Zebradivi @ 03.09.2024 15:11
Es nezinu kas viņām tagad par drāmu, bet Spīķe pati par sevi ir staigājoša drāma. Kā paskatos viņu tā kautkas viņai nav , par kko čīkst, sūdzas un dusmojas . Gaužām nepiesaistoša sieviete.
Ariete @ 03.09.2024 14:59Kur to SUŅU BENDES jākli var redzēt? To mēslu šovu neskatos.
Zanemuahh @ 03.09.2024 16:43
Nu nez, man patīk Spīķe, tieši liekas vismazāk drāmas no visām. Parasti diezgan rēcīga un pozitīva. Arī tagad diezgan konstruktīvi runā. Šķiet arī forumos vismazāk apspriestā, jo nav īsti daudz slikta ko pateikt. Daudzas man nepatīk ar savām drāmām, bet par viņu baigi nav ko sliktu pateikt. Šad tad ir kaut kas, kas liekas šķērsām, bet reti. Nav arī sadomājusies, vienmēr man atbild uz ziņām. Kā vizāžiste esmu ar viņu par daudz ko konsultējusies un pilnīgi bezmaksas ar mani dalījusies ar zināšanām, ko neviena blogere nekad nedara un 90% vispār neatbild.
ka vienmer Kristinka savaa pakju elementaminkalinka @ 03.09.2024 15:15Arī iedomājos uzreiz par Andžu ?
irMTY @ 03.09.2024 17:49Tā, tā, tā :)
Vai tik Tā Endziņa otrā draudzenīte nav Tik tok dāmīte- @Martelly
MTY @ 03.09.2024 17:49Tā, tā, tā :)
juveliere @ 03.09.2024 14:13
Tas gadījumā nav domāts par Kristīnu Andžu? Jo viņa visu laiku publicē savus Temu pirkumus, bet tajā pat laikā storijos runā par eko šampūniem, analizē citu brendu šampūnu sastāvdaļas utt.
ir ir, pat kleita un nagi tie pašiMTY @ 03.09.2024 17:49Tā, tā, tā :)
Kate9 @ 03.09.2024 17:43ka vienmer Kristinka savaa pakju elementa
Lai mans komentars butu konstruktivs : nezinasana neatbrīvo no atbildības (pat ja vina nezinaja) Pirms lielai auditorijai kaut kaut ko ieteikt, salīdzinat un reklamēt, no A-Z jaizstude viss par un ap šo “avotu “
Hyrte @ 02.09.2024 18:47
Skatos tagad sēriju un esmu uz pauzes,ko viņa tur to Endziņu pin iekšā un taisa sižetus par viņa problēmām. Un kā vēl policijas inspektorei uzbrauca. ? okei,stāsti par Jūsu attiecibām,bet kāds sakars Nika aizturēšanai,narkotikām.Sveškauns,goda vārds. Ja skatoties ģimeni burkā,man viņa pat patika,tad skatoties slavenības bez filtra ir ?♀️?♀️?♀️
Tik stulba sieviete. Moš un ne par velti,tad Artjoms šo iekausta.
Un vēl-kamēr vecis cietumā,Tu guli ar citu, iznākot Artjomam no cietuma,atkal esi ar viņu kopā,bet tanī pat laikā lepni taisi sižetus televīzijā par saviem "piedzīvojumiem"! Dura,kas dura!
