Otiiilija @ 17.12.2024 22:43Piekrītu hobzems ir zemisks, skaļi muldēt, bīdīt lētas baumas un spēlēties ar mirušu cilvēku vārdiem, lai tikai piesaistītu uzmanību. Viņš ir apkaunojums saviem bērniem un liekulības paraugs, kas publiski tēlo morāles sargu, bet pats barojas no citu noniecināšanas
Patiesība viņu neinteresē, jo tā nenes labumu, ne uzmanību. Viņš nav varonis, viņš ir cilvēks, no kura beigās bēg visi, arī tuvākie. Atceries, Gobzem – tie, kas visvairāk klaigā par citiem, ir tie, kuri paši sēž visdziļāk savā purvā.
Delīrijs ir pilnīgs cringe, pilns naida pret Annu, jo viņš uzskata, ka viņa aizvīlusi vīru un ir pelnījusi par to mirt. Lai arī viņa varētu būt uzvedusies vieglprātīgi, viņam bija izvēle pamest ģimeni, veidot attiecības ar Annu vai kādu citu, vai rīkoties ar savu dzīvību. Tomēr šī nāve ir sekas smagām garīgajām problēmām, lai cik sāpīga vai toksiska būtu mīlestība. Turklāt delīrijs apgalvo, ka cilvēks saņēma to, ko pelnījis. Pievienojot vēl kara aspektu, šķiet, ka ir aizmirsts, ka Krievijā cilvēki dzīvo citā informācijas telpā, un daudzi patiesi tic dezinformācijai, nevis apzināti atbalsta.Lospalmas @ 17.12.2024 22:03
Pēc tavas loģikas tātad Jānis saņēma pēc nopelniem? Nu viņš taču neizteicās pret karu Ukrainā, bija laulībā ar rašisti un tērēja naudu un maksāja nodokļus Krievijā. Tātad nomira pelnīti, jā?
P.S. Es tā neuzskatu, bet parādu to, ka Mežezera delīrijs patiešām raksta delīrijā.
Diez vai viņai ar normālu būs interesanti.IceCream @ 17.12.2024 22:43
Tas kaut kāds hostelis "Apeļsin" bijis, nu tā kā mums te centrā, kaut kādās dzīvojamajās mājās daži dzīvokļi pārtaisīti par hosteļiem.
Tā ka laikam viņam tajā RU nemaz īsti kur dzīvot nebija.
Nu tādas ir tās izvēles, nezinu, ir tā karma vai nav, Jānis samaksāja vislielāko likmi, Sedokova dzīvos visu mūžu ar šo zīmogu, diez vai kāds normāls ar viņu tuvākajā laikā vēlēsies veidot attiecības.
Mercury6 @ 17.12.2024 23:55Man tiešām ir vislielākais šoks, ka kāds to ir nobildējis un pārsūtījis, un vēlāk vēl kāds cits slimais to ir ielicis telegramā un tā bilde turpina ceļot un atrodas tāds Aldis, kurš plātās, ka viņam ir šāds foto. Es gribu ticēt, ka, ja tas būtu noticis pie mums Latvijā, neviens policists ko tādu nebildētu un šāds foto nekad nekur nonāktu. Kam ir jānotiek cilvēka galvā, lai izvilktu telefonu nobildēt līķi un ar to padalīties? Un citi slimie, kas to pāršēro tālāk. Es nosūdzēju komentāru, kur bija links uz telegram grupu un aicinu to darīt arī citus. Es saprotu, ka ir jau par vēlu to visu apturēt, bet tomēr, mēs, latvieši, esam kulturālāki par mūsu slāvu kaimiņiem un nešērojam sportistu līķu bildes.
Nastja32 @ 17.12.2024 23:47Ja jau par toksiskām attiecībām, tad Fadejevam arī esot bijušas ļoti interesantas attiecības ar sievu... Aldis atgremoja, ka esot smagi dzēris un nonācis slimnīcā. Vai kāda zina, vai tā ir taisnība?
Mercury6 @ 17.12.2024 23:55Man tiešām ir vislielākais šoks, ka kāds to ir nobildējis un pārsūtījis, un vēlāk vēl kāds cits slimais to ir ielicis telegramā un tā bilde turpina ceļot un atrodas tāds Aldis, kurš plātās, ka viņam ir šāds foto. Es gribu ticēt, ka, ja tas būtu noticis pie mums Latvijā, neviens policists ko tādu nebildētu un šāds foto nekad nekur nonāktu. Kam ir jānotiek cilvēka galvā, lai izvilktu telefonu nobildēt līķi un ar to padalīties? Un citi slimie, kas to pāršēro tālāk. Es nosūdzēju komentāru, kur bija links uz telegram grupu un aicinu to darīt arī citus. Es saprotu, ka ir jau par vēlu to visu apturēt, bet tomēr, mēs, latvieši, esam kulturālāki par mūsu slāvu kaimiņiem un nešērojam sportistu līķu bildes.
