Mashka Kakashka @ 03.10.2024 10:49
Muļķības. Viņa agrāk bija normālas miesasbūves. Tad sāka badoties un nonāca līdz šim skeletam. Viņai būtu jāsakārto savs psiholoģiskais stāvoklis attiecībā uz ēšanu. Tas, ka viņa parāda ēdienu un saldumu bildes, nenozīmē, ka viņa to visu tiešām apēd.
https://spoki.lv/foto-izlases/Latvijas-Barbija/689631/8
Drīzāk Tu un vēl kādi 3 max cilvēki un Tu esi ex Lūsei piesējusies un visur saskati viņu, liels bija mans brīnums ieraudzīt adekvātu sievieti zem viņas profila. Pēc šeit lasītā es sagaidīju klaunu, kurš dzērumā filmējas lamājas un uz galvas sintētiska parūka, liels ir mans pārsteigums redzot pavisam pretēju, skaidrs kā diena dik ļoti Elīnai besī Jeļena ( kāpēc nezinu) šeit besī jau no skolas, vpk laikiem Elīna un šeit viņu mēģinās apdirst mūžīgi mūžos, lai kā viņa tur neizskatītos, ar kādu to savu mašīnu nebrauktu un kur vien viņa nedzīvotu :D , šeit Tev pašai jāatbild, kāpēc visur velc paralēles ar šo meiteni un kā ,, piedēkli'' starpini visur priekšā un pakaļā :D āmens.Sunlight @ 03.10.2024 12:00
Es tiešām apbrīnoju - KĀ tev var būt tāda apsēstība ar vienu cilvēku gadiem? Man pat gribētos uzzināt - kad jūsu ceļi dzīvē ir krustojušies un ko jūs viena otrai esat nodarījušas?
Ingamai @ 02.10.2024 23:36Runājot par Lauru Mihelsoni, tikko papētīju, ka kopā ir no 2015.gada, līdz ar to jau gandrīz 10 gadus ir attiecībās. Domājams, ja viņa būtu tiešām tik briesmīgs cilvēks kā jūs te rakstat, tad pa šiem gadiem Māris to noteikti būtu sapratis un pasūtījis, kur nu vēl precējis un radījis bērnu. Kā arī tas, ka šajā forumā ir bijuši dažādi stāsti, kas ir rakstīti par man pazīstamiem cilvēkiem un ir pilnībā izrauti no zila gaisa, līdz ar to māc šaubas arī par šo “universitātes draudzeņu” rakstīto, pagaidām izskatās pēc tīras skaudības, ja 10 gadus vēlāk 100 reizes jāraksta cik viņa ir slikta. Jā, varbūt patika ļoti viņš, nedaudz aizgāja galējībās, bet jaunībā tā var gadīties, paskataties uz Hailey Bieber, cik ilgi to nabaga Bīberu stalkoja, bet tagad laimīgi un viss forši. ?
P.S. Jā, pēcdzemdību depresija ir īsta un pavisam nopietna lieta.
Murka236 @ 03.10.2024 14:14Drīzāk Tu un vēl kādi 3 max cilvēki un Tu esi ex Lūsei piesējusies un visur saskati viņu, liels bija mans brīnums ieraudzīt adekvātu sievieti zem viņas profila. Pēc šeit lasītā es sagaidīju klaunu, kurš dzērumā filmējas lamājas un uz galvas sintētiska parūka, liels ir mans pārsteigums redzot pavisam pretēju, skaidrs kā diena dik ļoti Elīnai besī Jeļena ( kāpēc nezinu) šeit besī jau no skolas, vpk laikiem Elīna un šeit viņu mēģinās apdirst mūžīgi mūžos, lai kā viņa tur neizskatītos, ar kādu to savu mašīnu nebrauktu un kur vien viņa nedzīvotu :D , šeit Tev pašai jāatbild, kāpēc visur velc paralēles ar šo meiteni un kā ,, piedēkli'' starpini visur priekšā un pakaļā :D āmens.
Mashka Kakashka @ 03.10.2024 10:49
Muļķības. Viņa agrāk bija normālas miesasbūves. Tad sāka badoties un nonāca līdz šim skeletam. Viņai būtu jāsakārto savs psiholoģiskais stāvoklis attiecībā uz ēšanu. Tas, ka viņa parāda ēdienu un saldumu bildes, nenozīmē, ka viņa to visu tiešām apēd.
https://spoki.lv/foto-izlases/Latvijas-Barbija/689631/8
Pūce Pūcīgā @ 03.10.2024 16:08
Te tā kā skaitās viņa resna vai ko tu ar šo gribēji parādīt? Tievāka par vairumu daiļdirsēju šeit. ?