šis trends no Krievijas nāk. Iespējams arī USĀ tas pats. Bet toč esmu redzējusi razoblačeņie yourubē video par Oksanas Samojlovas līniju, ka ražots kaut kādā lētucī multilux vai kaut kā tā un tikai pa virsu rozā leibli ar vārdu un bizīta uz urrā. Nē nu, katram savs. Manā miestā viena tirgoja iesāktu Andžas komplektu, viena prasīja iemeslu, teica, ka matiem nederēja.garsigs_persiks @ 03.09.2024 20:13
Visā šajā sakarā mani laikam visvairāk izbrīna fakts, ka ir cilvēki, kuri reāli pērk tādas Andžas izveidotā no-name zīmola produktus. Kam ir jāsaiet uz īso, lai tā vietā, lai izvēlētos visā pasaulē labi zināmus matu kopšanas zīmolus, tu paņem un nopērc kaut kādu pārcenotu tā saucamās influenceres garadarbu, kur tikai nobrendota etiķete uzlikta virsū? Mūsdienās taču var pasūtīt visus iespējamos produktus no visas pasaules - nu tieši kāpēc jāpērk kas tāds? Var jau visādas šmotkas ar savu vārdu piedāvāt, bet matu vai ādas kopšana, manuprāt, tomēr ir cits lauciņš, kas ir arī kaut nedaudz jāpārzina, ja gribi tajā līst iekšā
sidzha @ 03.09.2024 21:40šis trends no Krievijas nāk. Iespējams arī USĀ tas pats. Bet toč esmu redzējusi razoblačeņie yourubē video par Oksanas Samojlovas līniju, ka ražots kaut kādā lētucī multilux vai kaut kā tā un tikai pa virsu rozā leibli ar vārdu un bizīta uz urrā. Nē nu, katram savs. Manā miestā viena tirgoja iesāktu Andžas komplektu, viena prasīja iemeslu, teica, ka matiem nederēja.
lai nu kā bet , manuprāt, te drusku abām bēdiņa ka nonopelnīja no Tēmu reklāmasdzenla @ 03.09.2024 13:03Kāda nezina, kas tur dzenitei un spīķei par drāmu? ? Kurš uzkāpis abām uz varžacīm??
Nu pagaidi. Nav jau teikts, ka produkts sūdīgs. Visi taču sāk pamazām. Arī Loreal kādreiz bija mazs. Arī Madara sāka no mazumiņa. OK, produkts var nepatikt vai nederēt konkrētām matu tipa, bet cik lasu atsauksmes, baigais sūds arī nav. Tagad. Mēģina sadarboties ar ārvalstu izplatītājiem. Es nezinu, man šķiet, ka nākotnē varētu būt diezgan populārs zīmols. Tikai manas domas.garsigs_persiks @ 03.09.2024 20:13
Visā šajā sakarā mani laikam visvairāk izbrīna fakts, ka ir cilvēki, kuri reāli pērk tādas Andžas izveidotā no-name zīmola produktus. Kam ir jāsaiet uz īso, lai tā vietā, lai izvēlētos visā pasaulē labi zināmus matu kopšanas zīmolus, tu paņem un nopērc kaut kādu pārcenotu tā saucamās influenceres garadarbu, kur tikai nobrendota etiķete uzlikta virsū? Mūsdienās taču var pasūtīt visus iespējamos produktus no visas pasaules - nu tieši kāpēc jāpērk kas tāds? Var jau visādas šmotkas ar savu vārdu piedāvāt, bet matu vai ādas kopšana, manuprāt, tomēr ir cits lauciņš, kas ir arī kaut nedaudz jāpārzina, ja gribi tajā līst iekšā
pepija @ 03.09.2024 22:14skatos Danenbergsones storijus.Aizbrauc uz citu valsti,bet izradas,ka dzivesvietu nemaz nevar atrast iret uz ilgaku laiku.Vai tad tas nebija janoskaidro ieprieks.Un ja neatradis tad ko tad.Un kamer nav dzivesvietas,nedabu skolu.Nu diezgan vieglpratigi.
krixis3 @ 03.09.2024 22:38Nu pagaidi. Nav jau teikts, ka produkts sūdīgs. Visi taču sāk pamazām. Arī Loreal kādreiz bija mazs. Arī Madara sāka no mazumiņa. OK, produkts var nepatikt vai nederēt konkrētām matu tipa, bet cik lasu atsauksmes, baigais sūds arī nav. Tagad. Mēģina sadarboties ar ārvalstu izplatītājiem. Es nezinu, man šķiet, ka nākotnē varētu būt diezgan populārs zīmols. Tikai manas domas.
SantaC @ 03.09.2024 23:04
Madara tiešām ražo Latvijā vai tikai iepako? Madarai ir lielisks mārketings, tādā ziņā cepuri nost.
Andža vispār ir teikusi, kur tieši ir tā laboratorija, kur tas viss tiek ražots?
jebkurš var palūgt Korejai , Ķīnai izgatavot , JEBKO . un uzlikt savu vārdu no 500 vienībām . Galvenais , lai ir ko ieguldīt un sekotāji .garsigs_persiks @ 03.09.2024 20:13