EmilijaArm @ 18.12.2024 00:06
Vai tad viņš nebija veselīga dzīvesveida adikts? Kaut kur ko tādu lasīju. Visādas arī garīgas prakses piekopis.
Reeya @ 18.12.2024 00:47https://failiem.lv/u/bbhkwysrmk
Jāņa mamma lūdz palīdzību ?
EmilijaArm @ 18.12.2024 00:01
Nē, nē, bildē policija obligāti, tas ir procesuāli vajadzīgs. Atšķirība tikai tāda, ka policijā tās bildes arī paliek. Krievijā viss ir kā pagātnē - īzī pīzī bildes noplūst, īzī pīzī soctīklu mediji (un arī īsti mediji) publicē. Mums, man liekas, tikai 90-ajos gados presē bija līķu kadri un citas šausmas. Piemēram, Vakara Ziņas tā tik vien dzīvoja - kopā ar mentiem devās uz notikuma vietu un bildēja. Ētisku apsvērumu dēļ šī tipa žurnālistika nu ir pagātne, bet ne jau rusņā
Tu to saki tā itkā šajā brīdī viņa vecāki ir vainīgi par to ko izdarija. Tas tik un tā ir viņu bērns, lai vai kāds bija , un lai vai cik stipri bija sastrīdējušies. Nu nav viņi miljonāri, un jārīkojās ir ātri. Ei nu paprasi bankā kredītu dēla atvešanai. Lai vai cik darbība kādam likās stulba, bet nu pilnīgs fuj tev. Bildēs var redzēt ka viņš iegājis kaut kādā “Apeļsin” hostelī daudzstāvenē, tur noteikti iet tie kam ir nauda.GlorijaGrevcova @ 18.12.2024 01:06
Nu jau ziniet ko. Viņam pašam nulle bij kontos? Diez vai. Lai Jāņa mamma paņem kredītu un to nosedz, kad saņems mantojumu. Jānis varēja ar tūkstošiem mētāties, dzert un narkoties, tagad saziedojiet. Ja gribas ziedot, ziedojiet tiem, kam nauda vajadzīga, lai izdzīvotu, nevis līķa pārvešanai, kuram jau sen putni galvā dziedāja un kurš uzvedās kā izlaists puiķelis. Plus “sērojošajai” Annai tā tāda sīknauda vien, lai uzjautā viņai, lai Anna pārdod pāris somiņas. Vispār vairs kauna nav. Pilnīgi pretīgi, pamet sievu, uzdzīvo ar ukraiņu padsuzu, aizteš uz Krieviju, tad apdolbījas un suicidējas, tagad SAZiEDOJIET. Tajā pašā laikā cilvēki izmisīgi stāv gadiem rindās uz operācijām, lai izdzīvotu, bet naudas maksas med.pakalpojumiem nav. Atveriet acis, naivais aitu bars.
GlorijaGrevcova @ 18.12.2024 01:06
Nu jau ziniet ko. Viņam pašam nulle bij kontos? Diez vai. Lai Jāņa mamma paņem kredītu un to nosedz, kad saņems mantojumu. Jānis varēja ar tūkstošiem mētāties, dzert un narkoties, tagad saziedojiet. Ja gribas ziedot, ziedojiet tiem, kam nauda vajadzīga, lai izdzīvotu, nevis līķa pārvešanai, kuram jau sen putni galvā dziedāja un kurš uzvedās kā izlaists puiķelis. Plus “sērojošajai” Annai tā tāda sīknauda vien, lai uzjautā viņai, lai Anna pārdod pāris somiņas. Vispār vairs kauna nav. Pilnīgi pretīgi, pamet sievu, uzdzīvo ar ukraiņu padsuzu, aizteš uz Krieviju, tad apdolbījas un suicidējas, tagad SAZiEDOJIET. Tajā pašā laikā cilvēki izmisīgi stāv gadiem rindās uz operācijām, lai izdzīvotu, bet naudas maksas med.pakalpojumiem nav. Atveriet acis, naivais aitu bars.
vakar viens RU avots bija minējis, ka tas ir netālu no Sedakovas dzīvesvietas. Lai kā arī būtu, vietas izvēle apliecina, ka padarīt sev galu bija plānojis, jo rezervējis tur naktsmājas no 14.-16.12. Un tādā vietā bez apsardzes un kamerām gaiteņos to paveikt ir reālāk nekā smalkā hoteli, kur darbinieki varetu izjaukt nodomus. Diezgan scary, ja tā padomā.IceCream @ 17.12.2024 22:43
Tas kaut kāds hostelis "Apeļsin" bijis, nu tā kā mums te centrā, kaut kādās dzīvojamajās mājās daži dzīvokļi pārtaisīti par hosteļiem.
Tā ka laikam viņam tajā RU nemaz īsti kur dzīvot nebija.
Nu tādas ir tās izvēles, nezinu, ir tā karma vai nav, Jānis samaksāja vislielāko likmi, Sedokova dzīvos visu mūžu ar šo zīmogu, diez vai kāds normāls ar viņu tuvākajā laikā vēlēsies veidot attiecības.