Viņai tomēr ir arī bērns piedzimis pa šo laiku....pēc tā arī daudz kas mainās sievietes organismā. Ne visas izplūst.
Es nesaku, ka ķermenis ir vesellīgs, nav...ir ļoti tievs un ķermeņa svars ir ar neveselīgu ķmi, labi tas nav, bet nu nav viņa nekāda 1.80 dilda, kas var mierīgi svērt 100kg.
Arī šajās bildēs viņa ir tieva. Seja, tas ir cits stāsts.
glorijastasta @ 03.10.2024 14:45
Saprotu, ka tu vinu nepazisti un esi redzejusi tikai instagrama, tadel tev ir tads priekstats par vinu radies.
Sim forumam ir divaina iezime, jo tiklidz pasaki kaut ko ne tik pozitivu par cilveku ta doma, ka skauž un grib nocopēt vīru???
Lauras sakarā gribu pateikt to, ka jabkurš kurš viņu kaut nedaudz pazīst zina viņas patieso seju un tā nebūt nav tāda kādu dažas te cenšas ieskaidrot.
Kaut piemers, toreiz kad ligavam.lv vai precos.lv vinu bija nosaukušas par Līgu, taču visa redakcija saņēma draudu epastus, par to kā vispār prāta vētras mūziķim var tadu kludu pielaut? vai kaa Kalvee kafiju pērk savam viram no praataa veetras ? ta sieviete katra publiska vieta, vai jebkuras slavenibas posta norada kas ir vinas virs.
glorijastasta @ 03.10.2024 14:45
Saprotu, ka tu vinu nepazisti un esi redzejusi tikai instagrama, tadel tev ir tads priekstats par vinu radies.
Sim forumam ir divaina iezime, jo tiklidz pasaki kaut ko ne tik pozitivu par cilveku ta doma, ka skauž un grib nocopēt vīru???
Lauras sakarā gribu pateikt to, ka jabkurš kurš viņu kaut nedaudz pazīst zina viņas patieso seju un tā nebūt nav tāda kādu dažas te cenšas ieskaidrot.
Kaut piemers, toreiz kad ligavam.lv vai precos.lv vinu bija nosaukušas par Līgu, taču visa redakcija saņēma draudu epastus, par to kā vispār prāta vētras mūziķim var tadu kludu pielaut? vai kaa Kalvee kafiju pērk savam viram no praataa veetras ? ta sieviete katra publiska vieta, vai jebkuras slavenibas posta norada kas ir vinas virs.
Palmumāja2 @ 03.10.2024 21:31Ar kādu izmisumu Salceviča tirgo tos savus dārgos stila kursikus, laikam nepērk. Un kāds tur brīnums? Ja es gribu kaut ko uzzināt par stilu, es eju pie Sprogas, kas ikdienā ģērbjas stilīgi un interesanti. Nevis Salcevičas, kura močī apkārt visu laiku melnā žaketē. Nav māksla saģērbties, lai safilmētos saviem stila video, bet ir māksla ikdienā iznest šo stilu.
Elīna Bomba @ 04.07.2024 01:15man vienmēr bijis bail kaut ko pa 5€ tik tuvu acīm smērēt, ka acis neizkrīt :D normāls viņš tiešām?
3ml pietiks 6 menesiem?Hmmm1 @ 03.07.2024 15:56Līvai tas skropstu serums maksā 45 eiro un viņa saka, ka pietiks 6 mēnešiem.
Tas ir 7,50 mēnesī kas nav nemaz tik liela summa
ko Jūs meklējat, kad interesējaties par stilu? Manuprāt, abas pieminētās ir diezgan "mainstream"Mākoņu Dejotāja @ 03.10.2024 22:38
Man personīgi nepatīk, Salcevičas stils. Ne arī tā, kā viņa apģērbj citus. Kā arī brīžiem tie komplekti ko viņa parāda ir ļoti slikti saskaņoti. Kā arī viņa kā influnencere neliekās uzticības vērta.
tas ir baisi….Yeahyeahyeahs @ 03.10.2024 12:52https://www.tv3.lv/izklaide/slavenibas/pasmaju-slavenibas/viss-klust-vienaldzigs-nav-nekadu-emociju-sovu-zvaigzne-jelena-karadzana-par-esanas-traucejumiem/
Didrihsone arī stāsta, ka senāk bija ēšanas traucējumi, bet vairs nē. Abām joprojām ir.
Citēju Jeļenu:
"Pat ēdiena pagaršošana rada vēlmi izskalot muti, jo liekas, ka kalorijas iekļūst organismā."
Šādus traucējumus ārstē psihiatra un psihoterapeita kabinetā. Pats no sevis nepāriet.