dzivot vienai mierigi.Lai ka ari nebutu,bet lielakie stulbumi dzive notiek milestibas del.Nu vel ari naudas del.Varat man nepiekrist,bet ta ir.
Jauniba bija viens calis,kad izskiros,ar grieza venas un draudeja,ka daris galu.Izsaucu paris reizes vinam atros un vairs nekontaktejos.Un ta ari bija jadara Annai,bet vina leja tik ellu uguni,ta dodot vinam ceribas,ka bus atkal kopa.
bet ne pa velti vina pedeja laika staigaja ar miesassargu,tad laikam toc Timma galigi jau gaja sreija.
18.12.2024 10:59 |

Reitings 477
Reģ: 06.08.2024
GlorijaGrevcova @ 18.12.2024 09:17

Runā tā it kā būtu bijusi klāt, kad aplika cilpu ap kaklu? Visas spekulācijas. Vai kāds kādreiz uzzinās Jāņa stāstu?
Pirmais mantinieks pēc likuma ir Jāņa dēls, nevis māte.
Bet forši zināt, ka ir tādi cilvēki kā tu, kas savu miesīgo dēlu atstātu turpat, tikai tāpēc, ka šis pieļāvis dzīvē milzīgu kļūdu. Cerams, ka tev nav bērni.
18.12.2024 11:01 |

Reitings 2669
Reģ: 11.10.2022
un man liekas,ka Anna ari bija atkariga no Jana,no tam spelem augsa leja.Lai ar negribeja but kopa,pec naves domaju aizmirsis lielako dalu slikta,saks likties,ka loti mileja,ka nespej dzivot.Nebrinos,ka ar kada depresija iekritis.Jo vina domaju viena zina barojas,ka vins bija bez prata vinas del.Bet tagad nebus tada dievinataja un vel cilveku naids no daudziem.Vispar ar neapskauzama situacija.
18.12.2024 11:01 |

Reitings 3166
Reģ: 05.09.2023
Ariete @ 18.12.2024 08:22
Jā, hostelis bija 3 km no Sedakovas dzīvesvietas. Viņš mēģinājis satikties ar viņu lai personīgi apsveiktu dzimšanas dienā, bet viņa necēlusi viņam telefonu un neatbildējusi uz ziņām.

Un tapēc ir jāiet pakārties? Nē, es nenosodu viņa izvēli, viņš tagad ir brīvs cilvēks un ieguva ko vēlējās. Tik tas, ka šausmīgi absurdi.
18.12.2024 11:04 |

Reitings 11707
Reģ: 08.03.2021
Es jau gaidīju, kad parādīsies raganu teorija. Un te nu tā ir. :) Viduslaiki sen jau aiz kalniem, bet nekas nemainās. Ļaunā kaimiņu Anna aizbūrusi naivo, labsirdīgo Janku. Uz sārta raganu! Ar šādu attieksmi nav ko brīnīties, ka daļa vīriešu tā arī nekad neiemăcās uzņemties atbildību un paliek nenobriedušu puišeļu līmenī. Vienmēr vainīgs kāds cits - smagā bērnība, ļaunas, maucīgas sievietes, liktenis, valsts, tikai ne pats bezmugurkaulnieks…
18.12.2024 11:05 |

10 gadi
Reitings 7479
Reģ: 17.09.2009
Džinga @ 18.12.2024 10:16

Viņam nebija 30 kad iepazinās ar Sedakovu. Viņam bija 27 un daudz vīriešiem tādā vecumā nav vēl briedums un tādai pop dīvai bija ļoti viegli sagrozīt galvu jaunam čalim.
18.12.2024 11:07 |

10 gadi
Reitings 7479
Reģ: 17.09.2009
LabaDabaDa @ 18.12.2024 10:44

Es teiktu, ka arī tavi komentāri ir toksiski.
Aizstāvi tālāk krievu okupentu atbalstītāju. Daune.
18.12.2024 11:09 |

10 gadi
Reitings 270
Reģ: 01.08.2012
JT māsa uzrakstīja, ka JT tagad būs sargeņģelis dēlam un audžudēlam. Vai sedakovas hektoru JT adoptēja? Nu tik sāksies vēl trash par mantojumu. Adoptētie arī var pretendēt?
18.12.2024 11:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits