Jā,man arī kaut kā neloģiski šķiet..brunettte @ 09.09.2024 14:43Man vienīgajai liekas dīvaini, ka Dinenbergsonu stāsts par skolu ir kaut kas absurds... pārcelties uz citu valsti, pat neaizdomājoties par skolu, nepārtulkojot dokumentus, nesagatavoties nekam? Viņi pārceļas pie Edgara vecākiem ar domu, ka tiem uz kakla tagad uzkritīs un lai tie visu kruķī vai kā?
Es sapratu, ka muižā bija tieši sieva kopā ar sīci. Tādēļ atceros, ka bija bēbis. Tā, ka gan jau Kristinkai varētu būt kāds sakars ar to.susla @ 08.09.2024 10:38
Ir viņam bērns. Pašķīrās, kad strādāja jau muižā, cik noprotams, jo sākumā arī sieva bija manīta tur ciemos. Vai arī tā bija kāda brūte. Tik smalki nav zināms.
Nu nē tur reāla maukošanās viņai ar visiem vīriem bijusi visu laiku tāda, kā iedzer tā kājas kopā neturās. Ne diez ko sen bija kaut kādā šovā, kaut kur siltās zemēs. Tajā šovā bija laidusi arī nepajokam ar citiem, esot bijis samontēts tā, ka viss bija skaidri redzams ko šī dara, tad nu lūdzās visiem līdz nemaņai lai griežot visu ārā jo ar viņu vīrs tad šķiršoties. Oj tas klaču Antons S yotubē bieži par viņu stāsta un vēl bildes piesūta viņam ar konkrētu info kurā ballītē un ar kuru esot šļūkusi kurš apčamda kurš apmierina ar konkrētiem uzvārdiem. Arī krievu lapās šo to var atrast. Tak pie Timmas uz USA lidoja spontāni pirms tam nomaukojusies bija konkrēti visa dzeltenā prese to kladzināja. Pati runāja, ka brauc šķirties, bet kaut kā izlīga tomērEmilijaArm @ 08.09.2024 11:10
Man atkal liekas, ka tur ir spēlītes vairāk nekā reāla maukošanās. Tā sauktais maindfaks - Timma ir ļoti greizsirdīgs pilsonis, un Anna vislaik to greizsirdību provocē. No tās radušās spriedzes abi ķer mazliet perversu kaifu, bet ilgi tāda nevar pastāvēt, jo vienam vai abiem tāda intensitāte ir grūti panesama. Tāpēc arī regulāras pašķiršanās, līdz beigās kāds aiziet, kāds paliek ar salauztu sirdi
Kur to var redzēt? Nez ko ta šim vēl Kralovs nodarījis? Tas, ka čalim nauda ir, bet šim nav?CallMeAnnika @ 08.09.2024 15:37Gobzems storijos iztirzā Kralovu un viņa crypto shēmas.
Un kas tas par uzbrukumu? Agris naktī ar vēl kādu demolējuši viņa auto un mēģinājums nogalināt?
Aha un bāleliņš USA strādājot auklējās un uzturēja viņas sīci😂 gudra dāma vecim uzgrūda gan sīci, gan suni, bet pati palika uz brīvām kājām👌LabaDabaDa @ 08.09.2024 18:27
Anna taču mūsu bāleliņu-bezdarbnieku uzturēja. Beggers can't be choosers...
Tam es piekrītu, ka Timmam bumerangs tā pat kā Fiļam Santa gan bumerangs, gan karma.brunettte @ 09.09.2024 12:11nu paga, un Jānis ir dieva dāvana? pats nokrāpa sanu ar sedokovu, kamēr sana bija ar bēbi vēl. To sauc par bumerangu.
Santa bija atbraukusi uz tiesu, bet kādēļ tāds klusums? 5. Septembrī un līdz šim brīdim klusums! Vai tiešām presei nekas nav zināms. Skatīta, atlikta, pārcelta? Santa tikai dēļ tā jau te bija ieradusies.Sassy @ 09.09.2024 14:22
Latviešu valoda Fiļam nav dzimtā, vai ne? Gan jau akcents spēlē savu lomu, kā viņš izklausās. Bet zinot, ka Santa ir manīta Rīgā, varbūt Fiļš ir vienkārši pamatīgi izmērcējies šampanietī (kas viņam tik ļoti atgādina par kādreiz dievināto ex...) ?
