BellaCiao @ 07.09.2024 15:24Simona Kubasova pēdējā laikā izskatās ar vien traģiskāk. Kas viņai ar vaigu kauliem? Tur ir kaut kas salaists iekšā? Salikti implanti? Kā var tādus bumbuļus virs vaigiem dabūt? ? Tas ir fascinējoši, ka sievietes maksā lielu naudu, lai sevi izķēmotu.
Eldbruka @ 07.09.2024 23:35
Cik atceros, šāda sejas forma ar izteiktiem vaigu kauliem viņai bija jau vidusskolā, bet varbūt tagad kaut ko papildu dara, lai izceltu to..
Dovana @ 07.09.2024 22:14Mož tādēļ arī pašķīrās? Man kaut kā šķiet nesen tak kopā bija? Vai sīcis viņiem arī nebija? Nevar saprast Fiļs tiešām neredz viņas IG. Man vismaz ir tāda pārliecība jo te jau kādreiz rakstīja, ka viņa kūrē Fiļa IG
Nu pat ja viņa kūrē to kontu un Oļegs ne tuvu nav bijis IG, es neticu, ka kādas labvēles viņam šo info nenosūtītu. Jūs domājat, viņu neviena cita negribētu?Dovana @ 07.09.2024 22:14Mož tādēļ arī pašķīrās? Man kaut kā šķiet nesen tak kopā bija? Vai sīcis viņiem arī nebija? Nevar saprast Fiļs tiešām neredz viņas IG. Man vismaz ir tāda pārliecība jo te jau kādreiz rakstīja, ka viņa kūrē Fiļa IG
Dovana @ 07.09.2024 22:03Es tik brīnos kā viņš ar to sadzīvoja ja labi zināja, ka Sedokova visu laiku maukojās? Viņa tak kā drusku iedzer tā večus uz gultu velk, bet dzer viņa gandrīz visu laiku
LuckyStrike @ 08.09.2024 10:41Nu pat ja viņa kūrē to kontu un Oļegs ne tuvu nav bijis IG, es neticu, ka kādas labvēles viņam šo info nenosūtītu. Jūs domājat, viņu neviena cita negribētu?
Tā ka 100% viņš visu zina un redz, tikai kāda iemesla dēļ nav to muļķi nolicis pie vietas.
susla @ 08.09.2024 10:34
Lūpas sašpricējusi un gan jau grumbiņas arī, plus nometusi dažus kg, tāpēc izceļas vaigu kauli.
Oi, nu neticu. Pat resnajam plukatam Kivim atradās gribētāja, lai gan ne kapeikas pie dvēseles.susla @ 08.09.2024 11:47
Redzot, kā viņš pret bijušo sievu izturās un tiesājas, kā viņu vajā un izseko darbiniekus, domāju, ka neviena točna sev tādu veci negrib, pat ja miljonārs. Nu nafig! Ne tuvu nav sapņu vīrietis.
Dovana @ 07.09.2024 22:03Es tik brīnos kā viņš ar to sadzīvoja ja labi zināja, ka Sedokova visu laiku maukojās? Viņa tak kā drusku iedzer tā večus uz gultu velk, bet dzer viņa gandrīz visu laiku
LuckyStrike @ 08.09.2024 12:18Oi, nu neticu. Pat resnajam plukatam Kivim atradās gribētāja, lai gan ne kapeikas pie dvēseles.
Laifixezo @ 09.09.2024 08:14Labrīt!Tikko pamanīju,ka alisewenvosit pārdod handmade apakšveļas komplektus. Par pāris diegiem 90€, ir kas reāli pērk ko tādu? Saprotams ka tas ir laikietilpīgs darbs ko tādu radīt bet nu cena šķiet kosmoss.Instagram aclingerie_handmade
Un vispār ne par tēmu,bet kur nopirkt skaistu apakšveļu kas nesastāv tikai no krūšu galu nosedzoša materiāla,bet ir tiešām gaumīga ne vulgāra?
Alisei mamma šuj. Smuki darbi, agrāk apģērbu šuva un tirgoja- kleitas, kostīmi. Skaisti un atbalstu:)LivaLauva1 @ 09.09.2024 09:48
Tagad jau +/- visur maksā komplekts 90 EUR. Ja jau tas ir roku darināts, tad nav jau tik traki. Ņemot vērā to, ka gan jau viņai ir šuvēja, kas prasa savu samaksu, audums arī maksā, kaut kā jau LV ir jānopelna. Pašizmaksa ir lielāka nekā sūtot no Alibaba sadarbības partneriem.
Es pati iepērkos Lindex, jo tur tiešām skaista apakšveļa. Vismaz man patīk.
Lettija @ 09.09.2024 10:43Alisei mamma šuj. Smuki darbi, agrāk apģērbu šuva un tirgoja- kleitas, kostīmi. Skaisti un atbalstu:)