IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

10 gadi
Reitings 870
Reģ: 10.01.2012
Bonnie @ 11.10.2024 17:34
Kas tai silga_sin par drāmām- mūždien kaut ko raud, ka viss slikti, bet līdz galam neko nepasaka. Kaut kad kaut ko bija “it kā” pazaudējusi, nedēļu raudāja savā Ig, bet tā arī nepateica, ko tik cītīgi meklē. Pēc nedēļas viss ok. Pazaudēto lietu atrada, var dzīvot tālāk? Tad raud, ka nav laika visu paspēt, paciņas kalniem jāpako utt. Kas gan kalniem jāpako, ja tirgo vēl arvien pag.gada Zsvētku kleitas un ultra ātri nopārdeva max 10 vienīgās vienības ar leo biksēm?
Tagad viņai “it kā” balta-melna,balta-melna strīpa dzīvē, cik daudzas viņai raksta, padomus dod vai interesējas. Nu neticu? kas viņai raksta? Ne viņa slavena influencere, ne kāda slavenība Latvijā. Tāda pati lupatniece kā D, kura tirgo amorāli dārgi poļu lupatas. Mums katrai ir tā melnā- baltā strīpa dzīvē ik pa laikam- ja gribi, runā un stāsti. Ja negribi- tad vispār ko sāc ņaudēt savā Ig un liec beigās visām neko nerakstīt, nejautāt utt.?
Tas, ja vīrs štatos citu atrada, ar to bija jārēķinās, laižot vīru gadiem prom no mājām. It sevišķi uz Ameriku

Silgai ādas tonis jau kā E.D , un izskatās krietni vecāka . Nezinu , cik gadu šai, ganjau zem 35, bet uz 40+ diemzel.
12.10.2024 08:50 |

Reitings 482
Reģ: 14.05.2024
Dovana @ 11.10.2024 15:35
Man kaut kā šķiet neloģiski uzstādīt tādas diagnozes visiem slaidajiem pēc kārtas. Es arī esmu bijusi ļoti tieva un zinu, ka tāda atkal būšu. Es vienmēr ēdu neciešu kaut minimālu izsalkumu, ēdu maz, bet ļoti bieži. Saldumi manā ēdienkārtē vispār nav, pat melnā šokolāde, tikai neliels daudzums medus. Nekādi saldie dzerekļi, nekādi miltu izstrādājumi. Izņēmums ir tikai mazsālīts lasis vai ikri ar maizīti. Aktīvam cilvēkam un tam kurš skatās uz to ko bāž mutē ir liela nozīme. Ja ir pietiekošas aktivitātes un tiek pieskatīts uzturs svars kūst pats no sevis, ja vēl ir stress tad dubultā. Tā, ka ir vairāk jāskatās šķīvī un jākontrolē katrs kumoss. Tas, ka es tikai vienu kumosiņu šodien rīt gan nē, tā tas nestrādā! Nav jādzīvo uz putrām un dārzeņiem, es gaļu,zivis ēdu vismaz 3x dienā. Man daudzas draudzenes saka, ka jāņem piemērs no manis, bet viņas to nevar? Es viņas saprotu tas ir reāls sadisms pret sevi, man nav viegli aizejot uz kafe ar draudzenēm. Man viņu šķīvji vienmēr liekas gardāki par manējo. Es vismaz 10 gadus neesmu ēdusi fantastisko Ziemassvētku vai Jaungada salikumu štovētus kāpostus, ceptu kartupeli, kādu cūkas kāju ar kraukšķīgu garoziņu un klāt kefīriņu. Visu jau var izņemot to cepto kartupeli, bet ne kopā. Tā, ka es vienmēr uz visām tievajām skatos ar apbrīnu un cieņu. Es zinu cik bieži ir sev jāatsaka.

Nu lūk, man laikam ir tā, ka es varu ēst visu un esmu tieva. Draudzenes man tādas pašas. Cik reizes esmu dzirdējusi par to, ka esmu pārāk tieva. Vīriešiem nepatīk tik tievas.
Badoties nevajag, jādzīvo sev, bet nu kopumā katram ir savs. Es vienkārši neuzskatu, ka viņa izskatās slikti, bet tas ir mans personīgais viedoklis. Normāli nepiekrist manam viedoklim, cik skatos, daudzi domā, ka ir par traku, kā viņa izskatās. Katram jau savs. Katra sieviete ir brīnišķīga un skaista! Galvenais, lai Tev pašai viss patīk! ♥️
12.10.2024 14:10 |

