Bešenstvo matki 😁😁😁GlorijaGrevcova @ 07.10.2024 15:18Bet Jelinska taču ir aptrakusi ar to Juriju ?
Mākoņu Dejotāja @ 07.10.2024 16:24Es apbrīnoju Jurija pacietību, kad tava priekšniece kā idiote visu laiku bāž tev kameru sejā un filmē visu laiku.
Maksimāli stulba un neprofesionālā uzvedība priekš muižas vadītājas.
ir kaut kas vairāk par šo - baigi interesanti un viss it kā sakrīt!Zilais Valis @ 04.10.2024 21:40
ienāca prātā doma, ka visi šie, kas pēkšņi aizbraukuši (danenbergsonus ieskaitot), ir tie no 70,000, kuri septembrī saņēmuši ziņojumus no VID par nesakritībām ar deklarētajiem ienākumiem. Tas izskaidrotu jautājumu, "no kurienes"- no kaut kurienes, ko skaidrot nevēlas, un aizbrauc.
Kirbis32 @ 06.10.2024 21:01Rojs Modri uzmeta,Modrim bija/ir depresija.
Ko nu tālāk darīs ar īpašumu?Baumo,ka Modrim pašam viss šis kaut kā jaiztrebj.
Nesaprotu kā var būt kopā ar tādu kā Rojs,jo Rojs vienmēr būs un paliks nodevējs,apdirsējs,tukš cilvēks,staigājoša palaistuvīte.
Tortilja @ 07.10.2024 22:03
Oj oj oj! Teikšu tikai to, ka viss patiesībā ir pavisam otrādāk. ? piedodiet, bet Modris ir jaukumiņš tikai instagramā.
bebebe @ 07.10.2024 17:44Man atkal šķiet, ka Jelinska pietēlo par to Juriju, ka abi kacina forumietes, jo zin, ka te par to cepsies, neticu, ka realitātē var būt tāda apsēstība.
šitā nevar. Izmest ēsmu un pazust. 🤣😂Tortilja @ 07.10.2024 22:03
Oj oj oj! Teikšu tikai to, ka viss patiesībā ir pavisam otrādāk. ? piedodiet, bet Modris ir jaukumiņš tikai instagramā.
Dovana @ 08.10.2024 21:13Meičuki esmu jau forumā iepriekš jautājusi. Fiļam ar Santu bija jābūt 5. Septembrī tiesai, Santa tikai dēļ tā bija LV par rezultātu nekas nav zināms? Nav dzirdēts? Pat prese klusē! Nebūs tā, ka abi satikās iedzēra kafiju, sabučojās un šķīrās kā draugi un atcēla tiesu? Es klusumam citu pamatu neredzu. Tad Krisai nav vairs pamata kāzas atlikt ar OF.
Aha par katru Of atraugu raksta un tagad apklusa😂 Pat visi apsprieda kādā autiņā Santa brauc. Klusumam var būt tikai dēļ tā, ka abi vienojās un atcēla tiesu ar mierizlīgumu.Džinga @ 08.10.2024 21:15
prese klusē, jo visiem ir vienaalgaaa.
protams, izņemot jūs
Dovana @ 08.10.2024 21:13Meičuki esmu jau forumā iepriekš jautājusi. Fiļam ar Santu bija jābūt 5. Septembrī tiesai, Santa tikai dēļ tā bija LV par rezultātu nekas nav zināms? Nav dzirdēts? Pat prese klusē! Nebūs tā, ka abi satikās iedzēra kafiju, sabučojās un šķīrās kā draugi un atcēla tiesu? Es klusumam citu pamatu neredzu. Tad Krisai nav vairs pamata kāzas atlikt ar OF.
Var būt arī tā. Tikai loģiku neredzu atcelšanai ja Santa bija LV. Tiesu atcelt varēja arī no USA pat vienkārši🤔 man jau gribētos domāt, ka OF beidzot nomierinājās.Yeahyeahyeahs @ 08.10.2024 21:38
Kādu rezultātu tu gribi? Gan jau, ka nozīmēta nākamā sēde.