Bet ārzemēs tas ir tīri ok. Ka dzīvo mazā kurpjkastē, bet šiko ar brendiem. UK daudz tādu blogeru.Vilciņš @ 25.08.2024 02:15
Esmu viņai atsekojusi sen, sen!
Outfiti, vingrošana, plānotāji, edienu sarakasti. Mūžīgi garlaicīgie VLOGI! ???
Nekas jauns.?
Kā satura veidotāja pavisam, satura stagnāts!!!
Man vispar liekas TĀDA DĀMA AR TĀĀDU ŠIKU, dzīvo šaurībā, mantas glabā boxos.??
Lai jau brauc ar teslu, man neskauž, jo kurš gan kāro tādu teslu kāda ir viņai ???? nez pie Hruščovkas ir uzlādes iespējas??
Elīna, ja šo lasi - un sāc kļūt interesantāka.?
Ļoti neinteresants saturs, un personība- nekas iedvesmojošs, bet kaitinošs.?
Yes min @ 25.08.2024 08:50Vēl kāda seko Imsushitakeout jeb Kristapam Strūbergam? Tad, kad bija tas skandāls ar sievu, es tā arī nesapratu, kurš no abiem muld vairāk, taču tagad sliecos domāt, ka čalim ir mentālas problēmas. Nu tāds NARCISS lien no viņa ārā pa visiem galiem storijos. Kaut kāda izbāzta mēle, visu laiku piekārto keponu vai matus. Runā kā pilnīgs pajols un dzen kaut kādu neadekvātu, vecumam neatbilstošu sviestu. Vairs nebrīnos, ka SSatīns vairs nav kontaktā ar šo. Nu RETI pretīgs tipiņš.
Sunlight @ 25.08.2024 11:13Diez kāpēc no Kristapa atvadījās viss Satīns un citi tuvi draugi, ja jau Mairita TĀ meloja, bet viņš tik lielisks cilvēks ar vienkārši “tādu izteiksmes veidu”.
Viena sieviete tiešām varēja tā draugus sakūdīt, ja?
Kakashka….skauž? Vai tas ir viss, kas ir tev ir sakāms par mani viedokli? Tas ir vienistabas dzīvoklis, kas uztaisīts par divistabu, jo dzīvokļa platība ir knapi 40m2 un bērns guļ uz dīvāna.Mashka Kakashka @ 25.08.2024 00:03
Te nu tu iebrauci totālās auzās. Viņiem ir divistabu dzīvoklis, guļamistaba un atsevišķa viesistaba, kas apvienota ar virtuvi. Dzīvokli saņēma no omītes, izremontēja, turklāt ļoti gaumīgi un ne lēti. Ievācās dzīvoklī, lai taupītu līdzekļus, jo šobrīd būvē savu sapņu māju. Kāpēc gan viņi nevarētu nopirkt sev Teslu? Tev skauž? Pēc gada dzīvos savā personīgajā un jaunuzbūvētajā mājā, esošo dzīvokli izīrēs. Kādā mājoklī tu dzīvo, lai runātu tādu sūdu?
be.beta @ 24.08.2024 16:01
šādu formu viņa neplāno noturēt. tas ir tīri uz sacensībām.
par to, kādu formu vēlas noturēt minēja pāris nedēļas apakaļ, ja nemaldos. un tad jau bija pavisam cits skats nekā tagad.
krustcele @ 25.08.2024 16:36Kakashka….skauž? Vai tas ir viss, kas ir tev ir sakāms par mani viedokli? Tas ir vienistabas dzīvoklis, kas uztaisīts par divistabu, jo dzīvokļa platība ir knapi 40m2 un bērns guļ uz dīvāna.
Ja jau dzīvo tādā komunalkā, lai taupītu līdzekļus, tad tāds arī ir tieši man jautājums, ja jau nevar izdarīt neko vairāk par būvatļauju veselu gadu, tad varbūt nevajag pirkt Teslu?! ??
Viņš ir pilnīgi normāls un sakarīgs
Masha Kakashka…skatoties, ka tu arī esi pat NL diskusijā jau šovakar iebombījusi…staigā tālāk…Mashka Kakashka @ 25.08.2024 20:54
Divistabu dzīvokļiem mēdz būt 40 kvm. Cik kvm tad tavuprāt jābūt, lai būtu divistabu dzīvoklis?
Tu esi kādreiz būvējusi māju? Tas ir ļoti laikietilpīgs process. Sākot ar zemes pirkšanu, visu nepieciešamo atļauju saņemšanu. Turklāt, viņi tikai tagad vienojās ar arhitektiem par mājas plānojumu un dizainu. Viņi nebūvē māju no jau esošas skices, kas pieejama arhitektiem, viņiem top savs individuālais dizains. Tev liekas, ka to visu var izdarīt mēneša laikā? Neesi naiva. Pirms sākt būvniecību, jābūt visiem rasējumiem, jāiesniedz BIS, jāsaņem visas atļaujas, tikai tad var sākt būvēt. Kas viņiem bija jāuzbūvē, kamēr vēl nebija gatavs saskaņots un apstiprināts mājas plānojums un dizains? Kā tu zini, ka viņi to Teslu nopirka un samaksāja uzreiz pilnu summu, nevis paņēma operatīvajā vai bankas līzingā? Ir pilnīgi normāli un tikai apsveicami, ka viņi "draudzējas ar galvu" un dzīvo sev piederošā dzīvoklī, lai samazinātu izdevumus, nevis tērē tūkstots eiro par īri.
Claire @ 26.08.2024 06:42Tie, kas vaimanā par Andersoni. Mūsu ģimene arī trīs gadus dzīvoja 42 kmv, lai varam iekràt pirmajai iemaksai un remontam. Bija traki, jo kāpām viens otram uz galvas - esam 4 cilvēku ģimene. Bet tas viss bija augstāka mērķa vārdā. Kràjàm, bet mums katram bija sava mašīna un atļāvāmies arī ceļot. Trīs gadu laikā nopirkàm sev daudz lielāku dzīvokli, uztaisījàm perfekti remontu un tagad dzīvojam bēdu nezinādami. Domāju, ka Elīnai ir līdzīgi, ja jau zinàtāji saka, ka ceļ māju. Ne jau jums tai konservu budžā jādzīvo!
Mrs.True @ 26.08.2024 13:43skatos, kādi šeit apspriestie ietekmeļi saskrējuši uz Sexystyle jubileju, un secināju, ka viņi izskatās tik atbaidoši (ar pāris izņēmumiem), ka negribas tai veikalā nekad kāju spert.
https://www.delfi.lv/life/42051922/sovbizness/120039721/jutekligaja-sexystyle-18-gadu-jubileja-pulcejas-sabiedriba-zinami-laudis
Mrs.True @ 26.08.2024 13:43skatos, kādi šeit apspriestie ietekmeļi saskrējuši uz Sexystyle jubileju, un secināju, ka viņi izskatās tik atbaidoši (ar pāris izņēmumiem), ka negribas tai veikalā nekad kāju spert.
https://www.delfi.lv/life/42051922/sovbizness/120039721/jutekligaja-sexystyle-18-gadu-jubileja-pulcejas-sabiedriba-zinami-laudis
Ariete @ 27.08.2024 12:43Baņķieris, miljonārs Oļegs Fiļs jau septīto gadu ir attiecībās ar Kristīni Jelinsku, taču precēties viņš nesteidzas. Pagaidām prioritāte esot pabeigt tiesvedības procesus pret bijušo sievu Santu Bernālu.
PRIORITĀTES ?