Reitings 1979
Reģ: 09.06.2024
LivaLauva1 @ 12.10.2024 14:10

Nu lūk, man laikam ir tā, ka es varu ēst visu un esmu tieva. Draudzenes man tādas pašas. Cik reizes esmu dzirdējusi par to, ka esmu pārāk tieva. Vīriešiem nepatīk tik tievas.
Badoties nevajag, jādzīvo sev, bet nu kopumā katram ir savs. Es vienkārši neuzskatu, ka viņa izskatās slikti, bet tas ir mans personīgais viedoklis. Normāli nepiekrist manam viedoklim, cik skatos, daudzi domā, ka ir par traku, kā viņa izskatās. Katram jau savs. Katra sieviete ir brīnišķīga un skaista! Galvenais, lai Tev pašai viss patīk! ♥️
pilnībā piekrītu! Tas ir labi, ka var ēst visu pēc kārtas😇 Tikai nesaprotu kādēļ sabiedrībai šķiet, ja esi tieva uzreiz anoreksija, bulīmija?🤔 vīrieši krīt uz kaut ko citu! Tur nav ne tievums, ne resnums tur ir tikai sekss galvenokārt un ķīmija arī atbrīvotība seksā. Visas grib būt slaidas, tikai bieži vien kad aiziet līdz ēdienam visu rij pēc kārtas🙈 godīgi sakot citreiz skatos un brīnos ko un kā ēd cilvēki kuri jau ir aptaukojušies! Tanī pašā laikā slaidos sauc par kaulu kambariem😳 Lai nu ko, bet Stužukai ir laba figūra!
12.10.2024 15:22 |

Reitings 1979
GlorijaGrevcova @ 11.10.2024 23:49

Viņa ir tieva nevis neveselīgi tieva. Āmen.
Es teiktu slaida, bet nekādā gadījumā tieva! Es esmu bijusi tiešām tieva neveselīgi no stresa pie auguma 1,66 esmu svērusi 46 kg. Pat mazāk. Savā apzinīgajā mūža 3 reizes. Tanī pašā laikā ēdu es normāli un pietiekoši. Nervu stress apēd dzīvsvaru, citu uzbaro jo ar ēdienu cenšās sevi nomierināt.
12.10.2024 15:31 |

Reitings 1979
GlorijaGrevcova @ 11.10.2024 23:47

Ja es piekoptu tādu sevis spīdzināšanu, būtu vai nu ar ādu apvilkts skelets vai nu jau sen mirusi bada nāvẽ. Tev vielmaiņa vai hormoni ir dirsā, jo normāli tas neizklausās.
Es nekad neuzskatu, ka spīdzinu sevi! Es cenšos ēst pareizi, ēdu es daudz. Neizvēlēšos negad mīklā ceptu karbonādi ar ceptu kartupeli, bet apēdīšu liellopa steiku ar dārzeņiem. Neēdīšu makaronus, bet uzcepšu 6-8 tīģergarneles olīveļļā. Kad nācu no sporta kluba mani tracināja, ka vīrs speciāli gaida mani mājās un tad cep kartupeļus ar sardelēm vai kaut ko citu un man piedāvā, labi zinot, ka es to neēdu un lieliski varēja paēst bez manis.
12.10.2024 15:41 |

Reitings 2081
Reģ: 04.01.2022
Dovana @ 12.10.2024 15:41
Es nekad neuzskatu, ka spīdzinu sevi! Es cenšos ēst pareizi, ēdu es daudz. Neizvēlēšos negad mīklā ceptu karbonādi ar ceptu kartupeli, bet apēdīšu liellopa steiku ar dārzeņiem. Neēdīšu makaronus, bet uzcepšu 6-8 tīģergarneles olīveļļā. Kad nācu no sporta kluba mani tracināja, ka vīrs speciāli gaida mani mājās un tad cep kartupeļus ar sardelēm vai kaut ko citu un man piedāvā, labi zinot, ka es to neēdu un lieliski varēja paēst bez manis.

