Sunlight @ 05.09.2024 12:02
Nav jau stāsts par to, ka dzīvoklis slikts. Bet nu pašam šovos paticis blatot, ka pelnot 6-10 štukas mēnesī, lai lutinātu tādas karalienes kā Liene.
Īpatnējākais jau ir tas, ka blatot ir viens, bet “bilde” neiet kopā ar to, kā izskatās realitātē.
Nav_vispar @ 05.09.2024 12:40Mana versija, ka tas Gluzunovas un Endziņa gadījums ir iestudēts un tur visi ārpus kadra pasmejas. Jo nu kā tā var būt, ka vasarā vēl Endziņa ex draudzenei Martai bija storijs kā ar Elīnu pusdienas ēd un tagad Elīna izliekas, ka nezināja par Endziņa draudzeni? Nu nez nez...
Liene pati par sevi man liekas ļoti pretīga personība, es atvainojos par skarbumu. Tas ir man personīgi. Krūtis līdz zodam, seja sašpricēta līdz nepazīšanai, smadzenes tik, cik cālim, visu laiku kaut ko "uzlabo" sev, operē, nogriež, izgriež, bet kopskats neuzlabojas necik. 30+ gadi, bet iztiku pelna publicējot bildes OF. Nez dēls izaugs un leposies ar mammu?LivaLauva1 @ 05.09.2024 12:45
Iespējams, ka agrāk pelnīja, tādēļ dzīvoklis pieder viņam, mēs nekad to neuzzināsim. Gan jau visādi dzīvē ir gājis. Kaut vai 2k gredzenu arī jāprot nopirkt. Es viņu redzu kā vienkāršu vīrieti, manuprāt, viņš arī tā izskatās un uzvedās. Vienīgi Liene ļoti lec pāri savai realitātei. Lai pateiktu savam vīrietim, ka ievāksies tikai tad, ja būs remonts, ir ļoti zemiski, jo viņai nekāda īpašuma nav, viņam gan!
LivaLauva1 @ 05.09.2024 12:47
100% iestudēts, jo kur Niks, tur teātris. Viņam vispār nevar ticēt nevienam vārdam.
Nav_vispar @ 05.09.2024 12:40Mana versija, ka tas Gluzunovas un Endziņa gadījums ir iestudēts un tur visi ārpus kadra pasmejas. Jo nu kā tā var būt, ka vasarā vēl Endziņa ex draudzenei Martai bija storijs kā ar Elīnu pusdienas ēd un tagad Elīna izliekas, ka nezināja par Endziņa draudzeni? Nu nez nez...
Viņa stabili 10 gadus vecāka izskatās 🙄smūtijs @ 05.09.2024 13:53Ušakovai ir 35.
Ariete @ 05.09.2024 13:49Cik Ušakovai gadi? Ap 40? Tā druška sarkaniem matiem vispār smieklīga... ??
Ne tikai uzacis...juveliere @ 05.09.2024 14:01
Liene kā draudzene varētu tai druškai atklāti pateikt, ka tās biezās, laminētās uzacis ir briesmīgas. ? Nav brīnums, ka restorānā pie galda slēpās zem tām lielajām saulesbrillēm. ?
law7 @ 05.09.2024 12:39
Dzimumu līdztiesība. Daļa jaunu sieviešu arī ir gatavas precēties ar vīriešiem, kuri nedzīvo kopā ar saviem bērniem.
tā ir Diāna Virsniece.juveliere @ 05.09.2024 14:01
Liene kā draudzene varētu tai druškai atklāti pateikt, ka tās biezās, laminētās uzacis ir briesmīgas. ? Nav brīnums, ka restorānā pie galda slēpās zem tām lielajām saulesbrillēm. ?
Mashka Kakashka @ 05.09.2024 13:45
100% iestudēts, lai Elīnai būtu ko rādīt SBF. Arī Kiviča un Endziņa strīds bija iestudēts, paši pēc tam atzinās. Viņiem savā dzīvē nav ko rādīt, tāpēc izdomā Holivudas cienīgu, lētu un prastu sižetu, lai dabūtu klikšķus un viņu paturētu SBF, par ko saņems naudu.
smūtijs @ 05.09.2024 13:53Ušakovai ir 35.
brunettte @ 05.09.2024 14:36Es tagad jūtos kā CSI, BET dāmas, paklausieties. Skatījos SBF, kur Elīna stāsta, ka ar Niku satikusies PĒC tam, kad Artjoms bija aizturēts. Bet video no tiktoka filmēja Artjoms. Kaut kas te nelīmējas kopā. Izklausās vairāk, ka tur svingeru klubiņš bijis un endziņš varbūt vienkārši nospēris kādu gramu artjomam un elīna kā veca klukste metas pa vidu visiem gaiļiem. Tā saruna ar inspektori - wow, līmenis. kāda jūtas varena, tikai īsti bez iemesla
Njā... Man liekas tomēr skaisti novecot ir foršāk. Nesaprotu tās bišu sakostās sejas. Atgādina uzpampušus alkašus.EmilijaArm @ 05.09.2024 15:47
Viņai pirms gadiem 8-9 bija mērķis uz visu mūžu iekapsulēties divdesmitgadnieces sejā, tāpēc arī visas tās procedūras. Iespējams, ka grumbainu vagu uz tādas sejas tiešām nekad nebūs, toties tas vecas padzīvojušas sievietes skats paliek. Dīvaini, ka dāmas sevi tā savecina pašas.