EmilijaArm @ 26.11.2024 20:23
Kārlis Lācis un Vineta Vilistere. Tur laikam mīla - patiešām mīla un labas attiecības – iet jau 26. gadu. Izaudzis Francis - lieliskais 3x3 basketbolists... Lūk, ja šis pāris paziņotu par šķiršanos, man sabruktu pēdējās ilūzijas par laulību mūža garumā.
Relaxxxxxx @ 27.11.2024 12:15
Viktorija arī apcietināta,( lapsa x raksta) kā nekā sieva vēl bija /skaitījās oficiāli, pati neesot šķiršanos devusi, tā vismaz Kazanovskis Ig storijos lēja..
Vaivarēm bēdiņaChikatello @ 27.11.2024 13:32
Huj zin ka tur ir - ieprieksh biju dzirdejusi, ka tiesi kazanovskis nav devis skirsanos.
Man liekas ka taja gimenite kashmars valda un tie berni izaugs par tadiem pashiem mezhonjiem. Lai gan - ja shamos iebazh kjurmii - mosh izaugs pa normaliem cilvekiem.
Man jau chujs saka, ka kazanovskis shoreiz sedees ar visiem parejiem ambaaliem. Vecenes nee.
uz dezinfekciju jādodas pēc šitiem veciem, lai kāds normāls virsu skatītos 😁Ariete @ 27.11.2024 13:45Vaivarēm bēdiņa
es tak nesen rakstīju, ka cerams sīkajiem nebūs grūti iejusties parastā Purčika skolā 😭Chikatello @ 27.11.2024 13:32
Huj zin ka tur ir - ieprieksh biju dzirdejusi, ka tiesi kazanovskis nav devis skirsanos.
Man liekas ka taja gimenite kashmars valda un tie berni izaugs par tadiem pashiem mezhonjiem. Lai gan - ja shamos iebazh kjurmii - mosh izaugs pa normaliem cilvekiem.
Man jau chujs saka, ka kazanovskis shoreiz sedees ar visiem parejiem ambaaliem. Vecenes nee.
ja šī sieviete viņu uzdod par savu...:D tiktokā @BRATANS ir fake profils, bildēs ir vova zhigan, krievtautības vīrietishttps://www.instagram.com/jeggi?igsh=N3hyeWdlYTB1Yms1Deisijaa @ 25.11.2024 20:56Ir ir Silgai tas kačoks. Tik Tokā var atrast ar niku Bratans.
Izskatās pēc riktīga babņika un piedzīvojuma meklētāja.
domāju Dvinsku pāris arī nebūs mūžīgs. Nevajag ticēt visam saldajam Ziemassvētku bildītēm. Jo sudigak iet, jo skaļāk bļauj, ka viss labiFleming @ 26.11.2024 22:56Es arī nošokējos par Ozolu pāri - arī skatījos neseno raidījumu, un esmu redzējusi arī citus - inteliģents un foršs pāris. Un man arī ir neizpratne par to, kāpēc piekrita raidījumam, ja bija viss jau uz sabrukšanas robežas. Diez vai tik strauji un emocionāli viss beidzās. Bet jā - ir joprojām forši pāri! Tie paši minētie Zeltiņi, Dvinski, Nīmaņi. Un daudzi aktierpāri.
viņiem abiem jau bija šķiršanas piefedze, kad vienreiz esi sapratis, kā tas jādara, tad tā lieta aiziet. Paprasiet Kivicam - pie attiecībām NAV jāstrādā, ja sāk palikt grūti, tad jāmeklē cita. Tik viegli un vienkārši 😀👍Klaviere @ 26.11.2024 14:41Nu, cik zināms, Danas vīrs arī bija viena kārtīgs šļūcējs un neticas, ka viņa nezināja.
Pārsteidz cits. Ok, tās prātā un garā nenobriedušas influencerītes, kas tēlo laimīgo ģimenes dzīvi, tas ir viens, lai spēlē savu spēli. Bet kādēļ tas jādara pieaugušiem un nobriedušiem cilvēkiem? Ok, tavā ģimenē ir problēmas, skaidrs, ka negribas iet un izlikt visu kā ir, jo priekš kam. Bet tad priekš kam piedalīties raidījumos, par šo tēmu un tēlotu laimi un harmoniju? Parādīt vīra sirdsāķītēm, ka mūsu ģimenē viss super? Nesaprotu. Kas nu kas, bet Dana likās pāri tam visam tīri intelektuālā līmenī
no Santas radiem dzirdēts, ka šī kādreiz par baigo lauku krasavicu taisījusies un ļoti, ļoti apzināti Daugaviņu interneta goldigerojusisauliiite.paula @ 26.11.2024 00:46
ar sievu attiecibas sašķobijās
Lettija @ 27.11.2024 15:29ja šī sieviete viņu uzdod par savu...:D tiktokā @BRATANS ir fake profils, bildēs ir vova zhigan, krievtautības vīrietishttps://www.instagram.com/jeggi?igsh=N3hyeWdlYTB1Yms1
Tikai bildes, protams, ņemtas no 2tk.padsmitajiem gadiem:D
bet kam ir jānotiek attiecībās, lai vīrietis pamestu karjeru?! Turklāt veiksmīgu un tik strauji. Tur kaut kas nav tīrs!Lupinlups @ 27.11.2024 15:41no Santas radiem dzirdēts, ka šī kādreiz par baigo lauku krasavicu taisījusies un ļoti, ļoti apzināti Daugaviņu interneta goldigerojusi
drīzāk karjeras pamešana nav saistīta ar sievu, varbūt kādas veselības problēmas, vai kādam ģimenes loceklim 🥺Sassy @ 27.11.2024 15:44bet kam ir jānotiek attiecībās, lai vīrietis pamestu karjeru?! Turklāt veiksmīgu un tik strauji. Tur kaut kas nav tīrs!
Nespēju iedomāties kādas tik perversijas tur notikušasLupinlups @ 27.11.2024 15:26uz dezinfekciju jādodas pēc šitiem veciem, lai kāds normāls virsu skatītos ?
Chikatello @ 27.11.2024 13:32
Tiem bračkām patīk smukas golddigeres, nu lai tak!Lupinlups @ 27.11.2024 15:41no Santas radiem dzirdēts, ka šī kādreiz par baigo lauku krasavicu taisījusies un ļoti, ļoti apzināti Daugaviņu interneta goldigerojusi
Aiz Dvinskas stāv stipra ģimene, tādās situācijās vīrietis nekur neskrien, pat ja nav apmierināts ar dzīvi.Lupinlups @ 27.11.2024 15:31domāju Dvinsku pāris arī nebūs mūžīgs. Nevajag ticēt visam saldajam Ziemassvētku bildītēm. Jo sudigak iet, jo skaļāk bļauj, ka viss labi
tikko to pašu gribēju teikt. Kas nekaiš dzīvot, ja bezmaksas aukles mūžīgi pie sāniem.Pilgrim @ 27.11.2024 16:35Aiz Dvinskas stāv stipra ģimene, tādās situācijās vīrietis nekur neskrien, pat ja nav apmierināts ar dzīvi.
Lupinlups @ 27.11.2024 15:31domāju Dvinsku pāris arī nebūs mūžīgs. Nevajag ticēt visam saldajam Ziemassvētku bildītēm. Jo sudigak iet, jo skaļāk bļauj, ka viss labi
Bērni izaug un bezmaksas aukles ar laiku nav vajadzīgasClaire @ 27.11.2024 16:38tikko to pašu gribēju teikt. Kas nekaiš dzīvot, ja bezmaksas aukles mūžīgi pie sāniem.