Tev nav narcistiskas iezīmes? Visu laiku “es, es, es”. Nevienam taču neinteresē, ko tu ēd 😜
12.10.2024 16:41 |

Reitings 516
Reģ: 29.01.2023
Dovana @ 12.10.2024 15:41

Izklausas pec perfektas laulibas😀😀😀vīrs rij sardeles, kamer tu pa sporta zāli un ēd garneles vakariņās😀😀😀😀
13.10.2024 01:16 |

Reitings 427
Reģ: 16.11.2023
Skatījāties pēdējo četri uz koferiem raidījumu? Izskatās, ka Intriša ar visu savu blondumu tur pati prātīgākā. Par Dimanti es šokā! Nu reti kaitinošs sievišķis! Baigo princersi no sevis iedomājusies, bet uzvedība kā prastai lauku bābai. Un Upenieks nevar saprast, vai nu tēlo, vai tiešām tik egocentrisks tips?
13.10.2024 08:43 |

Reitings 3172
Reģ: 03.06.2023
Palmumāja2 @ 13.10.2024 08:43
Skatījāties pēdējo četri uz koferiem raidījumu? Izskatās, ka Intriša ar visu savu blondumu tur pati prātīgākā. Par Dimanti es šokā! Nu reti kaitinošs sievišķis! Baigo princersi no sevis iedomājusies, bet uzvedība kā prastai lauku bābai. Un Upenieks nevar saprast, vai nu tēlo, vai tiešām tik egocentrisks tips?

Man Katrīnas vietā būtu kauns pa visu ģīmi pēc pēdējās sērijas. Īpaši tā epizode,kur guļ mašīnā krākdama,Jo slikti,bet pēc laika jau tipina uz vīna degustāciju,vēl aizkadra balss labi nokomentēja,ka uz degustāciju,gan ir augšā 😂
13.10.2024 11:31 |

Patīk
Reitings 3397
Reģ: 09.08.2016
Es arī nācu rakstīt, kas tad par problēmām Silgai Sin? Neviens prasīt viņai neko nevar, bet tad kāpēc tu vispār cel kaut ko augšā?
13.10.2024 13:53 |

Reitings 1979
riitarosme @ 13.10.2024 01:16

Izklausas pec perfektas laulibas???vīrs rij sardeles, kamer tu pa sporta zāli un ēd garneles vakariņās????
Nez kas nav pareizi? Visi mēs esam brīvi cilvēki! Ja vienam dzīvē pietiek ar televizoru, bet otru interesē aktivitātes, tad katrs var izvēlēties to ko vēlās! Dēļ tā, ka manu vīru interesē TV man nebija viņam blakus jāsēž! Man ir dota tikai viena dzīve un dzīvoju viņu tā kā es gribu un priekš sevis! Es negribu un nedošu savu dzīvi nodzīvot kādam citam! Ēdu arī to ko es gribu, to un kā es ēdu nevienam neuzspiežu. Ja kāds grib ceptu kartupeli un sardeli lai ēd, es arī gribu, bet uzskatu tas nav pareizi. Savu šķīvi arī nevienam mutē nevienam nebāžu. Neaizmirstiet meitenes, ka Jūs esat Dievietes! Sava dzīve nav jāziedo un jāupurē nevienam, neviens to nenovērtes! Jādzīvo katra diena un katrs mirklis sev, neaizmirstiet mīlēt sevi🙏 Tāpat iesaku iegaumēt to, ka sieviete izvēlās sev partneri, bet vīrietis dabū tikai to kura viņa viņam iedod. Kādēļ tie vīri skrien pie citām, tikai dēļ tā, ka tas sievas rada sev ilūziju par skaisto ideālo sapņu ģimeni, kā rezultātā veči paliek par noteicējiem, zaudē interesi un tad meklē citas. Ir tūkstošiem piemēru un pašas zinat ar ko tas beidzies Ceriņienei, Ilzei Bulei utt.
13.10.2024 15:37 |

Reitings 1979
Ainulai @ 12.10.2024 16:41

Tev nav narcistiskas iezīmes? Visu laiku “es, es, es”. Nevienam taču neinteresē, ko tu ēd ?
Mīļā es esmu narciss uz visiem 100! Visām sievietēm ir jābūt narcisiem! Savādāk mēs nevaram būt Dievietes. Sevi ir jāmīl!
13.10.2024 15:44 |

Reitings 8
Reģ: 04.08.2024
Davidenko storijos ielika ka notievejjsi uz 20kg par 4 menešiem 😮Ka ta vispar varetu but?
13.10.2024 17:02 |

Reitings 295
Reģ: 23.09.2020
AndaKel @ 13.10.2024 17:02
Davidenko storijos ielika ka notievejjsi uz 20kg par 4 menešiem ?Ka ta vispar varetu but?