ieliec kādu linku. Nelasu ru lapasDovana @ 09.09.2024 22:04Nu nē tur reāla maukošanās viņai ar visiem vīriem bijusi visu laiku tāda, kā iedzer tā kājas kopā neturās. Ne diez ko sen bija kaut kādā šovā, kaut kur siltās zemēs. Tajā šovā bija laidusi arī nepajokam ar citiem, esot bijis samontēts tā, ka viss bija skaidri redzams ko šī dara, tad nu lūdzās visiem līdz nemaņai lai griežot visu ārā jo ar viņu vīrs tad šķiršoties. Oj tas klaču Antons S yotubē bieži par viņu stāsta un vēl bildes piesūta viņam ar konkrētu info kurā ballītē un ar kuru esot šļūkusi kurš apčamda kurš apmierina ar konkrētiem uzvārdiem. Arī krievu lapās šo to var atrast. Tak pie Timmas uz USA lidoja spontāni pirms tam nomaukojusies bija konkrēti visa dzeltenā prese to kladzināja. Pati runāja, ka brauc šķirties, bet kaut kā izlīga tomēr
Ojj youtube Anton S, bet tur ilgi jāmeklē viņam video iet katru dienu ar Sedokovu būs daudzi, bet atrast viņus man viegli nebūs.Vārdotāja @ 09.09.2024 23:11ieliec kādu linku. Nelasu ru lapas
brunettte @ 09.09.2024 14:23
Es gan neuzskatu, ka Santa nebūtu skaista... viņai vismaz ir sava harizma, viņa neliek storijus alkohola reibumā, prot sevi iznest. Kristīne ir tipiska pelēkā latviete ar uzpumpētām lūpām un sašpricētu seju un ieliktiem pupiem, viss. Tādas ir katra piektā, nekas īpašs. Uz Santu skatoties vismaz Tu redzi viņu kā personību, nevis fillerus, botoksus un silikonus. Mans personīgais viedoklis. Tāpat kā Tev patīk Kristīne, man viņa nepatīk :)
Mākoņu Dejotāja @ 10.09.2024 00:58Man personīgi Santa patīk vairāk nekā Jeļa. Viņa pat blakus viņai nestāv. Šeit kā ir: nomainīja lexus pret maršrutku.
Vilciņš @ 09.09.2024 22:33Runājot ar Oļega dāmām dzīvē!
Pie Santas atrada mieru un glanci….☺️?
Santa uz Kristīnes un Olgas fona “atpūšas” ?
https://jauns.lv/raksts/zinas/226545-latvijas-lielakajam-bagatniekam-kaskis-ar-kaiminiem
Viena koļī pavāru un lielās ar sodiem, iepriekšējā kaujas ar omītēm! ?
cmykk @ 10.09.2024 01:26
Kristīne ir krieviete un sādžisms spraucās no pa visām vīlēm, bet no sevis neaizbēgsi un tas ir ok. intelekts un zināšanas ir lielā atšķirība starp šīm dāmām, viss pārējais ir sekundārs
Dovana @ 09.09.2024 23:05Santa bija atbraukusi uz tiesu, bet kādēļ tāds klusums? 5. Septembrī un līdz šim brīdim klusums! Vai tiešām presei nekas nav zināms. Skatīta, atlikta, pārcelta? Santa tikai dēļ tā jau te bija ieradusies.
LivaLauva1 @ 10.09.2024 08:51
Bieži vien, cik paskatos, vīrieši arī izvēlās ne tik dabīgās sievietes. Cik reizes esmu redzējusi, ka vīrietis pamet "dabīgo" (Neticu tam, ka Santa pati nelieto ne botox ne ko, jo var to labi redzēt, vienīgi atšķirība ir tāda, ka iet pie laba speciālista). Es domāju, ka stulbi ir teikt, ka tā ir neglīta, tā ir glīta. Visas esam ar odziņu un katra ir savā ziņā ir skaista. Gan Santai, gan Kristīnei ir savs stāsts. Kristīnei vispār nav neviena tuva cilvēka, ne mamma, ne tētis, ne brālis, tas ir diezgan skumīgi un skarbi. Tādēļ, būdama sieviete, iespējams viņai kaut kas pietrūkts no mammas vai tēta auzdināšanas, bet kopumā, šis vienkārši ir kaut kas stulbs. Santa arī, nu nav jau tik balta un pūkaina. Salīdzināt divas sievietes, tas pats kā ar Selenu un Hailey Bieber, identisks stāsts. Viena super laba, otra briesmone, bet pats galvenais varonis - vīrietis nav slikts, bet nabadziņš. Varbūt padomājiet, ka vīrietis ir pie šī visa vainīgs, ne sievietes?
Man vienīgajai liekas dīvaini, ka Dinenbergsonu stāsts par skolu ir kaut kas absurds... pārcelties uz citu valsti, pat neaizdomājoties par skolu, nepārtulkojot dokumentus, nesagatavoties nekam? Viņi pārceļas pie Edgara vecākiem ar domu, ka tiem uz kakla tagad uzkritīs un lai tie visu kruķī vai kā?