vispār jau sen tas ābeļu profils kļuvis par standarta reklāmu stabu, līdīs visur, kur maksās un kur būs izdevīgi pazīmēties, kārtējā fake ģimenīteBurviigaaCiepa @ 19.11.2024 13:20
Par divām ābelēm es vairs nebrīnos ????
If you know what I mean…
BurviigaaCiepa @ 19.11.2024 13:20
Par divām ābelēm es vairs nebrīnos ????
If you know what I mean…
riitarosme @ 19.11.2024 10:29
Benjamina namā svētku vakariņas. Pavāre pati Madara, organizēja un varēja jebkurš pieteikties un nopirkt vietu. Nezinu vai lika publiski, bet man starp paziņām šāds info jau labu laiku atpakaļ bija piedāvāts.
Evelīnai blakus Reno sēdēja, bet neticu ka viņš ir tas kas viņu ved ceļojumos un uz dior veikaliem? viņam jau nu točna tāda nauda nav? ar Šulci viņš šķīries jau kādu laiku, bet vai tagad viņam Evelīna.. nu nezinu.
Juškapadružka vai tad nedzīvo drauga tēva mājā? Vismaz agrāk tā bija.Jetta @ 19.11.2024 12:06Es kaut ko dzīvē daru nepareizi. Skatījos Stužukai vajag 20 tk uz mēnesi, lai nodrošinātu pamatvajadzības. Jushkapadruska arī šķita vienkārša meitene, bet dzīvo privātmājā un iet vakariņās par gandrīz 500 eiro. Ok, ne jau katru vakaru, bet tāpat. Tās EHR meitenes arī šķiet dzīvo fancy dzīvi. Tiešām influencēšana spēj būt tik ienesīga?
Pareģone @ 18.11.2024 21:25
Viņa maksāja tak gan par sevi, gan vīru, un teica, ka visu samaksājusi, ka vairs nekas nebūs jāmaksā. Līdz ar to summa ir liela kopā kā minimums vismaz 10000€
Mrs.True @ 19.11.2024 16:48
Sanāk, ka Turcijā, maksājot ar karti, 18% komisijās. Izskatās reāls cipars. Nu bet skaidrā naudā pāri robežai, ja nemaldos, arī max EUR 10 000 skaidrā atļauts pārvest. Ja atļautie limiti nav grozīti.
Juškapadruška ir forša.Taču nekad nav bijusi vienkārša .DĀVIDS ir viņas tēva brālis .Jetta @ 19.11.2024 12:06Es kaut ko dzīvē daru nepareizi. Skatījos Stužukai vajag 20 tk uz mēnesi, lai nodrošinātu pamatvajadzības. Jushkapadruska arī šķita vienkārša meitene, bet dzīvo privātmājā un iet vakariņās par gandrīz 500 eiro. Ok, ne jau katru vakaru, bet tāpat. Tās EHR meitenes arī šķiet dzīvo fancy dzīvi. Tiešām influencēšana spēj būt tik ienesīga?
irSigita11 @ 19.11.2024 00:19
Domāju, ka žurnālisti paķērās uz to, ka uz puikas krekliņa bija rakstīts "Timma". Es par to arī pabrīnījos - nodomāju, ka maz ticams, ka paša dēls, bet vai tad tiešām būtu adoptējis Annas puiku...?
Jetta @ 19.11.2024 12:06Es kaut ko dzīvē daru nepareizi. Skatījos Stužukai vajag 20 tk uz mēnesi, lai nodrošinātu pamatvajadzības. Jushkapadruska arī šķita vienkārša meitene, bet dzīvo privātmājā un iet vakariņās par gandrīz 500 eiro. Ok, ne jau katru vakaru, bet tāpat. Tās EHR meitenes arī šķiet dzīvo fancy dzīvi. Tiešām influencēšana spēj būt tik ienesīga?
Pilgrim @ 19.11.2024 16:45Juškapadružka vai tad nedzīvo drauga tēva mājā? Vismaz agrāk tā bija.
Krizdole @ 19.11.2024 18:53Beitika visā nopietnībā domā, ka viņa ir stilīga, vei ne? ?
Spikei virs ir liels būvnieks. Var papētīt Lursoft, kādi tik viņam SIA ar Stakenas vīru kopā nav, ļoti lieliem apgrozījumiem. Domāju, ka vinai galīgi nav jāsatraucas par iztikšanuZanemuahh @ 19.11.2024 20:02
Nu Spīķe tikko ielika, ka ņem 1000€+pvn par reklāmu. Tad jau skaidrs, ka Stužukai cena vismaz x4 par reklāmu. Plus viņai % nāk no tā iHerb.
Lanalv @ 19.11.2024 16:48Meitenes- kāda neatcerās kurai influencerei IG bija apkopots branču saraksts Rīgā ar cenām? Nekur nevaru atrast, bet atceros, ka nesen redzēju postu vai story! ?