Merilda @ 14.11.2024 18:27Man nepatīk, ka cilvēkiem nav nekādu principu. Betabeidz noteikti uzdzīvo par sapelnīto azartspēļu biznesā, tas reāli ir crazy tēlot wanna be rich dzīvesstilu par šādiem līdzekļiem. Netīri.
Izskatās, ka Timma atpakaļ kopā ar Sedakovu un visa šķiršanās bija PR gājiens. Neticu tādām sakritībām, ka viņš spēlē komandā, kuras "seja" viņa ir, vismaz viņa postā min, ka tā ir likteņa nejaušība.
Par Buli un Račko - man ļoti patīk kā Račko tagad izskatās, bet no dabas viņa nav skaista sieviete. Varat pameklēt vecākas bildes - zobi un tās trakās fillera lūpas, kas seju taisīja kā vardei, nobīties var. Sorry, man nepatīk apspriest izskatu, bet nu kas ir, tas ir.
Zilais Valis @ 14.11.2024 18:42
Račko visas bildes uzlabo ar faceapp. Dzīvē viņa ir tāda pati, kā vecajās bildēs, pirms viņa atklāja Faceapp. Arī kompleksaina sieviete.
Laimīgā? Ar tādu jākli? Pasarg Dievs!sivenssivenamdraugs @ 14.11.2024 18:38
Račko dzīvē daudz skaistāka kā bildēs. Bildēs vīrišķīgi vaibsti, kad nav nofiltrētas. Bulim jau arī sieva tāda ne baigā skaistule bija, simpātiska, bet ne standarta skaistule. Foršs pāris Bulis ar Račko. Laimīgā Račko, he he.
Džinga @ 14.11.2024 18:57
Man liekas, ka te jau pa lielam diezgan labi var redzēt, kāda viņa ir dzīvē. Portāls facetune neizmanto https://jauns.lv/raksts/izklaide/628840-andris-bulis-tagad-ir-kopa-ar-erotisko-romanu-autori-karinu-racko
Mežezera delīrijs @ 14.11.2024 21:00
Un tur redzams, ka viņai tie uzlabojumi ir ļoti nākuši par labu, malacis, Karīna. Salīdzinājumam, bilde no slavas pirmsākumiem.
Džinga @ 14.11.2024 18:57
Man liekas, ka te jau pa lielam diezgan labi var redzēt, kāda viņa ir dzīvē. Portāls facetune neizmanto https://jauns.lv/raksts/izklaide/628840-andris-bulis-tagad-ir-kopa-ar-erotisko-romanu-autori-karinu-racko
Milzīgās sardeļu lūpas arī ir smuki?Mežezera delīrijs @ 14.11.2024 21:00
Un tur redzams, ka viņai tie uzlabojumi ir ļoti nākuši par labu, malacis, Karīna. Salīdzinājumam, bilde no slavas pirmsākumiem.
Merilda @ 14.11.2024 18:27Man nepatīk, ka cilvēkiem nav nekādu principu. Betabeidz noteikti uzdzīvo par sapelnīto azartspēļu biznesā, tas reāli ir crazy tēlot wanna be rich dzīvesstilu par šādiem līdzekļiem. Netīri.
Izskatās, ka Timma atpakaļ kopā ar Sedakovu un visa šķiršanās bija PR gājiens. Neticu tādām sakritībām, ka viņš spēlē komandā, kuras "seja" viņa ir, vismaz viņa postā min, ka tā ir likteņa nejaušība.
Par Buli un Račko - man ļoti patīk kā Račko tagad izskatās, bet no dabas viņa nav skaista sieviete. Varat pameklēt vecākas bildes - zobi un tās trakās fillera lūpas, kas seju taisīja kā vardei, nobīties var. Sorry, man nepatīk apspriest izskatu, bet nu kas ir, tas ir.
Pilgrim @ 14.11.2024 19:16Laimīgā? Ar tādu jākli? Pasarg Dievs!
Ariete @ 14.11.2024 23:56Milzīgās sardeļu lūpas arī ir smuki?
DaigaL @ 14.11.2024 18:15Vizlai kaut kā pavisam garlaicīgs contents palicis, kamēr bija LV katru dienu posti no skaistuma klīnikām par visādām procedūrām un viss. Kur viņa tagad aizlidojusi?
Kaut kā ļoti maz redzama ar savām vecajām draudzenēm, ne? Bija tā meitene Estere, kur viņa pazudusi?
Chikitita @ 15.11.2024 07:04Račko ir skaista sieviete, labs augums, kopts augums. Viņai ir 36 gadi, pavērtējiet apkārt 36 gadīgas sievietes, 90% ne uz pusi tik labi neizskatās.
Mežezera delīrijs @ 15.11.2024 07:57
Man nešķiet, ka viņai ir milzīgas. Noteikti ir labāk, nekā tās plānās strīpiņas pirms. Jā, es esmu par saprātīgiem uzlabojumiem tur, kur no dabas nav paveicies.
nezinu, kādas 36 gadus vecas sievietes Tev ir apkārt, bet man ir zināmas ļoti daudzas, kas izskatās vēl labāk bez visiem filtriem, pīļu lūpām, plastiskajām utt.Chikitita @ 15.11.2024 07:04Račko ir skaista sieviete, labs augums, kopts augums. Viņai ir 36 gadi, pavērtējiet apkārt 36 gadīgas sievietes, 90% ne uz pusi tik labi neizskatās.
atslēgas vārds - saprātīgiemMežezera delīrijs @ 15.11.2024 07:57
Man nešķiet, ka viņai ir milzīgas. Noteikti ir labāk, nekā tās plānās strīpiņas pirms. Jā, es esmu par saprātīgiem uzlabojumiem tur, kur no dabas nav paveicies.
Merilda @ 15.11.2024 09:42
Ne jau tās, kas tagad. Tagad ir ok, apskaties viņas IG vecākas bildes ar pīļlūpām.