Bariatrijas op… 🙄???
13.10.2024 17:10 |

Reitings 1979
Palmumāja2 @ 13.10.2024 08:43
Paldies nezināju, ka ir jauna sezona. Intriša man vienmēr patīk ar saviem jociņiem. Bet nu piedodiet man man es arī šokā no Dimantes. Prasta tirgus bāba, tas svars vispār šokē sen atpakaļ kaut kādā šovā redzēju mož arī koferi bija jau resna🙈 tagad es vispār šokā tikai 33 gadi un resnē kā uz kaušanu🙈 viņa sevi no malas neredz? Kā viņa ģērbjās? Tas plikais vēders! Es nespētu viņai blakus atrasties, un skatīties uz viņas vēdera taukiem. Un rij vēl enerģijai želejkonfektes🤮 vai tiešām nesaprot, ka citiem no tāda skata zosāda metās? Tas vispār nav estētiski tādus taukus rādīt? Nu ja sevi tā neciena tas cilvēks orķestris, tad nespēj pret citiem kripatiņu cieņas izrādīt?
13.10.2024 17:52 |

Reitings 427
Davidenko storijos ielika ka notievejjsi uz 20kg par 4 menešiem ?Ka ta vispar varetu but?

Es jau te minēju, viņa piekopj keto dzīvesveidu. Nav nekāda bariatrija, vienkārši neēd ogļhidrātus. Super rezultāti!
13.10.2024 19:20 |

Reitings 427
Dovana @ 13.10.2024 17:52
Paldies nezināju, ka ir jauna sezona. Intriša man vienmēr patīk ar saviem jociņiem. Bet nu piedodiet man man es arī šokā no Dimantes. Prasta tirgus bāba, tas svars vispār šokē sen atpakaļ kaut kādā šovā redzēju mož arī koferi bija jau resna? tagad es vispār šokā tikai 33 gadi un resnē kā uz kaušanu? viņa sevi no malas neredz? Kā viņa ģērbjās? Tas plikais vēders! Es nespētu viņai blakus atrasties, un skatīties uz viņas vēdera taukiem. Un rij vēl enerģijai želejkonfektes? vai tiešām nesaprot, ka citiem no tāda skata zosāda metās? Tas vispār nav estētiski tādus taukus rādīt? Nu ja sevi tā neciena tas cilvēks orķestris, tad nespēj pret citiem kripatiņu cieņas izrādīt?

Nu tas resnums vēl tā, ber viņa ir nu tik kaitinoša ar savu nepārtraukto rēkšanu. Kā tāds fūrmanis rēc visu laiku vietā un nevietā. Un nez kāpēc pārējiem trim dalībniekiem nepalika sūdīgi tajā saulē, bet tikai Dimantei? Jo viņai savs milzu svars jāstaipa visur līdzi.
13.10.2024 19:25 |

Reitings 1979
Palmumāja2 @ 13.10.2024 19:25

Nu tas resnums vēl tā, ber viņa ir nu tik kaitinoša ar savu nepārtraukto rēkšanu. Kā tāds fūrmanis rēc visu laiku vietā un nevietā. Un nez kāpēc pārējiem trim dalībniekiem nepalika sūdīgi tajā saulē, bet tikai Dimantei? Jo viņai savs milzu svars jāstaipa visur līdzi.
Par to kā viņa zviedz un visu laiku bļauj es vispār esmu šokā🙈 viņai neviens nav aizrādījis? Triša vismaz pateica atklāti, ka Dimante nevienu nedzird! No kurienes rodās tik neaudzināti sievišķi?🙈 Otrajā sērijā vismaz izskatās speķaino vēderu piesegusi🙏 Neviens resnais nekad neatzīs, ka pie veselības vainas ir liekais svars? Neviens! Es tādu redzējusi neesmu! Protams, ka viņai noteikti būs slikti, sāp kājas un aizdusa! Vēl vairāk viņi pat nekad neatdzīs, ka tā ir viņu pašu nolaidība. Ne vīrieši ne sievietes!
13.10.2024 20:12 |

Reitings 40
Reģ: 06.10.2024
Tatad salsevica un beitika un dimante nav notievejusas. Tievejusas ir davidenko , beja un kas tur vel. Gloxunova joprojam osta sava cietumnieka paduses
Kad bùs kāda intriga
13.10.2024 21:27 |

Reitings 1725
Reģ: 25.01.2023
kas ir Davidenko? Gribu paskatities
13.10.2024 21:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits