IetekMeļu tops

Reitings 38
Reģ: 23.12.2018
Nu meičukiņi ??? to kādai vajadzēja izdarīt! ?
Šeit par visām ieteklmelēm + un -
vegānēm, nevegānēm, resnām un sportistēm
28.10.2019 18:36 |

Reitings 19
Reģ: 22.07.2024
Zebradivi @ 03.09.2024 15:11

Es nezinu kas viņām tagad par drāmu, bet Spīķe pati par sevi ir staigājoša drāma. Kā paskatos viņu tā kautkas viņai nav , par kko čīkst, sūdzas un dusmojas . Gaužām nepiesaistoša sieviete.

Nu nez, man patīk Spīķe, tieši liekas vismazāk drāmas no visām. Parasti diezgan rēcīga un pozitīva. Arī tagad diezgan konstruktīvi runā. Šķiet arī forumos vismazāk apspriestā, jo nav īsti daudz slikta ko pateikt. Daudzas man nepatīk ar savām drāmām, bet par viņu baigi nav ko sliktu pateikt. Šad tad ir kaut kas, kas liekas šķērsām, bet reti. Nav arī sadomājusies, vienmēr man atbild uz ziņām. Kā vizāžiste esmu ar viņu par daudz ko konsultējusies un pilnīgi bezmaksas ar mani dalījusies ar zināšanām, ko neviena blogere nekad nedara un 90% vispār neatbild.
03.09.2024 16:43 |

10 gadi
Reitings 5805
Reģ: 05.08.2013
Ariete @ 03.09.2024 14:59
Kur to SUŅU BENDES jākli var redzēt? To mēslu šovu neskatos.

Man liekas, ka Ģimene burkā.
03.09.2024 17:11 |

Reitings 1904
Reģ: 13.09.2021
Zanemuahh @ 03.09.2024 16:43

Nu nez, man patīk Spīķe, tieši liekas vismazāk drāmas no visām. Parasti diezgan rēcīga un pozitīva. Arī tagad diezgan konstruktīvi runā. Šķiet arī forumos vismazāk apspriestā, jo nav īsti daudz slikta ko pateikt. Daudzas man nepatīk ar savām drāmām, bet par viņu baigi nav ko sliktu pateikt. Šad tad ir kaut kas, kas liekas šķērsām, bet reti. Nav arī sadomājusies, vienmēr man atbild uz ziņām. Kā vizāžiste esmu ar viņu par daudz ko konsultējusies un pilnīgi bezmaksas ar mani dalījusies ar zināšanām, ko neviena blogere nekad nedara un 90% vispār neatbild.

Forši, ka Tev patīk. Man nepatīk ,šķiet uzspēlēta drāmas karaliene, jo regulāri par kautko cepās. Man subjektīvais viedoklis. Plus ,esmu pirkusi viņas diamond skin kremu , tā smērē drēbes kā lētākais tonālais. Tiesa ,bezmaksas padomus neprasu , tapēc to komentēt nevaru.
03.09.2024 17:23 |

10 gadi
Reitings 993
Reģ: 10.01.2012
minkalinka @ 03.09.2024 15:15
Arī iedomājos uzreiz par Andžu ?
ka vienmer Kristinka savaa pakju elementa
Lai mans komentars butu konstruktivs : nezinasana neatbrīvo no atbildības (pat ja vina nezinaja) Pirms lielai auditorijai kaut kaut ko ieteikt, salīdzinat un reklamēt, no A-Z jaizstude viss par un ap šo “avotu “
03.09.2024 17:43 |

Reitings 341
Reģ: 01.05.2022
Tā, tā, tā :)
Vai tik Tā Endziņa otrā draudzenīte nav Tik tok dāmīte- @Martelly
03.09.2024 17:49 |

Reitings 359
Reģ: 11.12.2014
MTY @ 03.09.2024 17:49
ir
03.09.2024 18:20 |

Reitings 2105
Reģ: 09.12.2021

Nevis ir, bet BIJA.😀
03.09.2024 18:42 |

Reitings 23270
Reģ: 16.04.2023
juveliere @ 03.09.2024 14:13

Tas gadījumā nav domāts par Kristīnu Andžu? Jo viņa visu laiku publicē savus Temu pirkumus, bet tajā pat laikā storijos runā par eko šampūniem, analizē citu brendu šampūnu sastāvdaļas utt.

Es jau šeit pirms kāda laika izteicos par toksiskajām vielām Temu un Shein produktos.
Tiešām izklausās, ka runa ir par Temu karalieni, Andžu. 🤡
Runājot par matu kopšanas produktiem, silikoni ne vienmēr ir slikti! Andža sludina, ka tas sauktais 'clean beauty' ir vis labākais un viss pārējais sūds. Galīgi nepiekrītu!
03.09.2024 18:55 |

Reitings 403
Reģ: 24.08.2024
ir ir, pat kleita un nagi tie paši
03.09.2024 19:13 |

10 gadi
Reitings 4132
Reģ: 09.07.2011
Kate9 @ 03.09.2024 17:43
ka vienmer Kristinka savaa pakju elementa
Lai mans komentars butu konstruktivs : nezinasana neatbrīvo no atbildības (pat ja vina nezinaja) Pirms lielai auditorijai kaut kaut ko ieteikt, salīdzinat un reklamēt, no A-Z jaizstude viss par un ap šo “avotu “

Visā šajā sakarā mani laikam visvairāk izbrīna fakts, ka ir cilvēki, kuri reāli pērk tādas Andžas izveidotā no-name zīmola produktus. Kam ir jāsaiet uz īso, lai tā vietā, lai izvēlētos visā pasaulē labi zināmus matu kopšanas zīmolus, tu paņem un nopērc kaut kādu pārcenotu tā saucamās influenceres garadarbu, kur tikai nobrendota etiķete uzlikta virsū? Mūsdienās taču var pasūtīt visus iespējamos produktus no visas pasaules - nu tieši kāpēc jāpērk kas tāds? Var jau visādas šmotkas ar savu vārdu piedāvāt, bet matu vai ādas kopšana, manuprāt, tomēr ir cits lauciņš, kas ir arī kaut nedaudz jāpārzina, ja gribi tajā līst iekšā
03.09.2024 20:13 |

Reitings 739
Reģ: 29.04.2021
Hyrte @ 02.09.2024 18:47

Skatos tagad sēriju un esmu uz pauzes,ko viņa tur to Endziņu pin iekšā un taisa sižetus par viņa problēmām. Un kā vēl policijas inspektorei uzbrauca. ? okei,stāsti par Jūsu attiecibām,bet kāds sakars Nika aizturēšanai,narkotikām.Sveškauns,goda vārds. Ja skatoties ģimeni burkā,man viņa pat patika,tad skatoties slavenības bez filtra ir ?‍♀️?‍♀️?‍♀️
Tik stulba sieviete. Moš un ne par velti,tad Artjoms šo iekausta.
Un vēl-kamēr vecis cietumā,Tu guli ar citu, iznākot Artjomam no cietuma,atkal esi ar viņu kopā,bet tanī pat laikā lepni taisi sižetus televīzijā par saviem "piedzīvojumiem"! Dura,kas dura!

Tā arī nesapratu , kāpēc viņa par viņa dzīvoklī ložņāja un kāpēc viņai ir Endziņa mašīnas atslēgas ? Diezgan nožēlojami , ka 3 bērnu māte tā var uzvesties . Pati jau nav labāka , ja uzreiz ar nākošo gultā lec , kamēr viens cietumā sēž .
03.09.2024 21:12 |

10 gadi
Reitings 2207
Reģ: 26.03.2010
garsigs_persiks @ 03.09.2024 20:13

Visā šajā sakarā mani laikam visvairāk izbrīna fakts, ka ir cilvēki, kuri reāli pērk tādas Andžas izveidotā no-name zīmola produktus. Kam ir jāsaiet uz īso, lai tā vietā, lai izvēlētos visā pasaulē labi zināmus matu kopšanas zīmolus, tu paņem un nopērc kaut kādu pārcenotu tā saucamās influenceres garadarbu, kur tikai nobrendota etiķete uzlikta virsū? Mūsdienās taču var pasūtīt visus iespējamos produktus no visas pasaules - nu tieši kāpēc jāpērk kas tāds? Var jau visādas šmotkas ar savu vārdu piedāvāt, bet matu vai ādas kopšana, manuprāt, tomēr ir cits lauciņš, kas ir arī kaut nedaudz jāpārzina, ja gribi tajā līst iekšā
šis trends no Krievijas nāk. Iespējams arī USĀ tas pats. Bet toč esmu redzējusi razoblačeņie yourubē video par Oksanas Samojlovas līniju, ka ražots kaut kādā lētucī multilux vai kaut kā tā un tikai pa virsu rozā leibli ar vārdu un bizīta uz urrā. Nē nu, katram savs. Manā miestā viena tirgoja iesāktu Andžas komplektu, viena prasīja iemeslu, teica, ka matiem nederēja.
03.09.2024 21:40 |

10 gadi
Reitings 3815
Reģ: 25.05.2009
sidzha @ 03.09.2024 21:40
šis trends no Krievijas nāk. Iespējams arī USĀ tas pats. Bet toč esmu redzējusi razoblačeņie yourubē video par Oksanas Samojlovas līniju, ka ražots kaut kādā lētucī multilux vai kaut kā tā un tikai pa virsu rozā leibli ar vārdu un bizīta uz urrā. Nē nu, katram savs. Manā miestā viena tirgoja iesāktu Andžas komplektu, viena prasīja iemeslu, teica, ka matiem nederēja.

Ārzemēs tā ir pilnīgi normāla prakse influenceriem veidot savus produktus un ne tikai pa skaistumkopšanas līniju un cilvēki to visu pērk. Kaut vai tā pati Kylie Jenner, pirms viņa "uzsāka" Kylie Cosmetics nekas vairāk kā Kardašjanas jaunākā māsa un influencere viņa nebija. Un Kylie Cosmetics neražoja ne L'Oreal, ne Unilever, ne P&G. Uz Latvijas tirgus lieluma influenceru "veidoti" produkti varbūt izskatās dīvaini, ņemot vērā, ka mēs esam pieraduši, ka lielākā daļa produktu pie mums ir importēti, bet problēma jau ir arī tajā, ka tie Latvijas influenceri mēģina līst nišās, kas ar viņiem nesaistās. Piem, kad Didrihsone nāca klajā ar savu paziņojumu, ka ražos savu matu eļļu kaut arī pašai ir pieaudzēti mati no Mellas.
03.09.2024 22:10 |

Reitings 2669
Reģ: 11.10.2022
skatos Danenbergsones storijus.Aizbrauc uz citu valsti,bet izradas,ka dzivesvietu nemaz nevar atrast iret uz ilgaku laiku.Vai tad tas nebija janoskaidro ieprieks.Un ja neatradis tad ko tad.Un kamer nav dzivesvietas,nedabu skolu.Nu diezgan vieglpratigi.
03.09.2024 22:14 |

Reitings 407
Reģ: 07.10.2022
dzenla @ 03.09.2024 13:03
Kāda nezina, kas tur dzenitei un spīķei par drāmu? ? Kurš uzkāpis abām uz varžacīm??
lai nu kā bet , manuprāt, te drusku abām bēdiņa ka nonopelnīja no Tēmu reklāmas
03.09.2024 22:30 |

Reitings 3865
Reģ: 05.12.2021

Nu pagaidi. Nav jau teikts, ka produkts sūdīgs. Visi taču sāk pamazām. Arī Loreal kādreiz bija mazs. Arī Madara sāka no mazumiņa. OK, produkts var nepatikt vai nederēt konkrētām matu tipa, bet cik lasu atsauksmes, baigais sūds arī nav. Tagad. Mēģina sadarboties ar ārvalstu izplatītājiem. Es nezinu, man šķiet, ka nākotnē varētu būt diezgan populārs zīmols. Tikai manas domas.
03.09.2024 22:38 |

Patīk
Reitings 11244
Reģ: 18.09.2021
pepija @ 03.09.2024 22:14
skatos Danenbergsones storijus.Aizbrauc uz citu valsti,bet izradas,ka dzivesvietu nemaz nevar atrast iret uz ilgaku laiku.Vai tad tas nebija janoskaidro ieprieks.Un ja neatradis tad ko tad.Un kamer nav dzivesvietas,nedabu skolu.Nu diezgan vieglpratigi.

Jā, dīvaini. Lai gan uz Spāniju esmu ceļojusi tikai īstermiņā un nekad neesmu apsvērusi pārcelties, bet pat es zinu, ka dzīvokli ilgtermiņā tur atrast ir ļoti grūti + vēl pēc tam liels čakars ar reālu līguma noslēgšanu (daudz prasību un papīru). Kā to var nenoskaidrot cilvēki, kas uz turieni pārceļas ar skolas vecuma bērniem (!!!) un kam tur jau dzīvo senči?
Tur arī tālāk varētu būt jautri :D
03.09.2024 22:38 |

Reitings 23270
Reģ: 16.04.2023
krixis3 @ 03.09.2024 22:38
Nu pagaidi. Nav jau teikts, ka produkts sūdīgs. Visi taču sāk pamazām. Arī Loreal kādreiz bija mazs. Arī Madara sāka no mazumiņa. OK, produkts var nepatikt vai nederēt konkrētām matu tipa, bet cik lasu atsauksmes, baigais sūds arī nav. Tagad. Mēģina sadarboties ar ārvalstu izplatītājiem. Es nezinu, man šķiet, ka nākotnē varētu būt diezgan populārs zīmols. Tikai manas domas.

Madara tiešām ražo Latvijā vai tikai iepako? Madarai ir lielisks mārketings, tādā ziņā cepuri nost.
Andža vispār ir teikusi, kur tieši ir tā laboratorija, kur tas viss tiek ražots?
03.09.2024 23:04 |

Reitings 2068
Reģ: 03.11.2023
SantaC @ 03.09.2024 23:04

Madara tiešām ražo Latvijā vai tikai iepako? Madarai ir lielisks mārketings, tādā ziņā cepuri nost.
Andža vispār ir teikusi, kur tieši ir tā laboratorija, kur tas viss tiek ražots?

Nu ja, ka Latvijā
03.09.2024 23:15 |

Reitings 898
Reģ: 07.02.2023

jebkurš var palūgt Korejai , Ķīnai izgatavot , JEBKO . un uzlikt savu vārdu no 500 vienībām . Galvenais , lai ir ko ieguldīt un sekotāji .
04.09.2024 07:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits