Oriona @ 15.10.2024 17:51Pieļauju, ka Dimanta ļoti spēlēja uz kamerām, un gribēja izrādīties, cik gan viņa jautra, bet kaut kā nesmuki sanāca. Domāju, ka negribēja arī palikt otrajā plānā aiz Intrishas un tāpēc vajadzēja izcelties. Kaut kā šķiet, ka viņa gribēja Mārtiņa uzmanību. Kāpēc bija jāguļ vienā gultā ar viņu? Viņa pati to piedāvāja. Varēja taču gulēt vienguļamajā gultā un Horens ar Mārtiņu divguļamajā.
Dovana @ 15.10.2024 15:52Horenam grūti no zāles nokāpt! Balss viņam forša un tas ir viss. Triša man patīk?. Dimanta ne tikai nodzērusies savos 30 gados, vēl norijusies līdz bezsamaņai! Uzskata sevi par pērli-cilvēks orķestris? tie drausmīgie tauki? es nespēju uz to skatīties! Tās sporta kluba maikas? kleita pavilkta tik tālu lai treknās ļumīgās ciskas redz! Tas ir vājprāts!
varbūt tāpēc Horens dabūja pa seju, jo bravūrīgs un lecīgi izaicinošs?! 😃Bija kkad senāk info, ka šo kkādi jaunieši piekāvuši 🙈Yeahyeahyeahs @ 15.10.2024 22:28
Beigās Intriša izrādījās ļoti mierīga (izņemot strīdu bez kamerām, bet tas jau bija dienas beigās, kad visu dienu bija izturējusi Horena uzvedību), nosvērta pretēji Tik tok tēlam, un, kā izrādās, tieši tas cilvēkiem patīk.
Pakomentējot vēl, Upelnieks likās nesaprotams, brīžiem sakarīgs un brīžiem vāks. Horens mudaks, speciāli provocēja visus un man liekas, ka tieši tāds viņš arī dzīvē ir. Daudz jocīgu uzskatu ir paudis jau iepriekš intervijās.
Mi mi @ 15.10.2024 22:53varbūt tāpēc Horens dabūja pa seju, jo bravūrīgs un lecīgi izaicinošs?! ?Bija kkad senāk info, ka šo kkādi jaunieši piekāvuši ?
Sunlight @ 15.10.2024 15:59
Es tiešām gribētu redzēt, kā tu gulētu vienā istabā ar 2 nepazīstamiem vīriešiem ?
Sievietei vienkārši ir standarti un tas ir pavisam normāli.
bebebe @ 16.10.2024 09:17Noskatījos arī es vienu sēriju Četri uz koferiem, lai varētu izteikt viedokli. Bāc, tādas cacas!!! Totāla necieņa pret Mārtiņu ( skatījos sēriju, kur bija Mārtiņa diena). Pareizi jau Mārtiņš saka, ja piedalies šādā raidījumā, ir jābūt gatavam iziet no komforta zonas. Ceļojumi vispār ir iziešana no komforta zonas, ja tiešām ceļo, nevis guli Turcijas kūtortā. Šeit apspriestā Katrīna man atstàja negatīvo iedpaidu ne dēļ resnuma, vai zviegšanas, bet tieši dēļ sava egoisma. Viss ir jādara tā kā tu gribi? Te pieminēja, ka viņa ir jaudīga. Jā ļoti jaudīga, iet kā tanks un panāk savu, tik ne vienmēr tas ir pozitīvā aspektā.
Yeahyeahyeahs @ 16.10.2024 11:16Vavilovai kontrasts ar instagrama perfektajām bildēm ir, bet video viņa nav nekopta un nedomāju, ka tā ir sliktā diena, bet parastā ikdiena - viņa negāja uz interviju, bet intervētāji pārķēra uz ielas. Instagram vs realitāte, bet tas nenozīmē, ka realitāte nekopta, neglīta.
Inna86 @ 16.10.2024 11:30
Es arī neko nekoptu neredzu. Vnk seja bez kosmētikas.
Yeahyeahyeahs @ 16.10.2024 11:16Vavilovai kontrasts ar instagrama perfektajām bildēm ir, bet video viņa nav nekopta un nedomāju, ka tā ir sliktā diena, bet parastā ikdiena - viņa negāja uz interviju, bet intervētāji pārķēra uz ielas. Instagram vs realitāte, bet tas nenozīmē, ka realitāte nekopta, neglīta.
Inna86 @ 16.10.2024 11:30
Es arī neko nekoptu neredzu. Vnk seja bez kosmētikas.