Daisey @ 02.09.2024 14:05Tas,ka “miljonāra sieva” sevi cenšas IG kaut kā “attaisnot” forumniecēm,jau ir nožēlojami ?? vairāk kā skaidrs,ka sēž te lasa un piedalās katru dienu, kā jau visi pārejie influenceri. Un lai nemelo,ka “kāds” atsūtīja skrīnus. Smieklīgi.
Vārdotāja @ 02.09.2024 14:27Jesus! Es neskatos Slavenības bez filtra, bet FCB izmeta sēriju, kur Gluzunova sagaida Niku Endziņu pie septītajām debesīm.
Zeme atveries, man šķiet, visa Latvija zina, kas ir Niks Endziņš un viņa ar viņu pinās?????
Ja Endziņam nav smadzeņu, tad viņai toč.
Kas viņai ir ar tiem narkodīleriem?
EveEve @ 02.09.2024 16:28
Un kā reiz vakar un šodien soc tīklos pavīd žurnālu publikācijas par OF un Jeļu. Kāda sakritība?!? ???♀️ Nemaz nav pasūtīts rakstiņš žurnālam. ???
Hyrte @ 02.09.2024 17:21
Viņa tanī sižetā izskatījās lielāka muļķe,manuprāt, pat par to Endziņu. Tā mantu atrādīšana ar tiem komentāriem,zeme atveries.
yay @ 02.09.2024 18:21
Kaut ko tik stulbu reti gadās redzēt. Sveškauns.
Gluzunovai reāli vajag palīdzību.
Kooo? Es šodien laikam esmu nogulējusi jauna mēroga kipišu....Hyrte @ 02.09.2024 18:47
Skatos tagad sēriju un esmu uz pauzes,ko viņa tur to Endziņu pin iekšā un taisa sižetus par viņa problēmām. Un kā vēl policijas inspektorei uzbrauca. ? okei,stāsti par Jūsu attiecibām,bet kāds sakars Nika aizturēšanai,narkotikām.Sveškauns,goda vārds. Ja skatoties ģimeni burkā,man viņa pat patika,tad skatoties slavenības bez filtra ir ?♀️?♀️?♀️
Tik stulba sieviete. Moš un ne par velti,tad Artjoms šo iekausta.
Un vēl-kamēr vecis cietumā,Tu guli ar citu, iznākot Artjomam no cietuma,atkal esi ar viņu kopā,bet tanī pat laikā lepni taisi sižetus televīzijā par saviem "piedzīvojumiem"! Dura,kas dura!
zebramežā @ 02.09.2024 19:26Kooo? Es šodien laikam esmu nogulējusi jauna mēroga kipišu....
Gluzunova kopā ar Niku Endziņu? Čo bļin?
Babadžiga @ 02.09.2024 19:45Kur to var redzēt? Kura raidijumā?
apskatijos vinu gan Ig gan SBF. Man liekas , ka vina ir narkomane- 1000% kaut ko lieto vai ir ar lielam mentaala rakstura problemam,par ko liecina gan leksika gan body language storijos. Sausmas nevienai savai čurainajai heiterei nenovēlu būt kopā ar zeku, kurš dzīvo uz Jusu rekina un 20g garuma nevar apprecēt,jo ir jau ? Precējies”l? Taizeme😀gii_star @ 02.09.2024 19:29Nekad neesmu tai Glazgunovai vai kā tur sekojusi līdzi, bet zināju, ka tāda eksistē. Tas ir drausmas cik viņa lēta, vulgāra, prasta, vnk kauns skatīties. No bomžu aprindām leksika un uzvedība.