Stiklaskatiens @ 03.08.2024 06:48
Kura kluvusi miljonare no uresinas maksas ieteikumiem
Pacel roku
Stiklaskatiens @ 03.08.2024 06:48
Kura kluvusi miljonare no uresinas maksas ieteikumiem
Pacel roku
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀Sunlight @ 03.08.2024 09:15Nuredz, jo ir transsievietes, kas tiešām ir sakarīgas un vēlas būt sievietes. Nevis vīreši, kas grib piekļuvi sieviešu tualetei, lai tur varētu bārdu dzīt vai piedalītos sieviešu sportā (es nerunāju par bokseri, bet gan par peldētāju).
Stefa ir lielisks piemērs. Cilvēks jūt sevi kā sievieti un arī dara visu, lai būtu skaista, forša transsieviete. Starp citu, pilns Tiktoks arī ar gudrām transseksuālēm, kas pašas iestājas par šobrīd notiekošo woke kultūru un skaļi runā, ka tas nav ok. Piemēram, Eden the Doll un citas. Liels respekts!
Kate9 @ 03.08.2024 13:27?????????????????
? Tev viss krtībā?😀 Joprojām ar to sievieti esi apmākta?☺️Sunlight @ 03.08.2024 13:35
Uznāca lēkmīte? Daudzām pat izdodas izaudzēt garus, skaistus matus, izskatās labāk par tavām parūkām ?
Stefai, par kuru tu te nesen mēģināji ņirgāties, ir apolēcija, starp citu. Varbūt pagooglē un izglītojies, pirms mēģini kādai izbraukt.
susla @ 03.08.2024 09:55
Da pati Uresina nav kļuvusi miljonāri ar savu kursiku saturu, sāksim ar to.
Tik ļoti naudkārīga sieviete sen nav manīta!
Magnolija @ 03.08.2024 15:44Danenbergsoni tiešām domājat, ka tēlo to lielo mīlestību? Es pēc Ceriņiem vairs nezinu, kam ticēt un kam ne, varbūt esmu naiva, bet gribas ticēt īstai mīlestībai ?
McSara @ 03.08.2024 15:41
Turklāt man radies priekšstats, ka sava būtībā arī sirdi nelaimīga! It īpaši to var redzēt ceļojumos, atmiņā iekrita Sicīlija vai kur viņa tur bija, nekas nebija viņai par prātam! Miljonāre ibio īdēja, ka jāmaksā papildus par galdiņa apkalpošanu. Tad brokastis ne tādas. Ja jau viss tik slikti sēdi mājās?
Un kas neglauda pa spalvai viņa bloķē. Pat pie Džiļa likās, ka sāks raudāt. Kur tad ir tie biznesmeņu kongresi vai kur viņa tur piedalās un koucho, nevar vienu Džili pielikt pie vietas!?
Krizdole @ 03.08.2024 16:54
Bet vai ar īstu mīlestību ir tik ļoti, nu tā, ka tik ļoti, ļoti jāplātās? Skatieties visi, kāda man ir ideāla ģimene, ideālas attiecības, viss tik ideāls un par to arī vēl salkani teksti jāraksta, ja nu gadījumā kāds n-tajām bildēm netic, un tas nekas, ka vīrs izklaidējas, sunim zeķi galvā bāžot ? bet viss ir ideāli. Nez, vismaz man uzreiz ir doma - pēc cik ilga laika būs tie puņķi un asaras
Tā narkošanās uz priekšu baigos tempos nesās. Es pat nesaprotu kur Briedis šo video ar zuti izrāva viņš pats viņam nosūtīja? 🤔 Padebīls deģenerāts un tai pakalnei šo par katru cenu vajadzēja 🙈 pa kreisi šļūca, pa muti deva a šamējā kā aptrakusi pakaļ skrien vēl viņas mamaška šai palīdz! Pat kad problēmas ar māju radās vienkārši pameta😂pepija @ 03.08.2024 21:32tas Zutis tik pretigs .Pat ne virietis,bet kautkads viriesa izstradajums.