Rosèy @ 29.07.2024 11:38
Laikam ir grūti pieņemt, ka ir cilvēki, kuriem tas nepadodas. Vai arī viņai tādi patīk. Who cares?
Un kas tieši Tavā dzīvē no šī mainās? Vai par apmēriem spried pēc tā, ka nofočēta un ielikta pudele? Tas nenozīmē, ka ir izdzerta visa pudele - tas ir pieņēmums, kas, iespējams, ir aplams.
Es nesaprotu to, kāpēc ir jāanalizē, cik glāzes vai pudeles kāds CITS cilvēks dzer.
Sanāk baigā Evelīnas aizstāvēšana, bet galvenā doma viscaur maniem komentāriem ir - kāpēc jūs par to domājat? Kāpēc tas izraisa trigeri? Kāpēc jums ir jādomā par svešas sievietes sejas ādas kvalitāti un alkohola ietekmi uz to? Tā nav jūsu āda, tā vietā domājiet par savu ādu :)
Sex, love & peace.
koncha @ 29.07.2024 17:32
Tiešām, tiešām tā var dzīvot tikai no sadarbībām instagramā? Ar ko KDz ir tik īpaša. Viņai joprojām kapes uz zobiem, ka tā mute tāda vai arī nogājis greizi ar filleriem?
bija skandāls!!🤣 tiktok sameklē- naudas atmazgāšana. Ir video😂Aurora22 @ 29.07.2024 16:47Kazanoviski izskatās abi bijuši "Laima Rendezvous Jūrmala 2024" pasākumā Dzintaru koncertzālē un pie tam vēl abi tajā vip zonā (?), kur ir galdińi. Kā tur neizveidojās publisks skandāls pie tādiem apstākłiem? ?
Lettija @ 29.07.2024 21:12bija skandāls!!? tiktok sameklē- naudas atmazgāšana. Ir video?
Tas skandāls uzfilmēts jau bija ar Kazanovski ne Viku.Lettija @ 29.07.2024 21:12bija skandāls!!? tiktok sameklē- naudas atmazgāšana. Ir video?
Tak viņa var aukles atļauties.Dovana @ 29.07.2024 23:55Es brīžiem nesaprotu va Vika Kazanovska regulāri sīčus vienus mājās atstāj vai tomēr ir kāda kas pieskata? Regulāroe tusiņi aqualunā koncerti utt? Man šķiet Kazanovskis par sīčiem daudz, daudz vairāk rūpējās salīdzinot ar Viku. Tiko Gruzija Armēnija pēc tam uzreiz Palanga. Pirms Laimas koncerta atbrauca no Palangus sīčus iedeva Vikai jo pats uz konci brauca, bet Vika tak arī uz konci aizgāja.
Es saprotu, ka viņa var, bet vai viņa viņas ņem? Tas ir jautājums? Vispār teiktu ļoti dīvaina sieviete, kā viņa ar to Daņiku varēja mīcities, viņš tak briesmīgs! Rupja kā zirga deķis😳 Par to eskortu es nekā nespēju saprast, kam to vajag, vai tas tāds aicinājums?Ariete @ 29.07.2024 23:56Tak viņa var aukles atļauties.
Sendija Vaivare, piesekoju IG, visas bildes ar facetune, tik max fake, iemet facebook'ā, tur tas pats :D toč interesē izskats dzīvē, jo tas face tune nav soft filtrs, bet brutāli BOLD glamour... story hailaitos arī filtri:D un tā Kazanovska bilde IG ar viņas pašas editota:DAnggggst @ 29.07.2024 23:34Tam Kazanovskim jaunā draudzene tiešām tik labi izskatās vai arī liek visām bildēm facetune…? Vnk bildēs seja izskatās nu ļooooti uztjūnēta…. Nez kā dzīvē ir? Cik viņai vsp gadi? Māsu arī laikam apmāca profesijai. ???
Lettija @ 30.07.2024 08:50
VS
Ok tagad mainījusi matu krāsu, bet labs uzskats uz IG vs reality. Plus gan jau no tā pasākuma būs bildes netā, varēs iečekot:D
parasta meitene.... :D facepalm. Jā. Skumji :D.Ariete @ 30.07.2024 09:05
https://jauns.lv/raksts/izklaide/614720-foto-viesi-ierodas-uz-muzikas-festivalu-laima-rendezvous-jurmala-2024
Pati pirmā bilde ? Bet smieklīgi ka uztaisījusies tumša, laikam Kaspara pavēle
Naktī bija ielikusi bildes, laikam pa reibumam par traki nofotošopēja 🤣 Bildes izdzēsa, bet pēc tam ieliktas tās pašas bildes, tikai ne tik traks filtrs 🤣Lettija @ 30.07.2024 09:07parasta meitene.... :D facepalm. Jā. Skumji :D.