Ingamai @ 31.08.2024 00:17Man jau sen bija aizdomas, ka OF savā instagramā pat kāju nesper ?
Jeļsi ir savs specifisks rakstīšanas stils, kas viņu nodod. Neuzskaitisu te, kas, lai nelasa pati 😁 Es te tik ilgi neesmu, nezinu, par citiem, veciem profiliem, bet skaidrs, ka ik pa laikam štancē jaunussauliiite.paula @ 30.08.2024 18:47Kate9 tiešām ir Jeļa?
IG arī. Un tās rociņas, kājiņas tik tievas..TheBlonde @ 30.08.2024 20:38Sanda Krasta ar savu spalvaino padusi Thread’ā ??♀️??♀️??♀️
Pilgrim @ 31.08.2024 08:07IG arī. Un tās rociņas, kājiņas tik tievas..
sauliiite.paula @ 30.08.2024 18:47Kate9 tiešām ir Jeļa?
Palmumāja2 @ 31.08.2024 07:48Es gan labprāt ticu, ka OF profilu menedźē Jeļa. Paskatieties tās bildes. Tur visur OF izskatās kā Jeļas aksesuārs. Kā kāds kucẽns. Neviens normāls vecos tādas bildes tik daudz neliktu. Tur cauri spieźās “Santa, paskaties, tagad viņš ir mans!”. Un captions pie bildēm ir tipiski kā sievietēm, ar smaiļiku emojiem ????? Straight veči tā neraksta
Mākoņu Dejotāja @ 31.08.2024 09:45"Viņa neizturēja naudas pārbaudījumu." Tā par savu bijušo sievu Santu saka Oļegs. Cik stulbs un neveikls mēģinājums nomelnot sievieti.
Varbūt, tad tāpēc Oļegs neprec Jeļu, jo baidās ka arī viņa nespēs izturēt naudas pārbaudījumu?
Kā arī neskatoties uz savu materiālo stāvokli Oļegs liekās baigais skopulis, ka arī kapeikpisējs.
Merilda @ 31.08.2024 09:19Es palasīju Threads arī Sandas atbildes komentāriem - tādas nejaukas īstenībā. Parasti jau cukursaldi atbildēja savu bilžu komentētājiem, bet tas pirms pāris gadiem bija.
Kas ar Leldi Dreimani? Cik reizes viņa jau šķīrusies ar to Ozollapu?
Babadžiga @ 31.08.2024 09:29
Nē, šitā ir tā elīna lūse, vai kā viņai tas jaunais uzvārds. Caurkritusī policiste, ar vīru jūrnieku, no jelgavas. Tagad laikam Jaunajā Teikā dzīvo. Bembis kredžā un visus nodirš, kaut pašai īsti nekā pie dvēseles nav.
PIEKRĪTU! Man liekas OF vispār kaut kādi Instagrami neinteresē un pie vienas vietas.Palmumāja2 @ 31.08.2024 07:48Es gan labprāt ticu, ka OF profilu menedźē Jeļa. Paskatieties tās bildes. Tur visur OF izskatās kā Jeļas aksesuārs. Kā kāds kucẽns. Neviens normāls vecos tādas bildes tik daudz neliktu. Tur cauri spieźās “Santa, paskaties, tagad viņš ir mans!”. Un captions pie bildēm ir tipiski kā sievietēm, ar smaiļiku emojiem ????? Straight veči tā neraksta
Kur nu vēl kaut kādi smaiļiki. Wtf.Ariete @ 31.08.2024 10:47PIEKRĪTU! Man liekas OF vispār kaut kādi Instagrami neinteresē un pie vienas vietas.
Merilda @ 31.08.2024 09:19Es palasīju Threads arī Sandas atbildes komentāriem - tādas nejaukas īstenībā. Parasti jau cukursaldi atbildēja savu bilžu komentētājiem, bet tas pirms pāris gadiem bija.
Kas ar Leldi Dreimani? Cik reizes viņa jau šķīrusies ar to Ozollapu?