Lanalv @ 27.09.2024 22:53Bet nu re- Simona atkal redzama kopā ar savu vīru! Tā ka vasarā padzīvoja atsevišķi un ir atgrizusies kopdzīvē!
Dovana @ 27.09.2024 00:17Tak nē!, ne grama. Kas Tev dīvaini šķiet, ka man bērnības draugs gejs, vai, ka viņš partnerus maina? Starp citu patiesi foršs čalis, visām būtu īsts paraugvīrs. Tīrīks, kārtīgs. Ved ļoti, ļoti veselīgu dzīves veidu., aktīvs sporto brauc ar velo, nav kaitīgu ieradumu, sievietes saprot ļoti labi tās ir viņa labākās draudzenes. Ļoti daudzi pat nenojauš viņa orientāciju savā starpā arī neapspriežam.
Zeļonku apstrādei sen vairs nelieto, turklāt tik pavirši; vai Spānijas medicīna tik atpalikusi? Vai Gobzis vienkārši mājās sev pudelīti uzlējis aiz gara laika?Globuss @ 01.10.2024 09:45https://nra.lv/tautaruna/slavenibas/469739-gobzems-piedzivojis-uzbrukumu-foto-ar-ievainojumiem-ir-baisi.htm
Ariete @ 01.10.2024 09:47Man vienīgajai Sana Oša liekas boring?
Valdet @ 01.10.2024 12:00Laura Mihelsonei intervija ar Gundegu Rozi youtubē… atceros, ka par viņu te spriedāt ?
jā, galīgi garām Dačuks 😬 liekas, ka arī tāda augstprātīgāka palikusi. Kgan tas viņai vienmēr... spiežas pa visām vīlēm ārāBellaCiao @ 01.10.2024 15:15Manssapnudarzs Dace nometot svaru būs nometusi arī kaudzi sekotāju. Skatos, daudziem nepatīk jaunais saturs. Agrāk viņa tiešām bija unikāla un super noderīga visiem, kam ir dārzi, tagad parasta tante ar parastas tantes ikdienu. Nu neinteresē nevienam, kā kaut kāda Dace ved bērnus uz skolu un ko gatavo vīram vakariņās.
Žēl, ka pati nesaprot un ieteikumus turpināt to, kas padodās uztver, kā uzbraucienus!
Valdet @ 01.10.2024 12:00Laura Mihelsonei intervija ar Gundegu Rozi youtubē… atceros, ka par viņu te spriedāt ?
Var arī piena zobiem nervus ņemt ārā. Bet pirms tam zobarsts mēģinās visu citu, šis ir galējs variants.Anne Shirley @ 28.09.2024 23:03
Viņa nav kaut ko sajaukusi? Piena zobiem taču nav tādu sakņu kanālu, ko tīrīt un ņemt ārā nervus.. ne?
BellaCiao @ 01.10.2024 15:15Manssapnudarzs Dace nometot svaru būs nometusi arī kaudzi sekotāju. Skatos, daudziem nepatīk jaunais saturs. Agrāk viņa tiešām bija unikāla un super noderīga visiem, kam ir dārzi, tagad parasta tante ar parastas tantes ikdienu. Nu neinteresē nevienam, kā kaut kāda Dace ved bērnus uz skolu un ko gatavo vīram vakariņās.
Žēl, ka pati nesaprot un ieteikumus turpināt to, kas padodās uztver, kā uzbraucienus!
amareto @ 27.09.2024 23:42Atkārtošos, bet šis nav skaisti. Tāpat kā krasta, kurusova… respect visam, ko Santa dara, bet šis ir pa traku
Santa Bindemane-Mihelsone- Pīlēna. Zināmu vīriešu sieva. Sabiedrības dāma, kā saka 😁LabaDabaDa @ 01.10.2024 21:28
Es atvainojos, bet kas ir šī sieviete? Es gan tāpat spēju domāt tikai par viņas KMI. Varu derēt, ka tas ir zem 17.
Standby @ 01.10.2024 16:14
Ar ko viņa izpelnījusies tādu godu- interviju. Nesaprotu..
Jocīgi runā piekam. Ar kaut kādu amerikānisku akcentu kā Jushkapadrushkai.